Alles wat we weten over de relatie van P. Diddy en Cameron Diaz

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van P. Diddy en Cameron Diaz
Alles wat we weten over de relatie van P. Diddy en Cameron Diaz
Anonim

Sneak blikken, flirten, knuffels, hand in hand… ondanks al deze signalen hebben zowel P. Diddy als Cameron Diaz meerdere keren ontkend dat ze een "item" waren. Hoewel de beroemde 50 Cents-zanger behoorlijk wat veroveringen heeft gehad en Cameron haar eigen lange lijst met beaux heeft gehad, lijkt het alsof de twee jarenlang een aan en uit ding waren! En toch hebben zowel P. Diddy als Cameron, evenals hun vertegenwoordigers, meerdere keren beweerd dat ze "gewoon vrienden" waren.

Maar spraken ze echt de waarheid? Of was er meer aan hun frequente uitgaanssessies dan eenvoudige, platonische vriendschap? Veel ooggetuigen en insiders beweren dat er meer was… Hier zijn vijftien tekenen dat Cameron Diaz en P. Diddy's relatie was meer dan een simpele vriendschap.

16 Ze koos hem boven Jude Law

Cameron zou contact opnemen met de Britse filmster Jude Law -- of tenminste, dat is waar Gwyneth P altrow op hoopte. De actrice had wanhopig geprobeerd een matchmaker te spelen tussen de twee na Cameron's breuk met Alex. Helaas voor Gwyn lijkt het erop dat haar pogingen om Cupido te spelen niet succesvol waren, aangezien Cameron rond dezelfde tijd P. Diddy begon te zien.

15 Hij heeft spijt van hun vroegere relatie

Hoewel ze het lang hebben ontkend, heeft P. Diddy onlangs eindelijk toegegeven dat hij en de hete half-Cubaanse actrice een "ding" waren. Hij zou tijdens een etentje met vrienden hebben gezegd dat hij spijt had van de relatie tussen hem en Cameron en dat "als hij de tijd kon terugdraaien, de dingen anders zouden zijn".

Puff Daddy To Sean "Diddy" Combs: 15 foto's van zijn evolutie

14 Dingen tussen hen waren "heet en stomend"

Binnenbronnen hebben beweerd dat de dingen tussen de twee beroemdheden "heet en stomend" waren tijdens hun tijd samen. Zowel Cameron als P. Diddy werden beschreven als "romantisch handelen" en blijkbaar "konden hun handen niet van elkaar af" wanneer ze samen waren. Het lijkt erop dat ze toch niet zulke platonische vrienden waren.

13 Ze hebben 4 jaar een relatie gehad

De twee ontmoetten elkaar in 2008 en zijn vier jaar lang een knipperlicht geweest, voordat ze het uiteindelijk in 2012 verbraken. Bronnen binnenin beweerden dat Cameron P. Diddy meer als een "booty call" zag en zou hem tussen twee slagen door raken. Het lijkt erop dat P. Diddy meer spijt heeft van zijn tijd met haar dan andersom.

12 Ze waren niet exclusief

P. Diddy had destijds niet alleen zijn vriendin Cassie, maar hij stond er ook om bekend dartel te zijn met andere meisjes. Hij werd door een insider geciteerd als "vrijgezel zijn" wanneer er "een beter aanbod op tafel ligt". Helaas zou dit niet de enige keer zijn dat P. Diddy vreemdging, aangezien ex-vriendin Jennifer Lopez het in het verleden om die exacte reden met hem uitmaakte.

11 Ze ontmoetten elkaar voor het eerst bij de Oscars in 2008

Zodra P. Diddy Cameron zag bij de Oscars, begon hij haar te achtervolgen, en wie kan hem dat kwalijk nemen? Het bleek dat de mooie actrice niet blind was voor zijn charme. De twee brachten het grootste deel van de avond samen door, lachend en flirtend. Hun affaire begon blijkbaar kort daarna, en de rest is geschiedenis.

10 Ze hebben verschillende opvattingen over familie

Cameron heeft meerdere keren verklaard dat ze weigerde kinderen te krijgen. De ster houdt van haar onafhankelijkheid en dat is dat, hoewel ze heeft toegegeven dat ze een "beschermend karakter" heeft. P. Diddy, aan de andere kant, is een echte familieman -- maar goed ook, gezien het feit dat hij zeven kinderen heeft. Zou hun verschillende houding ten opzichte van familie de oorzaak kunnen zijn van hun uiteenvallen? De wereld zal het misschien nooit weten.

9 Hij beschouwt haar als het 'meest sexy meisje ter wereld'

P. Diddy werd geciteerd omdat hij Cameron het "meest sexy meisje ter wereld" noemde tijdens een etentje, nadat werd onthuld dat de ster was begonnen met het daten van Good Charlotte's Benji Madden. Blijkbaar was hij verbitterd dat de dingen tussen hem en Cameron niet waren gelukt en kon hij niet stoppen met over haar te praten. Ouch.

8 Ze zijn meerdere keren betrapt in het openbaar

Meerdere ooggetuigen hebben beschreven dat het paar zoent voor iedereen, en sommigen beschrijven zelfs het haar van Cameron als "all over the place". Blijkbaar was haar make-up zelfs uitgesmeerd. Het lijkt erop dat hun liaison net zo gepassioneerd was als alle interne bronnen beweerden. Met hoe intens de dingen tussen hen twee leken, is het een wonder dat ze het om te beginnen hebben verbroken.

7 Hij ontkende dat ze vroeger iets waren

Zowel de vertegenwoordigers van Cameron als P. Diddy hebben ontkend dat hun relatie iets anders was dan platonisch. P. Diddy had het destijds ook ontkend en beweerde dat een "man en een vrouw perfect gewoon vrienden kunnen zijn". Als dat ooit waar zou zijn, zou het lijken alsof de twee beroemdheden een behoorlijk grote verandering van hart hadden.

6 Het hielp haar over haar romance met Alex heen te komen

Cameron Diaz en Alex Rodriguez dateerden van 2010 tot 2011, maar het paar ging uit elkaar om zich op hun carrière te concentreren. P. Diddy was naar verluidt de eerste persoon waarmee Cameron kort na de breuk contact had. Als je bedenkt hoe lang hun aan- en uitvliegen duurde, lijkt het alsof hij haar aardig heeft opgevrolijkt.

5 Hij is iemand met wie ze plezier kan hebben

Volgens een interne bron werden zowel Cameron Diaz als P. Diddy in maart 2008 gezien in restaurant Osteria Mozza, waar ze "giechelend en flirtend" met elkaar werden gezien. Ze werden ook gespot tijdens een wandeling door Washington Square Park op 25 oktober en leken volgens toeschouwers "zeer comfortabel samen".

4 Ze gedroegen zich samen als tieners

Afgezien van de openbare make-outsessies, werd Cameron zelfs betrapt op P. Diddy tijdens een post-Golden Globes bash. De vonken tussen hen waren zo sterk dat ze zichzelf in het openbaar niet eens konden bedwingen, zo lijkt het. Waarom ze de moeite namen om te ontkennen dat ze meer waren dan vrienden, is een raadsel.

3 Hij was met Cassie terug toen ze aan het haken waren

Ondanks dat hij tussen 2008 en 2012 meerdere keren contact had met Cameron, zou P. Diddy naar verluidt van 2006 tot 2018 met Cassie Ventura zijn uitgegaan. Het paar zou in die tijd vaak uit elkaar gaan om weer bij elkaar te komen, maar de dingen eindigden definitief tussen hen in 2018. Hoewel ze schijnbaar op goede voet eindigden, is het zeer waarschijnlijk dat de rokkenjager manieren van P. Diddy iets te maken hadden met hun gevolgen.

2 Het gerucht gaat dat hun relatie Jennifer Lopez heeft geërgerd

Cameron die contact had met Diddy, stoorde de beroemde zangeres en actrice blijkbaar. Een bron zei dat toen de twee elkaar begonnen te zien, het "Jens hart sneed als een mes". Het lijkt erop dat ze toch niet over hem heen was. Desondanks zijn zowel Jennifer Lopez als P. Diddy vrienden gebleven.

1 Hun exen gingen met elkaar uit

Sinds februari 2017 zijn Alex Rodriguez en Jennifer Lopez aan het daten. Ze kondigden zelfs hun verloving aan in maart 2019. Het blijkt dat J-Lo vroeger met P. Diddy was, terwijl Alex in het verleden met Cameron Diaz uitging. Over een vreemd toeval gesproken. Terwijl Alex Rodriguez en Jennifer Lopez het goed deden, gingen zowel P. Diddy als Cameron hun eigen weg en gingen met andere mensen uit.

Aanbevolen: