Howard Stern's co-host heeft de alopecia van Jada Pinkett Smith geroosterd om deze persoonlijke reden

Inhoudsopgave:

Howard Stern's co-host heeft de alopecia van Jada Pinkett Smith geroosterd om deze persoonlijke reden
Howard Stern's co-host heeft de alopecia van Jada Pinkett Smith geroosterd om deze persoonlijke reden
Anonim

Maanden na het Will en Jada Pinkett-Smith-schandaal bij de Oscars, zijn mensen nog steeds geschokt over wat er is gebeurd. Misschien is het gewoon een fascinatie voor de bizarre dynamiek tussen de Independence Day-acteur en zijn vrouw? Aan de andere kant kan het iets te maken hebben met het feit dat Jada er een eeuwigheid over deed om het schandaal aan te pakken. Toen ze er eindelijk over sprak, kreeg ze te maken met verdere kritiek omdat ze schijnbaar het slachtoffer speelde. Jada deed dit door te praten over haar alopecia en hoe miljoenen vrouwen ook worstelen met de ziekte waar komiek Chris Rock onbewust een grap over maakte op het podium.

Radiolegende Howard Stern sprak natuurlijk over haar opmerkingen over zijn geliefde SiriusXM-show. Maar toen hij het ter sprake bracht, maakte zijn oude co-host Robin Quivers van de gelegenheid gebruik om te onthullen dat ook zij aan alopecia leed en Jada's gevoeligheid gewoon niet begrijpt. Dit is wat Robin te zeggen had…

Welke ziekte had Robin Quivers?

Elke fan van The Howard Stern Show is zich er terdege van bewust dat Robin Quivers een langdurig en intens gevecht met Kreeft heeft gehad. Hoewel ze de ziekte versloeg waarvan artsen beweerden dat ze haar het leven zou kosten, is ze sindsdien niet meer dezelfde geweest. Robin is heel open geweest over haar strijd met haar gewicht en haar dieet. Het is de bron van een hoop komedie in de show en Robin heeft haar best gedaan om haar problemen te destigmatiseren. Dit omvat enkele van de donkerste momenten uit haar jeugd die we hier niet eens kunnen noemen.

Hoewel sommigen beledigd waren door het soort komedie in The Howard Stern Show, weten fans dat het altijd ging om de engste dingen in het leven en de meest taboes. Dus Robin is zowel serieus als satirisch over haar levensbedreigende ziekten, evenals de herkenbare bijwerkingen ervan, verfrissend en vermakelijk.

Hoewel Robin haar kankerdiagnose voor het publiek hield terwijl ze er diep in zat, kwam ze uiteindelijk schoon. Sindsdien is ze buitengewoon open geweest over haar hele ervaring en hoe het haar leven voor altijd heeft veranderd. Maar om wat voor reden dan ook, Robin had niets gezegd over haar reis met alopecia.

Robin Quivers heeft alopecia zoals Jada Pinkett-Smith

Al in 2008 vermoedden fans online dat Robin Quivers alopecia had. Maar ze gaf het pas onlangs toe. In de aflevering van The Howard Stern Show van 6 juni 2022 kwam Robin schoon. En dat deed ze in de context van de controverse over Jada Pinkett Smith.

"Zelfs met een kaal hoofd is ze mooier dan de meeste vrouwen ter wereld. Wat maakt het uit!?" zei Robin Quivers, terwijl hij Jada's gevoeligheden rond haar ziekte bekritiseerde. Ze was duidelijk niet blij met hoe Jada dat gebruikte als verdediging voor haar man die een komiek op live televisie aanviel."Je bent een prachtige vrouw! Hoe kan het zo verschrikkelijk zijn?"

Toen onthulde Robin haar eigen ziekte live in de lucht.

"Ik heb dit nooit toegegeven, ik heb alopecia", zei Robin, voordat hij uitlegde dat ze meestal pruiken en hoeden draagt. "Ik heb geen prachtig hoofd zoals Jada Pinkett Smith. Dus ik word niet zomaar kaal."

"Je hebt het meest perfecte hoofd. Stop ermee", zei Howard voordat hij een grapje maakte: "Als iemand grapjes maakt over je aankondiging dat je alopecia hebt, ga ik ze een klap geven om je te verdedigen."

"Oh alsjeblieft," zei Robin terwijl ze met haar ogen rolde. "Het internet heeft dat al gedaan. Ik las ooit een Tweet of zoiets waarin deze man zei: 'Robin is dik en kaal'. En ik dacht: 'Weet je… dus? Wat wil je dat ik nu doe?' Ik had niemand om die vent een klap te geven."

Ondanks Robins onthulling is ze er niet verder op ingegaan. Niemand, behalve Howard, weet wanneer ze het heeft gekregen of dat het belangrijke problemen in haar leven heeft veroorzaakt. Maar één ding is zeker, Robin vindt niet dat iemand als Jada Pinkett Smith zo gevoelig zou moeten zijn. Het is op zijn minst geen excuus voor haar of haar beroemde echtgenoot om iemand fysiek aan te vallen die er een grap over maakte.

Zowel Robin Quivers als Howard Stern hebben hun afschuw uitgesproken over het hele schandaal. Ze waren er snel bij om Chris Rock te verdedigen, evenals de verdediging van iedereen die een grap maakte die anderen 'aanstootgevend' vinden. Hoewel Jada Pinkett Smith in The Stern Show is geweest en ze een van Howards beroemdheden is, is het twijfelachtig of ze ooit zal terugkeren. In tegenstelling tot andere media hebben zowel Howard als Robin duidelijk niet veel of geen sympathie voor haar.

Aanbevolen: