Brad Pitts volgende projecten kunnen zijn laatste zijn

Inhoudsopgave:

Brad Pitts volgende projecten kunnen zijn laatste zijn
Brad Pitts volgende projecten kunnen zijn laatste zijn
Anonim

Als een van de grootste filmsterren aller tijden, zijn fans gewend om Brad Pitt al eeuwenlang de krantenkoppen te zien halen. Pitt is al sinds de jaren '90 een headliner, en of het nu gaat om zijn relaties, of iets dat hij zei dat mensen overrompelde, Pitt heeft mensen altijd aan het praten gekregen.

De acteur is al jaren in Hollywood en hij heeft onlangs erkend dat hij aan de laatste etappe van zijn carrière bezig is. Hij is echter nog niet klaar en we hebben hieronder wat belangrijke informatie over zijn aankomende projecten!

Brad Pitt is een legende

De jaren negentig was een decennium dat een geheel nieuwe klasse van filmmakers en filmsterren inluidde. Het was tijdens dat uitzonderlijke decennium dat Brad Pitt op het toneel verscheen en zichzelf als een van de grootste sterren in Hollywood vestigde.

Pitt begon misschien als een eye-candy, maar het duurde niet lang voordat filmmakers zagen dat hij echt een goede prestatie kon leveren. Uiteindelijk openen zich de juiste kansen voor de jonge acteur en weet hij in een aantal films de show te stelen. Dit speelde een belangrijke rol in het feit dat hij een huishouden werd dat in de loop van het decennium werd genoemd.

Na een reeks succesvolle films in de jaren negentig, hield Pitt in de jaren 2000 de goede tijd aan de gang. Dat decennium maakte hem tot een al lang bestaande ster, en terwijl de jaren 2010 ronddraaiden, bleef hij bijdragen aan zijn indrukwekkende nalatenschap.

De acteur zit al tientallen jaren in het spel en hij heeft alles bereikt waar een sterartiest op kon hopen. Hij heeft miljoenen verdiend, hij heeft een Oscar gewonnen en hij heeft in tijdloze films gespeeld.

Dat gezegd hebbende, Pitt weet dat er uiteindelijk een einde aan komt.

Hij zit op het laatste been van zijn carrière

Toen hij met GQ sprak, deed Pitt een gedurfde bewering die mensen versteld deed staan.

"Ik beschouw mezelf op mijn laatste been. dit laatste semester of trimester. Wat wordt dit gedeelte? En hoe wil ik dat vormgeven?"

Dit is niet iets wat velen verwachtten te horen, maar de waarheid is dat er een einde moet komen aan de tijd van alle filmsterren op het grote scherm. Pitt is op dit punt al tientallen jaren in het spel, en nu hij een Oscar in de hand heeft, heeft hij vrijwel niets meer te bereiken.

Deadline bracht een heel goed punt naar voren over Pitt, waarbij hij de woorden van Quentin Tarantino gebruikte om een eenvoudig feit te illustreren: Brad Pitt is een van de weinige echte filmsterren die we nog hebben.

"Hij is een van de laatst overgebleven filmsterren op het grote scherm. Het is gewoon een ander soort mensen. En eerlijk gezegd denk ik niet dat je precies kunt beschrijven wat dat is, want het is alsof je sterrenschijn beschrijft. Ik merkte het op toen we Inglourious Basterds aan het doen waren Toen Brad in beeld was, had ik niet het gevoel dat ik door de zoeker van de camera keek. Ik had het gevoel dat ik naar een film zat te kijken. Alleen al zijn aanwezigheid in de vier muren van het frame wekte die indruk", zei Tarantino ooit.

Hoewel Pitt weet dat zijn tijd op het grote scherm uiteindelijk zal eindigen, is het einde officieel nog niet hier. Gelukkig heeft de acteur een aantal projecten op de tap die hem enige tijd bezig moeten houden.

Wat hij aan dek heeft

Alleen al dit jaar zal Brad Pitt zowel in Bullet Train als in Babylon te zien zijn.

Bullet Train zal in augustus in de bioscoop verschijnen, met zowel Pitt als Sandra Bullock in de hoofdrollen. Alleen al hun sterrenkracht zou een aanzienlijke hoeveelheid interesse in het project moeten opwekken.

Babylon zal ondertussen Pitt zien werken met Margot Robbie, Olivia Wild, Tobey Maguire en zelfs Flea van de Red Hot Chili Peppers.

IMDb's beschrijving van Babylon luidt: "Gesitueerd in Hollywood tijdens de overgang van stomme films naar talkies, gericht op een mix van historische en fictieve personages."

Beyond Babylon, Pitt is momenteel verbonden om te schitteren in een project met George Clooney. Het project blijft naamloos en er is weinig over bekend, maar we weten wel dat Jon Watts de foto zal maken. Watts was natuurlijk verantwoordelijk voor de Spider-Man-trilogie van de MCU, wat betekent dat de man weet hoe hij een geweldige film moet maken.

Het kan lang duren voordat we Brad Pitt officieel een dag zien stoppen, en zodra hij officieel het grote scherm verlaat, blijft Hollywood achter met een enorm gat om te vullen. Gelukkig moet hij actief blijven als producer, want zijn Plan B Entertainment zal ongetwijfeld blijven werken aan het produceren van kwaliteitskenmerken.

Aanbevolen: