Eilish heeft een aantal angstaanjagende ontmoetingen gehad met gekke fans, waardoor extra veiligheidsmaatregelen nodig waren

Inhoudsopgave:

Eilish heeft een aantal angstaanjagende ontmoetingen gehad met gekke fans, waardoor extra veiligheidsmaatregelen nodig waren
Eilish heeft een aantal angstaanjagende ontmoetingen gehad met gekke fans, waardoor extra veiligheidsmaatregelen nodig waren
Anonim

Billie Eilish is in een zeer snel tempo beroemd geworden en ze is praktisch opgegroeid voor de camera's. Met alleen al meer dan 97,1 miljoen volgers op Instagram en 6,4 miljoen bewonderende fans die haar elke tweet volgen, is het geen verrassing dat sommige van haar fans absoluut geobsedeerd zijn door haar. Sociale media geven sommige mensen het gevoel dat ze hun favoriete beroemdheden op een intiem, persoonlijk niveau leren kennen, en hoe meer Eilish deelt, en hoe meer ze zichzelf op een openbare manier presenteert, hoe meer gekken ze lijkt aan te trekken.

Na een paar jaar de massa te hebben vermaakt, heeft ze ontdekt dat sommige fans echt uit de hand kunnen lopen, en de laatste tijd steekt de donkere kant van de roem zijn lelijke kop op. Op zaterdag moesten lijfwachten ingrijpen om de starlet te beschermen tegen een fan die veel te dichtbij kwam, en het werd vrij snel voor Eilish. Helaas is dit niet de enige ontmoeting waarmee ze de laatste tijd te maken heeft gehad….

Een ongewenste bezoeker van de luchthaven

Toen Billie Eilish zaterdag op de luchthaven van JFK landde, kreeg ze meer dan ze had verwacht met een bepaalde fan. Ze werd begroet door een zwerm fans die haar snel benaderden, wat niet ongebruikelijk is voor de populaire 19-jarige, maar een van hen verlegde de grenzen een beetje te ver door te dichtbij te komen, en dat bleek een zeer beangstigend moment te zijn..

Als fans brutaal genoeg zijn om de persoonlijke ruimte van een beroemdheid in die mate binnen te dringen, is het gewoon niet te zeggen wat hun bedoelingen zijn, en helaas is het ook niet te zeggen of ze al dan niet van plan zijn schade aan te richten.

Ze namen geen enkel risico, haar lijfwachten grepen in en wisten afstand te creëren tussen de overdreven fan en Eilish. Helaas is dit niet het enige ingrijpende en enge incident waar de artiest op dit moment mee te maken heeft.

Billie Eilish heeft een enge stalker

In de afgelopen weken heeft Eilish een straatverbod aangevraagd tegen een fan die op de loer ligt in haar huis in Los Angeles. De fan werd aanvankelijk gezien rond haar woning en vertoonde toen tekenen van escalatie, toen hij aantekeningen begon te maken aan de ster die aangaven dat hij van plan was haar kwaad te doen. Bronnen onthullen een van de aantekeningen als te zeggen; "Je kunt niet krijgen wat je wilt, tenzij je wilt sterven voor mij… Je zult weten dat het water spoedig zal stijgen, en je zou heel goed kunnen sterven… Je zult sterven."

Het is duidelijk dat, nu dit allemaal tegelijkertijd gebeurt, en zoveel Eilish' leven zich afspeelt in de publieke sfeer, ze alle reden heeft om zich zorgen te maken en voorzorgsmaatregelen te nemen om veilig te blijven.

Haar lijfwachten spelen een grote rol bij het waarborgen van haar veiligheid en hebben bewezen dat ze op het juiste moment zijn tijdens deze stressvolle momenten.

Aanbevolen: