De waarheid over het al dan niet hebben van Dylan Arnold die wel of niet een vriendin heeft

Inhoudsopgave:

De waarheid over het al dan niet hebben van Dylan Arnold die wel of niet een vriendin heeft
De waarheid over het al dan niet hebben van Dylan Arnold die wel of niet een vriendin heeft
Anonim

Als je net het nieuwe seizoen van You op Netflix hebt gespeeld, is de kans groot dat je verliefd bent geworden op Dylan Arnold, oftewel Theo. De meeste fans begonnen Dylan hard te verpletteren, vooral vanwege zijn vurige chemie met zijn co-ster, Victoria Pedretti. Hoewel we niet veel weten over Victoria of Dylan, hebben fans het paar verzonden en er zijn zelfs een paar legitieme geruchten geweest dat de twee minnaars op het scherm iets in het echte leven zijn. Dit is tenminste waar de meeste nieuwsbronnen mee bezig zijn. Maar is het waar?

Gezien Dylans traject om een grote ster te worden, zijn onmiskenbare knappe uiterlijk, flirterige stem en subtiele charisma, is het niet moeilijk voor te stellen dat hij zijn partners uitkiest. En gezien zijn Instagram-video's en aanwezigheid van Instagram (hoe minimaal ook), kunnen we zien dat hij open zou staan voor een vriendin. Maar is hij echt met iemand? Is het Victoria? Is het iemand anders? Of is hij eigenlijk een gelukkige alleenstaande man?

Wie is Dylan Arnold?

Als je dit leest, is de kans groot dat je al weet wie Dylan Arnold is… Of, waarschijnlijker, je weet dat hij de nieuwe, hete, jonge kerel uit You seizoen 3 is. De meeste mensen weten niet wie de 27 -jarige acteur eigenlijk is omdat hij relatief nieuw is in het spel. Niet alleen dat, maar hij heeft niet veel werk gedaan. Tenminste nog niet. Maar de in Seattle, Washington geboren acteur heeft in een paar andere opmerkelijke projecten gezeten waarvan sommige fans misschien zeggen: 'Oh, ja! Daarin herinner ik me hem!'

Aan het begin van Dylans carrière acteerde hij vooral in korte films, maar hij maakte zijn speelfilmdebuut in Fat Kid Rules The World van Matthew Lillard. In 2017 kreeg Dylan een kleine rol in de voor een Oscar genomineerde Mudbound. Niet lang daarna werd Dylan gecast als Twig in acht afleveringen van Nashville. Daarna werd Dylan gecast in twee verschillende soorten projecten, horrorfilms en projecten voor tienerharten. Voor de eerste kreeg Dylan een opmerkelijke rol als Cameron Elam (de ex-vriend van Allyson) in Halloween van 2018. Daarna keerde hij terug voor Halloween Kills 2021, waarin hij eindelijk zijn verdiende loon krijgt voor het bedriegen van Allyson door op brute wijze te worden beledigd door Michael Myers.

Naast de twee Halloween-films was Dylan ook te zien in drie afleveringen van de tv-show Purge en twee afleveringen van Into The Dark. Dan zijn er nog alle tienerhartenkloppende projecten, waaronder After en After We Collided, waar hij Noah speelde.

Bovendien heeft Dylan naam gemaakt in de theaterwereld. Maar het feit dat hij als Theo in You werd gecast, maakte hem echt beroemd. Natuurlijk, zijn elektrische chemie met zijn liefdesinteresse op het scherm, Victoria Pedretti deed geen afbreuk aan zijn groeiende aanwezigheid op sociale media, acteer-cv en geruchten over dat ze aan het daten waren.

Is Dylan Arnold eigenlijk aan het daten met Victoria Pedretti, iemand anders of helemaal niemand?

Eén ding is zeker, Victoria gaat niet uit met haar co-lead, Penn Badgley. Ze beweerde zelfs dat haar intieme scènes met Penn 'raar' waren. Natuurlijk is Penn in het echte leven gelukkig getrouwd. Maar Victoria's relatiestatus staat wat meer open voor discussie. Hoewel ze een romantische band heeft gehad met een paar beroemde mannen, lijkt ze met geen van hen te zijn geweest. Dylan Arnold heeft echter misschien wat meer legitimiteit, aangezien twee bronnen hebben beweerd dat de twee in het geheim aan het daten zijn nadat ze het op de set van You hadden afgesproken, volgens Her.

Hoewel hun leeftijdsverschil in de show een beetje klein was, zijn de twee in het echte leven eigenlijk van dezelfde leeftijd. Dit, vermengd met hun chemie op het scherm, is de reden waarom fans ze hebben verzonden. Maar de bronnen hebben beweerd dat Dylan eigenlijk bij Victoria is en dat het niet alleen een fandroom is.

De waarheid is echter dat deze geruchten vóór de laatste aflevering van het seizoen verschenen en daardoor het aantal kijkers hebben vergroot. Maar dat betekent niet noodzakelijk dat de geruchten ook vals zijn. Gewoon… een beetje verdacht. Er is gewoon geen manier om het zeker te weten, aangezien zowel Dylan als Victoria ongelooflijk privé zijn over hun leven op sociale media.

Dylan heeft een paar foto's gepost met vrouwen met wie hij mogelijk gelinkt is. Een van hen is van hem in een restaurant met een mooie jonge vrouw. Maar Dylan houdt haar slim voor een mysterie. Sommige reacties van fans op de foto zijn tenslotte een beetje overdreven, waaronder een met de tekst "[Ze] kan maar beter je vriendin niet zijn."

Terwijl fans dolgraag willen weten of hij en Victoria aan het daten zijn, is er gewoon geen concreet bewijs om te suggereren dat ze dat zijn of dat Dylan iemand ziet.

Aanbevolen: