Machine Gun Kelly pauzeert live concert om te vrijen met Megan Fox

Inhoudsopgave:

Machine Gun Kelly pauzeert live concert om te vrijen met Megan Fox
Machine Gun Kelly pauzeert live concert om te vrijen met Megan Fox
Anonim

Machine Gun Kelly's meest aanbiddende fans hebben vrijdagavond The Greek Theatre in Los Angeles ingepakt en waren klaar om getuige te zijn van een avond vol episch entertainment. Ze kregen zeker meer dan ze hadden verwacht toen Machine Gun Kelly halverwege zijn live-optreden even pauzeerde terwijl het publiek hem een minuut lang zag vrijen met Megan Fox.

De voorzichtigheid in de wind gooien en aantonen dat zijn ware focus op zijn vriendin lag, en niet op de liedjes waarvoor hij werd betaald om voor de massa op te treden, maakte Machine Gun Kelly de wereld bekend dat hij Megan zou gaan plaatsen Fox voor op alles en iedereen. Ze pakten de PDA in en gaven fans een hete en zware show voordat MGK terugkeerde naar het podium om zijn optreden voort te zetten.

Machine Gun Kelly's Concert PDA

Machine Gun Kelly en Megan Fox zijn al heel lang de headliners van het nieuws met hun openbare uitingen van genegenheid, maar deze laatste poppenkast sprong eruit als de meest brutale, gezien het feit dat een heel theater vol fans bleef wachten terwijl MGK een make-outsessie startte.

De zaken leken zich normaal te ontvouwen totdat MGK zijn lied Candy op het podium begon te zingen. Hij begon het nummer en maakte het een paar sets in, voordat hij zich een weg van het podium naar Megan zong. Hij bleef zingen in een schijnbare serenade richting deze vriendin, toen hij plotseling stopte met het gebruiken van zijn lippen voor de teksten.

MGK sloot ze in plaats daarvan tegen die van Megan, en ze sloeg snel haar benen om hem heen en nam deel aan een make-outsessie van één minuut voor het uitverkochte publiek.

MGK bleef de hele tijd op zijn gitaar tokkelen.

Zeer openbare pda

Van dit koppel is bekend dat ze een echte show geven als het gaat om het krijgen van aandacht voor hun betasten, kussen en gezicht-likken. Ze zijn doorgegaan met het verleggen van de grenzen van PDA en tillen het nu naar een hoger niveau door hun gedrag op scherp te zetten tijdens een van zijn live-evenementen.

De make-outpauze halverwege het nummer was iets dat zelfs fans niet konden voorspellen, en het leek alsof het volledig zonder script was en heel erg een ander voorbeeld van dit hete stel dat gewoon 'vibeert' en handelt naar hun emoties wanneer de geest beweegt hen.

Machine Gun Kelly keerde uiteindelijk terug naar het podium, en zijn fans leken een echte kick te krijgen van zijn zoenpauze, en noemden dit de zoveelste keer dat Machine Gun Kelly en Megan Fox hun relatie beëindigen naar het volgende niveau.

Aanbevolen: