Hoe Diddy's relatie met Kim Porter was

Inhoudsopgave:

Hoe Diddy's relatie met Kim Porter was
Hoe Diddy's relatie met Kim Porter was
Anonim

Kim Porter en Sean 'Diddy' Combs bleven familie ondanks hun soms turbulente relatie die meer dan tien jaar duurde, en een vriendschap die tweeledig was. Porter, een voormalig model en actrice, stierf in 2018 aan lobaire longontsteking.

Sinds haar overlijden is Diddy niet verlegen geweest om te praten over de pijn die hij heeft doorstaan na het verlies van iemand die hij als 'meer dan soulmates' beschouwde en zei dat ze 'meer dan beste vrienden' waren. Hoewel de twee hun romantische relatie beëindigden, bleven ze in elkaars leven als vrienden en toegewijde ouders.

Diddy ontving een lifetime achievement award tijdens de 2022 Bet Awards waar hij "I'll Be Missing You" uitvoerde ter ere van Kim. Naast het vertellen van het publiek "I miss Kim", gaf hij ook een shout-out naar Notorious B. I. G, over wie het lied werd geschreven na zijn overlijden in 1997. Zijn emotionele eerbetoon deed kijkers zich afvragen hoe hun dertienjarige relatie was - ze dateerden van de jaren '90 tot de jaren 2000.

8 Hoe lang ging Diddy met Kim Porter uit?

Sean 'Diddy' Combs en Kim Porter begonnen te daten in 1994, vier jaar later kregen ze hun eerste kind samen, Christian. Ze gingen het volgende jaar uit elkaar en hadden een rommelige strijd om de kinderbijslag over Christian. Terwijl ze gescheiden waren, ging Diddy twee jaar met Jennifer Lopez uit voordat hij zich in 2003 met Kim verzoende, en toen verwelkomden ze hun tweelingdochters, D'Lila en Jessie in 2006. Het paar ging in 2007 voor de laatste keer uit elkaar.

7 Zou Diddy met Kim Porter gaan trouwen?

Sean Combs vertelde Essence in 2006 dat hij niet van plan was met Porter te trouwen. "Ik weet dat ze het verdient om te trouwen, maar ik ben er gewoon nog niet klaar voor", zei hij.“Het is geen weerspiegeling van hoeveel ik van Kim hou. Het is dat ik gewoon leer hoe ik een goed vriendje kan zijn. Als ik klaar ben met deze stap, ga ik verder met de volgende."

6 Diddy's monogamie na verzoening

Toen Diddy en Kim Porter voor het eerst uit elkaar gingen, begon hij te daten met Jennifer Lopez, en dit zette Kim in de schijnwerpers. Vanwege zijn flirterige manieren schopte Kim hem uiteindelijk het huis uit. Kim vertelde Essence: "Hij belde vijftig, zestig keer per dag."

Diddy verklaarde dat de tijd na hun verzoening in 2003, er iets veranderde, dat was de "meest monogame die ik ooit ben geweest", zei hij.

5 Waarom Kim Porter de deur sloot voor haar romantische relatie met Diddy

Kim Porter onthulde in het Essence-interview dat ze wachtte tot Sean Combs de stad verliet voordat ze alles inpakte, inclusief haar keukentafel. Ze legde uit: "Ik wilde dramatisch zijn. Ik wilde dat hij wist dat ik het nog geen twee weken met hem zou uitmaken, of misschien twee dagen weg zou gaan. Als ik alles inpakt, met een tweeling en zo, betekent dat dat ik weg ben! Puffy is een actiepersoon, geen prater. Dus ik moest een actie hebben. Tegen hem zeggen: 'Schat, ik ga weg,' zou het niet doen.'"

4 Diddy verwekte een kind terwijl Kim Porter zwanger was van een tweeling

Toen ze nog zwanger was van hun tweelingdochters D'Lila en Jessie, verwekte Diddy een kind bij een andere vrouw. Kim onthulde in hetzelfde Essence-interview dat ze het nieuws van een vriendin had gehoord. Hij benaderde Porter met het nieuws, maar dit was nadat hun tweeling was geboren. Zijn dochter Chance, met Sarah Chapman, werd geboren in juli 2006 en de tweeling werd in december van hetzelfde jaar geboren.

3 Hoe de co-ouderschapsrelatie van Diddy en Kim Porter was

De twee onderhielden een hechte relatie, ondanks het drama dat volgde. Het was na hun breuk dat Porter aan Essence vertelde dat ze nog steeds "vrienden" waren en dat Diddy "nog steeds elke dag belt". "We zijn toegewijd aan onze kinderen, zelfs als we ons niet aan elkaar konden binden", vertelde ze aan Essence. Ze bleven de rest van haar leven vrienden als toegewijde co-ouders voor hun kinderen.

2 Hoe Diddy zich voelde over de zoon van Kim Porter, Quincy

Diddy werd voor het eerst vader van Quincy, die hij op jonge leeftijd adopteerde, een teken van hoeveel Diddy echt van Kim Porter hield. Diddy was Quincy's primaire vaderfiguur, hij nam hem mee toen hij ongeveer drie jaar oud was en voedde hem op als de zijne. Volgens Diddy vroegen Kims laatste woorden hem om voor haar baby's te zorgen.

1 Hoe hecht waren Diddy en Kim Porter voor haar dood

Voor de dood van Porter in 2018 waren Kim Porter en Diddy hecht als altijd. Naast het samen doorbrengen van Moederdag, kwamen in oktober alle kinderen van Porter en Combs naar buiten om een vertoning van Quincy's nieuwe Netflix-film Holiday Calendar te ondersteunen. Diddy deelde diezelfde maand ook een foto op Instagram van Porter en hun tweeling verkleed als Run DMC voor Halloween, terwijl twee van haar laatste drie berichten waren gewijd aan Diddy.

Aanbevolen: