Garcelle is niet blij met Erika over de nieuwste RHOBH

Inhoudsopgave:

Garcelle is niet blij met Erika over de nieuwste RHOBH
Garcelle is niet blij met Erika over de nieuwste RHOBH
Anonim

De aflevering van Real Housewives van Beverly Hills van deze week begint precies waar aflevering 8 was geëindigd - bij Garcelle Beauvais' fantastische 55e verjaardagsviering… en Sutton Stracke en Diana Jenkins' niet- zo fantastisch gevecht.

Zoals fans zich zullen herinneren, eindigde vorige week met de ijzige spanning van Sutton en Diana die eindelijk nucleaire temperaturen bereikte.

Van Diana's herhaalde bewegingen om alles en nog wat Sutton zei neer te schieten, tot Sutton (en, voordat ze wegliep om van haar feestje te genieten, Garcelle), die erop duidde dat Diana misschien gelogen had over bedrust, hadden de dames een volledige klapband … en hoewel beide perfect gekapt waren, bedoelen we dat in de meer dramatische zin van het woord.

De aflevering werd afgesloten met Diana die beloofde Sutton's "nieuwe schurk" te worden - maar zou een nieuwe aflevering een schone lei kunnen betekenen?

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor seizoen 12, aflevering 9 van Real Housewives of Beverly Hills

Sutton en Diana knuffelen het uit… Maar is deze Tiff echt voorbij?

Ondanks hun verhitte discussie, zorgt het begin van "Calamity Jayne" ervoor dat Diana en Sutton relatief snel afkoelen.

Diana beweert de situatie te boven te zijn, en Sutton verontschuldigt zich voor haar aandeel daarin, en uiteindelijk delen de twee een ongemakkelijke knuffel.

De lach van Diana lijkt er echter op te wijzen dat ze niet over de situatie heen is - en alsof dat nog niet genoeg was, verlaat ze het evenement vrij snel daarna.

Als dat nog geen indicatie genoeg was, bevestigt Diana's afwezigheid bij Sutton's housewarming-lunch later in de aflevering het - niet omdat ze er niet was, maar omdat ze haar niet had gewaarschuwd.

Iets zegt ons dat we binnenkort misschien een blowout 2.0 zullen zien!

Kyle zet haar voet erin

Diana was niet de enige huisvrouw met wie ze het op het verjaardagsfeestje van Garcelle kreeg. Integendeel, halverwege hun gesprek arriveerde Kyle Richards - en zette haar voet erin toen ze dat deed.

Bovenop het schreeuwen tegen Sutton omdat ze zei dat Diana "zielloos was", vertelde Kyle Sutton dat ze nog nooit had gehoord dat ze een miskraam had gehad. Suttons reactie? "Dat is het gemeenste wat je ooit tegen me hebt gezegd."

De volgende dag ontmoeten Kyle en Sutton elkaar voor de lunch, en de eerste verontschuldigt zich voor het niet goed verwoorden van zichzelf in het moment. Hoewel ze aanvankelijk resistent waren - het is nooit bekend dat Sutton het gemakkelijk heeft met degenen die haar onrecht hebben aangedaan - maken ze het goed met pasta.

Garcelle is niet blij met Erika

Een tweetal dat deze week niet over hun problemen praat, zijn Garcelle en Erika.

De spanning wordt voor het eerst gesuggereerd in het begin van de aflevering, wanneer Erika een aantal ongepaste opmerkingen maakt tegen de zonen van Garcelle. Eerst vertelt ze de eerstgeborene van mevrouw Beauvais, Oliver, om een triootje met haar en zijn vrouw te hebben. Als de 14-jarige Jax binnenkomt om bloemen te halen op weg naar het feest, vloekt Erika tegen hem.

Begrijpelijkerwijs past dit alles niet bijzonder goed bij Garcelle.

Helaas voor kijkers is dit een gevecht dat in aflevering 9 niet tot een hoogtepunt komt. Garcelle maakt echter geen geheim van haar irritatie in een aantal gesprekken met haar mede-sterren - of in haar biechtstoelen, spottend in één, "Ik ben ziek van haar."

Garcelle verbergt ook haar ware gevoelens niet wanneer ze op Sutton's feest arriveert - en nu de aflevering ten einde loopt terwijl de vrouwen rond de tafel zitten, hebben we het vermoeden dat dit gevecht niet gemakkelijk zal worden omhelsd uit.

Fans reageren op de aflevering van deze week

Nog een week, een nieuwe aflevering, een nieuwe liefdesronde stuurde Sutton en Garcelle op pad. Als reactie op "Calamity Jayne", gingen een aantal fans naar Twitter om hun favorieten wat liefde te sturen.

Velen waren ook dolblij met de komst van Sheree Zampino.

Echter, verreweg het grootste gespreksonderwerp op sociale media deze week was Erika's vloeken op Jax - en de algemene afwijzing van het incident door de groep.

Ook in de gedachten van fans? Erika's woordkeus wanneer ze met Oliver praat.

Eén ding is zeker: er komt een storm op RHOBH!

Fans kunnen elke donderdag nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: