Welke rollen heeft de vrouw van Adam Sandler, Jackie, gespeeld in zijn grootste films?

Inhoudsopgave:

Welke rollen heeft de vrouw van Adam Sandler, Jackie, gespeeld in zijn grootste films?
Welke rollen heeft de vrouw van Adam Sandler, Jackie, gespeeld in zijn grootste films?
Anonim

Adam Sandler is een van de meest succesvolle acteurs in het spel. Sandler speelde in minstens 60 films, wat hem maar liefst 420 miljoen dollar opleverde. Sandler is een komische krachtpatser, regisseur en producent. Zijn succes heeft ertoe geleid dat hij een soort vrijheid in de industrie heeft gekregen die elke acteur nastreeft. Adam Sandler kan kiezen wie hij naast hem wil casten. Zijn echte vrienden zijn altijd in zijn films te zien, evenals zijn lieve vrouw van 18 jaar, Jackie Sandler.

Jackie en Adam ontmoetten elkaar op de set van de film Big Daddy in 1999. Adam was misschien de ster van de show, maar hij had zijn ogen gericht op de actrice die de ondergeschikte rol van serveerster speelde. Vanaf dat moment wilde Adam geen nieuwe film meer opnemen zonder dat zijn lieftallige vrouw op het scherm verscheen. Sommige delen van haar zijn belangrijker dan andere, maar fans van de Sandlers verwachten op dit moment in elke film minstens een cameo van haar.

Bijgewerkt op 30 maart 2022: Jackie Sandler's meest recente rol voor de camera was als Beth in de film Thuisteam. Haar karakter was de ex-vrouw van Kevin James' personage Sean en de huidige vrouw van Rob Schneider's personage Jamie. Dit was een van de grootste rollen die ze ooit in een speelfilm heeft gespeeld.

Hoewel haar man Adam Sandler niet in de film verscheen, produceerde hij de film wel via zijn productiebedrijf Happy Madison Productions. En hoewel Jackie Sandler momenteel geen acteerprojecten heeft, heeft Adam Sandler verschillende films in de maak, en het is veilig om te zeggen dat hij zijn vrouw nog vele jaren in zijn films zal blijven casten.

11 'Big Daddy' In 1999 - Serveerster

This is film is eerlijk gezegd de eerste en belangrijkste op deze lijst. Hier begon het allemaal tussen deze twee. "Vandaag 22 jaar geleden sloten we onze ogen en vielen diep. Kijk uit naar de volgende 22, jongedame. Ik hou van je, mijn meisje voor altijd", schreef Sandler aan zijn vrouw, herinnerend aan de tijd dat ze elkaar ontmoetten op deze filmset. Hun connectie was direct en dat was allemaal te danken aan deze iconische Adam Sandler-film.

10 'Kleine Nicky' In 2000 - Jenna

De volgende is de film Little Nicky, die niet de eerste film is die in je opkomt als je aan Sandler denkt. Deze film deed het niet goed aan de kassa en kreeg negatieve recensies van critici. Jackie Sandler speelde de rol van Jenna samen met vele andere acteurs en actrices die cameo's maakten in deze Happy Madison-productie, zoals filmmaker Quentin Tarantino, SNI-alumnus Jon Lovitz en Oscarwinnaar Reese Witherspoon als Holly de engel.

9 'Acht gekke nachten' in 2002 - Jennifer

Dit was Adams eerste stemacterende rol en natuurlijk nam hij zijn vrouw mee voor de rit. De plot was gericht op Joodse personages tijdens het Chanoeka-seizoen in de eerste animatiefilm van Happy Madison. Jackie speelde de tekenfilmversie van Adams liefdesbelang dat eindigde in een lang en gelukkig leven.

8 '50 First Dates' In 2004 - Tandarts

Deze film is een van de groten en zal voor altijd een van Adam Sandlers meest geprezen films blijven. Adam Sandler werkte samen met Drew Barrymore voor deze romantische komedie die elke fan aan het hart ging. Barrymore speelde Lucy die geheugenverlies op korte termijn heeft en dezelfde dag steeds opnieuw beleeft. Adam speelde Henry die verliefd wordt op Lucy en het zijn missie maakt om haar elke dag voor zich te winnen alsof het de eerste keer is. Jackie Sandler maakt een snelle cameo als tandarts die genaaid is door Henry's spelersverleden.

7 'The Benchwarmers' in 2006 - Vrouwelijke klant

Adam Sandler verscheen niet als acteur in deze film, maar werd geproduceerd door de man zelf. Jackie Sandler speelde een vrouwelijke klant in deze honkbalkomedie met in de hoofdrollen David Spade, Rob Schneider en Jon Heder.

6 'Ik spreek je nu Chuck en Larry uit' in 2007 - Leraar

Jackie Sandler verscheen als leraar in deze komedie van Adam Sandler en Kevin James. De film concentreerde zich op de relatie tussen Chuck en Larry die een huwelijk vervalst om de begunstigde van Larry's verzekeringspolis te veranderen. De twee vrienden moeten doorgaan met het uitvoeren van deze poppenkast om hun complot te beschermen.

5 'Grown Ups' in 2010 en 'Grown Ups 2' in 2013 - Jackie Tardio

In deze serie speelde Jackie de vrouw van een van de oude basketbalrivalen van Adam Sandler. Ze speelde in beide films van Grown Ups, waarin ook de vrienden van haar man, Kevin James, David Spade en Chris Rock, in de hoofdrol speelden.

4 'Go with it' in 2011 - Veruca

Veruca was de snobistische vrouw aan het begin van de film die alleen voor zijn geld met de plastisch chirurg trouwde. Danny Maccabee, gespeeld door Adam Sandler, hoort dat Veruca, gespeeld door Jackie Sandler, hem bedriegt en hem gebruikt voor zijn rijkdom. Gelukkig voor deze twee tortelduifjes was dit allemaal fictie!

3 'Murder Mystery' in 2019 - Stewardess

Deze film speelde de iconische Jennifer Aniston samen met Adam Sandler in een Clue-achtig mysterie. Jackie Sandler maakte een cameo als de strenge stewardess.

2 'The Wrong Missy' In 2020 - Jess

Dit was een van Jackie's grotere rollen in een film geproduceerd en geschreven door Adam Sandler. Deze film speelde zijn vriend David Spade en maakte deel uit van een vierdelige filmdeal Happy Madison Productions gemaakt met Netflix Jackie speelde de competitieve collega van David Spade in deze hysterische komedie.

1 Jackie Sandler's rollen in andere films

Sommige andere Adam Sandler-films waar Jackie in heeft gespeeld, zijn Bed Time Stories (2008) als Lady Jacqueline, That's My Boy (2012) als de masseuse, The Ridiculous 6 (2015) als het meisje dat nooit een beha draagt, The Do-Over (2016) als Joan, The Week Of (2018) als Lisa en Tracy Philips in het comedy-mysterie van 2020, Hubie Halloween.

Aanbevolen: