Doja Cat ontmaskerd omdat ze in DM's van de 17-jarige 'Stranger Things'-ster glijdt

Inhoudsopgave:

Doja Cat ontmaskerd omdat ze in DM's van de 17-jarige 'Stranger Things'-ster glijdt
Doja Cat ontmaskerd omdat ze in DM's van de 17-jarige 'Stranger Things'-ster glijdt
Anonim

Doja Cat hoopte duidelijk dat het anders zou aflopen nadat ze een privébericht had gestuurd naar Stranger Things-acteur Noah Schnapp op Instagram. Maar in plaats van haar te helpen met een verzoek, onthulde de acteur hun gesprek op sociale media.

Op TikTok plaatste Noah een screenshot van de berichten tussen hem en Doja. In het eerste bericht staat dat Doja Noah vraagt haar in contact te brengen met zijn tegenspeler Joseph Quinn, die Eddie Munson speelt in de populaire Netflix-serie.

"Noah, kan [je] Joseph vertellen om [me te slaan]", schreef Doja. "Wacht nee. Heeft hij een [vriendin]?”

De afbeelding liet zien dat Noah antwoordde door te zeggen: "LMAOO schuif in zijn dms." Hierop zei Doja echter dat ze hem niet kan vinden op sociale media."Idk zijn [Instagram] of twitter", antwoordde ze. "Hij heeft geen dm om in te schuiven." Noah stuurde haar Josephs Instagram-profiel vervolgens door. "Hier mevrouw."

Doja Cat sloeg Noah Schnapp voor het lekken van hun berichten

Hoewel Noah de TikTok sindsdien heeft verwijderd, ontplofte het snel vanwege de aard van het gesprek. Sommige fans waren kritisch over Doja, 26, omdat ze een tiener een bericht had gestuurd om hem ertoe te brengen haar een romantische interesse te bezorgen die zelfs ouder is dan zij (Joseph Quinn is 29 jaar oud, voor de goede orde).

Doja kreeg zoveel aandacht via TikTok dat ze reageerde op de controverse, maar alleen om Noah te bekritiseren omdat hij hun berichten in de eerste plaats had gedeeld.

De zangeres zei verder dat Noah het delen van de berichten "zo ongelooflijk sociaal onbewust en gek" was. Ze vervolgde: "Zoals, dat is zoiets als borderline-slangen. Dat is net, wezels--t. En zoals, ik zeg niet dat dit zijn hele persoonlijkheid inkapselt. Noah is niet zoals de definitie - zoals ik me niet kan voorstellen dat hij is. Misschien is hij?"

De "Kiss Me More"-zanger schreef uiteindelijk de beslissing van Noah om de berichten te delen toe vanwege zijn jonge leeftijd.

"Als je zo jong bent, maak je fouten, " vervolgde Doja. "Je doet domme dingen. Ik probeer super eerlijk te zijn. Je verpest relaties met mensen, jij fouten maken, zoals het hoort, zodat je weet dat je het in de toekomst niet meer moet doen.

Tot nu toe heeft Noah niet gereageerd op de opmerkingen van Doja.

Aanbevolen: