De waarheid over het al dan niet daten van Robert Downey Jr. met Gwyneth P altrow?

Inhoudsopgave:

De waarheid over het al dan niet daten van Robert Downey Jr. met Gwyneth P altrow?
De waarheid over het al dan niet daten van Robert Downey Jr. met Gwyneth P altrow?
Anonim

Marvel-fans, degenen die hebben gekeken vanaf de allereerste film tot de onlangs uitgebrachte Thor: Love and Thunder in het Marvel Cinematic Universe, zouden weten dat er een paar op het scherm is waarvan ze zouden willen dat ze samen in het echte leven zoals ze deden in de film. Zo indrukwekkend als hun chemie in elke interactie die ze in hun films hadden, Robert Downey Jr. en Gwyneth P altrow waren slechts co-acteurs. Maar het weerhield hun fans er niet van om zich af te vragen of ze ooit een date hebben gehad vanwege hoe close en comfortabel ze met elkaar waren.

Hebben Gwyneth P altrow en Robert Downey Jr. ooit gedatet terwijl ze nog co-acteurs waren in Marvel? Waren ze ooit romantisch tot elkaar aangetrokken? Zullen Marvel-fans Gwyneth en Robert ooit weer zien samenwerken? Blijf lezen om de waarheid te achterhalen…

Kon Gwyneth P altrow goed opschieten met Robert Downey Jr?

Gwyneth P altrow en Robert Downey Jr. werden het pionierskoppel van het Marvel Cinematic Universe. De eerste toegang tot de Marvel-serie, Ironman, werd het debuut van de twee acteurs, waarbij Robert Iron Man zelf speelde en Gwyneth als Iron Man's wederhelft, Pepper Potts. Na de première in 2008 ontvingen zowel Robert als Gwyneth goede recensies en prijzen voor hun uitstekende acteerwerk, wat voor de Marvel-productie bewijst dat ze inderdaad een geschikte match zijn.

Gwyneth en Robert konden het zowel op als buiten het scherm zo goed met elkaar vinden dat fans het gevoel hadden dat de twee acteurs elkaar al jaren kenden, ondanks dat het de eerste keer was dat ze als koppel samenwerkten. Over haar ervaring met Robert gesproken, zegt de 49-jarige actrice: "Marvel heeft mijn relatie met Robert Downey Jr. gesmeed door alle Iron Man- en Avengers-films. Ik [Gwyneth P altrow] heb het gevoel dat ik een ongelooflijke, levenslange, inspirerende partner en vriend."

Ondanks dat Gwyneth vanaf het begin duidelijk maakte dat Robert haar 'vriend' was, waren fans nog steeds betrokken bij hun relatie buiten het scherm vanwege Robert Downey Jr's rijke geschiedenis van romances en affaires met vrouwen. Van Robert is bekend dat hij een paar van zijn co-sterren dateert, waaronder zijn Avengers: Endgame co-ster Marisa Tomei, die tante May speelde. Zijn datinggeschiedenis opende de mogelijkheid voor fans om te denken dat Gwyneth en hij hadden kunnen daten of proberen.

Robert Downey Jr. en Gwyneth P altrow's relatie

Omdat de twee als koppel in het Marvel Cinematic Universe speelden, moesten Robert en Gwyneth ongetwijfeld een aantal relatief romantische scènes hebben, die zich in de verschillende Iron Man- en Avenger-films afspeelden. Hoe natuurlijk het ook mag lijken op het scherm, Gwyneth gaf toe dat het elke keer dat ze Robert moest kussen tijdens het filmen, meer een uitdaging dan plezierig voor haar was.

Aangezien hun relatie meer platonisch was dan iets romantisch, zegt Gwyneth: "Met Robert [Downey Jr.], toen ik hem kuste, dacht ik: 'Je maakt een grapje, dit is alsof je mijn broer kust.' Hun broer-zus-achtige relatie leek het meest uitdagende onderdeel van het opbouwen van hun chemie.

Robert steunde de motie in deze verklaring, zoals de 57-jarige ster ook zei in een ander interview dat toen zijn partner op het scherm toegaf dat hun kusscène 'niet goed voelde', hij antwoordde: 'Weet je wat? Allereerst zijn we [Marvel-cast] allemaal vrienden, dus wat griezelig zou zijn, is als ik helemaal sexy tegen je zou zijn terwijl we aan het filmen waren, wat ik trouwens in films heb gedaan, en het griezelt ze eruit! Dus waarom zou ik je uitlachen?"

Heeft Gwyneth P altrow een date gehad met Robert Downey Jr?

Hoewel fans heel blij zouden zijn geweest als ze wisten dat de acteurs die Tony Stark en Pepper Potts speelden in het echt waren gedateerd, is dit nooit gebeurd en het lijkt erop dat dit in de toekomst ook niet zal gebeuren. Zoals ze consequent duidelijk hebben gemaakt in hun interviews, zien ze elkaar meer als partners voor het leven en niets anders.

De iconische Iron Man-ster gaf zelfs een toespraak op de bruiloft van Gwyneth P altrow met producer en regisseur Brad Falchuck, waardoor al hun fans over zijn ontroerende boodschap gutsten, wat bewijst dat hun vriendschap in de loop van de tijd sterker is geworden. als playboy en worstelende drugsverslaafde is Robert Downey nu ook gelukkig getrouwd met Susan Downey.

Ondanks dat de co-acteurs vastberaden waren over de status van de echte status van hun relatie, konden sommige Marvel-fans zich er nog steeds niet van weerhouden om schokkende vragen te stellen aan Gwyneth P altrow over Robert Downey Jr. Het was maar goed dat Gwyneth behandelde de beschuldigingen duidelijk en professioneel, en verwierp onmiddellijk de verkeerde geruchten erover.

Zullen Gwyneth P altrow en Robert Downey Jr weer samenwerken?

Na Roberts legendarische periode in het Marvel Cinematic Universe, beëindigde hij zijn rol als Iron Man met de dood van Tony Stark in de film Avengers: Endgame. Het brak de harten van de Tony-Pepper-fans toen ze zagen dat het personage van Gwyneth hun kind alleen opvoedde in de film, wat bevestigt dat Tony Stark voorlopig niet naar het multiversum zal terugkeren.

Aangezien Robert en Gwyneth echter blijven werken als acteurs in Hollywood-films, lijkt het mogelijk dat de twee weer kunnen samenwerken, maar niet meer als hun iconische personages als Tony Stark en Pepper Potts.

Aanbevolen: