Hoe Sean Hayes zijn man, Scott ontmoette

Inhoudsopgave:

Hoe Sean Hayes zijn man, Scott ontmoette
Hoe Sean Hayes zijn man, Scott ontmoette
Anonim

Sean Hayes portretteerde het lieve, flamboyante personage van Jack McFarland in de populaire NBC-comedyserie Will & Grace. Lange tijd bleef de acteur moeder over zijn seksuele geaardheid, totdat hij uiteindelijk in 2010 uit de kast kwam. De acteur vertelde Out dat de reden waarom hij niet naar buiten kwam tijdens de eerste run van Will & Grace was dat hij "te bang." Hij zei dat de acteurs in de show doodsbedreigingen ontvingen voor het uitbeelden van homoseksuele personages op televisie en dat mensen erachter konden komen waar hij woonde.

Desalniettemin kwam Hayes uiteindelijk naar buiten en vond hij liefde bij zijn man, Scott Icenogle. Icenogle is een muzikale componist die het themalied voor de Will & Grace-reboot heeft herwerkt. Wanneer en hoe ontmoette Hayes de liefde van zijn leven? We hebben de antwoorden voor je.

8 Sean Hayes ontmoette Scott Icenogle via Ellen DeGeneres

Hayes ontmoette Icenogle toen Icenogle een deejay was op de set van The Ellen DeGeneres Show. Het paar dateerde acht jaar voordat ze in 2014 trouwden, wat betekent dat ze rond 2006 begonnen te daten. Hayes zei op Good Morning America dat ze fans van elkaar waren en dat "het altijd gezond is om fans te daten", duidelijk een grapje.

7 Scott Icenogle was een fan van Will & Grace

Icenogle zei op Good Morning America dat hij Hayes kende voordat hij hem ontmoette als fan van Will & Grace. Hij zei dat hij als fan twee opnames van de show had bijgewoond. Hij zei dat hij na de opnames nog even bleef rondhangen in de hoop Hayes te zien en hem de hand te kunnen schudden, en dat is precies wat hij moest doen. Uiteindelijk kreeg hij een briefje waarin stond dat Hayes hem wilde ontmoeten. Ze kwamen bij elkaar en gingen eten en de rest is geschiedenis.

6 Sean Hayes trouwde in 2014 met Scott Icenogle

In november 2014 heeft Hayes zijn Facebook-pagina bijgewerkt door aan te kondigen dat hij de week ervoor trouwde met de liefde van zijn leven, Icenogle. Hij was de maand ervoor gespot tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show met een zilveren band. Volgens de vertegenwoordiger van Hayes was hij 'al geruime tijd' verloofd met Icenogle. Het paar wisselde geloften uit tijdens een kleine ceremonie in hun huis in Los Angeles, volgens NY Daily News.

5 Sean Hayes en Scott Icenogle houden allebei van muziek

Hayes studeerde twintig jaar piano en toen hij jonger was, dacht hij dat hij een professionele pianist en dirigent zou worden. Hij studeerde ook piano op de universiteit. Icenogle is eigenlijk een muziekcomponist, terwijl Hayes duidelijk als acteur aan de slag is gegaan. Hayes zei in de Rachael Ray Show dat hij thuis nog steeds graag piano speelt.

4 Sean Hayes en Scott Icenogle schreven samen een boek

Hayes, die van jongs af aan geïnteresseerd was in muziek, memoriseerde elk onderdeel van elk instrument uit het ballet van de Notenkraker. Toen hij Icenogle ontmoette, ontdekte hij dat hij een soortgelijke obsessie had. Hayes vertelde de presentatoren van Good Morning America dat ze besloten een boek te schrijven over de Sugar Plum Fairy, omdat ze allebei smoorverliefd waren op het ballet.

3 Sean Hayes en Scott Icenogle respecteren elkaar

Terwijl ze samen op Good Morning America verschenen om hun kinderboek Plum te promoten, zei Hayes dat ze in staat waren om samen te werken, ook al zijn ze getrouwd, omdat "je respect moet hebben voor iemand, niet verliefd wordt met iemand." Hij voegde eraan toe: "Als je respect krijgt, v alt al het andere op zijn plaats. Mensen zijn verliefd op het concept van verliefd worden, maar ze zouden eerst in respect moeten vallen. We hadden onze kleine kwinkslagen en zo." "Maar we zijn er doorheen gekomen," viel Icenogle in.

2 Sean Hayes is er trots op zijn liefde met Scott openlijk te delen

Hayes vertelde People dat hoewel hij "trots en vereerd" was om zoveel jaren Jack McFarland te spelen, "waar ik het meest trots op ben mezelf te zijn en openlijke liefde te uiten voor mijn man. Door gekke Facebook-video's of rode loper-optredens, waar we elkaars hand vasthouden bij premières, zijn die beelden krachtiger dan de meeste dingen. Gewoon proberen te normaliseren wat al normaal zou moeten zijn. En om de wereld te laten zien dat iedereen in de eerste plaats mens is. Dat is de boodschap waar ik van hou."

1 Sean Hayes zegt dat Scott Icenogle de meest liefhebbende man is die hij kent

Hayes vertelde People in 2018 dat zijn man "de aardigste, meest oprechte, vriendelijke, gevende, zorgzame, liefhebbende man is die ik ken. Hij is de beste persoon die ik ooit heb gekend." Toen hij Icenogle zag voordat ze met elkaar gingen daten, wist hij zelfs dat hij het type man was met wie hij wilde zijn. Hij zei dat het was omdat hij wist dat Icenogle hem beter zou maken. "Hij is een zeer geaard, stabiel persoon, en ik ben een gekke acteur," vertelde Hayes aan People, toegegeven dat het heel oubollig en cheesy klonk om dat soort dingen te zeggen. Hij vertelde Ellen DeGeneres zelfs nadat hij hem voor het eerst zag dat hij Icenogle "schattig en aardig vond en grappig leek."

Aanbevolen: