8 Beroemdheden die geloven dat ze buitenaardse ontmoetingen hebben gehad

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die geloven dat ze buitenaardse ontmoetingen hebben gehad
8 Beroemdheden die geloven dat ze buitenaardse ontmoetingen hebben gehad
Anonim

Het universum lijkt zo enorm in vergelijking met mensenlevens, dus het is geen verrassing dat velen geloven dat er leven is buiten deze planeet. Het grote publiek heeft de neiging om niet te geloven in het leven op andere planeten en de beroemdheden van Hollywood worden niet uitgesloten van deze groep. Hoewel sommigen fervente fans zijn van theorieën en mogelijkheden, geloven anderen dat ze het begin van bezoeken al hebben gezien. Van het spotten van UFO's tot het proberen persoonlijk contact te zoeken, deze acht beroemdheden geloven niet alleen in de mogelijkheid van andere wezens die er zijn, maar ze hebben persoonlijke ontmoetingen gehad om hun theorieën te ondersteunen.

8 Nick Jonas' achtertuin verlicht

Tijdens zijn vroege jaren was Nick Jonas niet alleen verbaasd over zijn roem, maar ook door een plotselinge waarneming in zijn eigen achtertuin. Op 15-jarige leeftijd zag de jonge zanger drie vliegende schotels naast een vriend die de waarneming verifieerde. Na wat snel online onderzoek ontdekte hij dat soortgelijke waarnemingen hadden plaatsgevonden in de twee weken voorafgaand aan zijn eigen ontmoeting en sindsdien gelooft hij vast in het leven buiten de aarde.

7 Contact Links Demi Lovato die dingen in twijfel trekt

Demi Lovato voegt zich bij deze lijst als een beetje minder een verrassing dan anderen gezien hun laatste betrokkenheid bij docuserie Unidentified. Wat sommigen misschien niet weten, is dat de zanger niet alleen in het leven buiten de aarde gelooft, maar in feite niet één, maar twee keer contact heeft gehad met niet-geïdentificeerde wezens. De menigte van Unidentified beweert dat ze iets in de lucht zagen dat oplichtte in de vorm van een vraagteken en later, toen ze met anderen spraken, beseften dat ze soortgelijke ervaringen hadden, waardoor Demi zich afvroeg of ze wel verder waren gegaan dan ze zich realiseerden.

6 Robbie Williams-nummer werd gehoord

Altijd een fan van de ruimte, het is geen verrassing om te horen dat popzanger Robbie Williams meer dan zijn deel van de tijd naar de lucht heeft gestaard. Wat misschien nog spannender is om te horen, is dat de zanger gelooft dat hij daadwerkelijk een UFO heeft gezien. Na de voltooiing van het nummer 'Arizona', een lied over ontvoering door buitenaardse wezens, beweert Williams dat een UFO hem met gloeiende lichten in de studio heeft bezocht. Hij kreeg wat flauwekul van de pers en het publiek naar aanleiding van deze bewering, maar gelooft nog steeds echt wat hij die dag zag.

5 Miley Cyrus confronteerde het onbekende

In tegenstelling tot anderen die gewoon licht hebben gezien, beweert Miley Cyrus direct oogcontact te hebben gemaakt met een buitenaards wezen. Toen ze door San Bernardino reed, zegt de zangeres dat haar auto werd achtervolgd door wat leek op een vliegende sneeuwploeg. Wat Cyrus echt verknoeide was het oogcontact, waarin stond dat het enkele dagen duurde om over de vreemde ontmoeting heen te komen.

4 Tom DeLonge werd gekalmeerd door contact

Populair in de jaren 90 en 2000, maakte Tom DeLonge naam met zijn band Blink-182. Hoewel ze tegenwoordig misschien niet zo gangbaar zijn, leven hun hitnummers voort terwijl de bandleden hun eigen avonturen beginnen. Tom DeLonge's nieuwste interesse gaat over de wereld van UFO's en andere levensvormen nadat hij er zelf een heeft ervaren. DeLonge zegt dat hij al in contact is geweest met een UFO op een moment dat de dingen statisch aanvoelden, en hij voelde een gevoel van rust. Naast een vriend in het leger om zijn overtuigingen te steunen, zal DeLonge niet stoppen totdat hij dat bewijs van leven vindt.

3 Elvis Presley werd geboren als licht

In tegenstelling tot anderen op de lijst, volgde Elvis Presley zijn hele leven een fascinatie voor UFO's. Geboren met een vreemd bovenlicht dat op zijn huis viel, duurde het niet lang voordat de zanger zijn eigen ervaringen met andere soorten had. Op 8-jarige leeftijd kreeg Presley telepathische visioenen die hem als ouder lieten zien in een witte jumpsuit, een stijl waarmee hij in zijn latere jaren synoniem zou worden. Naast zijn visioenen zag Presley meerdere keren lichten, ook boven Graceland.

2 De nauwe ontmoeting van Kurt Russell

Iedereen die geïnteresseerd is in het leven buiten de aarde is bekend met de Phoenix Lights, een massale waarneming die plaatsvond in 1997, waarbij zes lichten in de vorm van een V in de lucht verschenen voor duizenden individuen. Waar sommigen misschien niet van op de hoogte zijn, is de eerste berichtgeving die daadwerkelijk van Kurt Russell kwam. Het duo was klaar om met zijn zoon te vliegen om zijn vriendin te bezoeken en zag de lichten in de lucht en rapporteerde als eerste een waarneming die duizenden zouden zien en later zouden opnemen. Russell dacht er op dat moment weinig over na, maar dagen later overwoog hij of hij een derde soort ontmoeting had gehad.

1 John Lennon greep het gouden ei

Hoewel Beatles-ster John Lennon niet bekend stond om zijn nuchterheid, beweerde hij dat zijn eerste UFO-waarneming plaatsvond in een periode die vrij was van enige andere substantie. Lennon beweerde dat hij op een avond laat de drang kreeg om naar buiten te kijken en bij het raam werd begroet door de aanblik van een vliegende schijf met zwaailichten erop. Bovendien beweerde Lennon later een ontzagwekkende interactie te hebben waarin buitenaardse wezens arriveerden, hem zijn hele leven lieten zien en hem een klein gouden ei achterlieten dat hij aan zijn vriend Uri Gellar schonk.

Aanbevolen: