The Big Bang Theory heeft dit niet-gescripte moment met Wil Wheaton uitgezonden zonder de cast te vertellen

Inhoudsopgave:

The Big Bang Theory heeft dit niet-gescripte moment met Wil Wheaton uitgezonden zonder de cast te vertellen
The Big Bang Theory heeft dit niet-gescripte moment met Wil Wheaton uitgezonden zonder de cast te vertellen
Anonim

Wil Wheaton stal onze harten als Gordie Lachance in Stand By Me en kreeg een cultstatus door Wesley Crusher te spelen in Star Trek.

Maar Wheaton maakte kennis met een heel nieuw publiek toen hij een fictieve versie van zichzelf speelde in de Big Bang Theory.

Wil Wheaton liet de hele cast lachen in een memorabele outfit zonder script

Big Bang-fans zullen zich Wheaton herinneren als de doorn in het oog van Sheldon Cooper (Jim Parsons) in het derde seizoen van de hitshow. De twee werden later vrienden, maar hun band werd tijdens seizoen negen op de proef gesteld. In de aflevering getiteld: "In The Opening Night Excitation", bespot Wheaton de Star Wars-franchise door zich te verkleden als Star Trek's Spock voor de première van Episode VII, en werd hij bijna uitgejouwd uit de zaal.

Wheaton onthulde later aan de Daily Express dat het grootste deel van de cast in het ongewisse was dat hij de scène zou betreden in volledige Vulcan-regalia en puntige oren voor de hilarische scène. "Ik kom binnen, ik loop het einde van het theater in in volledige Mr. Spock-uitrusting. Niemand wist dat dat zou gebeuren. Alleen enkele van de schrijvers wisten het, niemand van de studio wist dat niemand van de crew het wist. Dus ik kom uit en de explosie van een broek-sing lach die op dat moment naar buiten komt, was echt en het kwam van de hele cast en crew."

Tijdens de aflevering bracht Wheaton hulde aan zijn Star Trek-roots en wanneer iemand in de menigte de iconische ruimteserie slecht bekeert, antwoordt hij: "live long and suck it", een spel op Spock's iconische slogan.

Wil Wheaton herinnert zich liefdevol de aflevering 'Star Trek' versus 'Star Wars'

De stunt maakt Leonard (Johnny Galecki), Howard (Simon Helberg) en Raj (Kunal Nayyar) woedend. Uiteindelijk zijn de vrienden het er uiteindelijk over eens dat het maar een film was en gaan ze de volgende nacht naar Star Wars. De ster onthulde dat de enorme reactie op zijn kostuum de premièrereeks van Star Wars tot een van zijn meest memorabele op The Big Bang Theory maakte.

Hij voegde eraan toe: “Als je de crew kunt vermoorden in een sitcom, voelt dat heel, heel, heel goed. Het is alsof je een homerun slaat.” Wheaton stond er ook op dat zijn Starship Enterprise-uniform en Vulcan-oren verborgen werden gehouden voor iedereen behalve een select aantal bemanningsleden, en zelfs zijn co-sterren werden in het ongewisse gehouden.

Hij ging verder: We wisten dat het in het script stond, maar ik denk dat niemand behalve misschien een handvol mensen wist dat ik de oren zou hebben en in de volledige Star Trek-regalia zou zijn. Dus daar hou ik echt van en ik hou van de regel 'live long and suck it'. Het is een van mijn favoriete regels die ik ooit heb gezegd of ooit zal zeggen.”

Wil Wheaton wilde nooit acteur worden

Vorige maand, tijdens een interview met Access Hollywood, gaf Wil Wheaton toe dat hij nooit in de showbusiness wilde werken. Wheaton heeft eerder onthuld dat vader beledigend was en dat zijn ouders hem tot een acteercarrière dwongen. "Ik heb heel duidelijke herinneringen aan het keer op keer zeggen: 'Ik wil dit niet doen. Ik wil gewoon een kind zijn. Laat me een kind zijn'", zei Wheaton.

Maar Wheaton zei dat hij leerde dat als hij de 'aandacht en goedkeuring van mijn ouders' wilde krijgen, hij door moest gaan met acteren. hou van me,' zei Wheaton terug van zijn jeugd.

Nadenkend over de duisternis van zijn verleden, zei Wheaton dat hij zich suïcidaal voelde door de mentale problemen die hij in zijn jeugd ervoer. "De enige reden waarom ik als tiener geen zelfmoord heb gepleegd, is dat ik niet wist hoe. Zoveel pijn had ik." Hij vervolgde: “Ik ben zo dankbaar dat ik, om welke reden dan ook, geen onherroepelijke keuzes heb gemaakt toen ik jonger was. Ik ben gewoon heel dankbaar voor alles. Ik ben een overlevende."

Aanbevolen: