De meest duistere rollen die de cast van de jongens heeft gespeeld

Inhoudsopgave:

De meest duistere rollen die de cast van de jongens heeft gespeeld
De meest duistere rollen die de cast van de jongens heeft gespeeld
Anonim

Als het gaat om buitensporige tv-inhoud, is The Boys een van de meest van de muur, bloederige van het stel. Met shows als Game of Thrones die de weg vrijmaakten voor R-rated fantasy-inhoud op het kleine scherm, namen The Boys het superheldengenre en zetten het op zijn kop, met glorieus vreselijke (op een goede manier) resultaten.

De immense populariteit van de show heeft natuurlijk sterren van zijn cast gemaakt (of grotere sterren in sommige gevallen). Hoewel spraakmakende rollen allemaal goed en wel zijn, zijn het de rollen die in de loop der jaren over het hoofd zijn gezien of begraven die het meest interessant zijn. Laten we een duivelse blik werpen op de meest obscure rollen van de cast van The Boys.

10 Anthony Starr In Xena: Warrior Princess

Anthony Starr heeft de emotioneel fragiele, sociopathische Homelander tot op het bot belichaamd, angstaanjagend, hilarisch en verdrietig in elke verschijning op de show (als The Boys een vierde seizoen krijgt, zullen we waarschijnlijk de leider van The Seven zien worden volledig losgeslagen.) Maar lang voor de rol die de Nieuw-Zeelander beroemd maakte, verscheen Starr in twee afleveringen van Xena: Warrior Princess, waarin hij twee verschillende personages uitbeeldde.

9 Karl Urban In Xena: Warrior Princess

Lang voordat hij de cockney bastaard Bill The Butcher uitbeeldde, was Karl Urban Cupido … ja, je leest het goed. Urban werd gecast als de god van het verlangen in Xena: Warrior Princess. Net als Anthony Starr verscheen Urban als twee personages in de show en speelde Julius Caesar ook in een terugkerende rol.

8 Jack Quaid In Middle-Earth: Shadow Of Mordor

Jack Quaid heeft de taak om de ietwat gekke Hughie Campbell naar het kleine scherm te brengen, en doet dat met vlag en wimpel. Maar voordat hij tijdelijke V begon te injecteren, sprak Quaid (ja, hij is de zoon van Dennis Quaid en Meg Ryan) Dirhael uit in de videogame Middle-Earth: Shadow of Mordor.

7 Erin Moriarty In A Creedence Clearwater Revival Muziekvideo

Erin Moriarty's Starlight-dagen waren ver weg aan de verre horizon toen ze te zien was in een videoclip van Creedence Clearwater Revival voor het nummer 'Have You Ever Seen The Rain'. Haar toekomstige The Boys-collega Jack Quaid verscheen ook in de video.

6 Laz Alonso In Leprechaun: Back 2 The Hood

Ooit gehoord van de film Leprechaun: Back 2 The Hood? Nee? Nou, raad eens wie dat heeft? Laz Alonso. Ja, lang voordat hij de yin van Bill Butcher's yang als Marvin Milk uitbeeldde, was Alonso te zien in de 6e (6e? ERNSTIG?) aflevering van de Leprechaun-franchise.

5 Jessie T. Usher In Hannah Montana

De man die de snelste man ter wereld in A-Train naar het kleine scherm bracht, was niet altijd zo bekend als hij nu is. Voor zijn dagen bij The Boys verscheen Jessie T. Usher in een aflevering van Hannah Montana met de titel 'Cuffs Will Keep Us Together'.

4 Karen Fukuhara In Suicide Squad

Karen Fukuhara is het best bekend voor het uitbeelden van de stoere, snelle genezing, Frenchie love interest Kimiko Miyashiro. Maar het zal je misschien verbazen te weten dat Fukuhara samen met de slap-meister zelf Will Smith en Margot Robbie speelde in Suicide Squad uit 2016 als het zwaard hanterende, masker dragende Katana. De rol was niet alleen het filmdebuut van Fukuhara, het was ook een rol waarin haar identiteit verborgen was achter een masker, dus het is je vergeven dat je niet besefte wie het was achter dat masker.

3 Chace Crawford In The Covenant

Voordat hij het wetsuit aantrok en ieders favoriete verzadigde superheld met de pratende kieuwen uitbeeldde, was Chase Crawford te zien in The Covenant uit 2006 als Tyler Simms. Leuk weetje: Wist je dat een jonge Steven Crowder in The Covenant verscheen? Ja, de Louder with Crowder-man.

2 Tomer Capone In Dig

Voordat hij Frenchie in de show speelde (en een auditie deed waardoor de acteur bijna werd gearresteerd), is Tomer een beetje een onbekende hier in Noord-Amerika, aangezien hij in veel tv- en filmrollen speelde in zijn geboorteland Israël. Capone is echter verschenen in andere Noord-Amerikaanse projecten, waaronder het opduiken in een aflevering van de actie/thriller Dig als Nadav.

1 Jensen Ackles In Dark Angel

Naast Karl Urban is Mr. Ackles waarschijnlijk het meest bekende gezicht dat momenteel in de show te zien is (tenminste in Noord-Amerika). En hoewel hij nu stevig gecementeerd is als niet alleen de meest badass Winchester-broer, maar ook de meest badass vader van Homelander in Soldier Boy (spoiler alert), verscheen hij samen met Jessica Alba in het kortstondige Fox sci-fi actiedrama Dark Angel als Ben / X5-493/Alec.

Aanbevolen: