Big Bang Theory': 10 interessante feiten over Wil Wheaton en andere secundaire personages

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory': 10 interessante feiten over Wil Wheaton en andere secundaire personages
Big Bang Theory': 10 interessante feiten over Wil Wheaton en andere secundaire personages
Anonim

Hoewel de laatste aflevering van de CBS-hitcomedyserie The Big Bang Theory in 2019 werd uitgezonden na 12 succesvolle seizoenen, zullen fans nog steeds afleveringen herhalen (dankzij TBS) en lachen samen met Sheldon, Leonard, Penny, en de rest van de waanzinnig hilarische personages.

Hoewel de cast in de loop der jaren aanzienlijk was gegroeid van de centrale vijf personages (met de toevoeging van Bernadette - gespeeld door Melissa Rauch die haar mede-sterren enorm veel liefde stuurde - en Amy), zijn er andere personages die zweefde op en van het scherm gedurende de seizoenen die favoriet werden bij fans. Hier zijn enkele interessante weetjes over die favorieten die de show door de jaren heen sierden met hun aanwezigheid.

10 Sheldon's aartsvijand, Wil Wheaton

Wil Wheaton als zichzelf
Wil Wheaton als zichzelf

Ten eerste kon Sheldon (Jim Parsons) de voormalige Stand By Me-alumni (die zichzelf speelde) niet uitstaan omdat hij hem in de steek liet toen Sheldon een kind was, maar uiteindelijk groeide Wil Wheaton op de MENSA-gerichte centrale karakter. Niet veel mensen weten dat Wheaton veel met poker bezig was en in 2005 zelfs in de World Series of Poker speelde.

9 Laurie Metcalf bracht Mary Cooper een hart onder de riem

Laurie Metcalf
Laurie Metcalf

De eerste keer dat Laurie Metcalf op het scherm verscheen als Sheldon's bijbel-excentrieke moeder Mary Cooper, waren fans opgetogen. Maar weten fans dat de dochter van Metcalf, Zoe Perry, de jonge Mary Cooper speelt in de spin-off van The Big Bang, Young Sheldon? Perry is gewend om rollen te spelen die haar moeder heeft gemaakt sinds ze ook een jonge Jackie Harris speelde in de ABC-sitcom Roseanne.

8 Mark Hamill hield een groot huwelijk in

Mark Hamill als zichzelf
Mark Hamill als zichzelf

Fans waren niet al te verrast om Luke Skywalker zelf op een gegeven moment een gastrol in de show te zien spelen, maar stel je hun opwinding voor toen ze erachter kwamen dat hij de bruiloft van Sheldon en Amy (Mayim Bialik) zou leiden! Volgens showrunners heeft Mark Hamill zich aangemeld om de rol te spelen zonder zelfs maar een woord van het script te zien!

7 Bob Newhart als professor Proton Melted Hearts

Bob Newhart als professor
Bob Newhart als professor

Geliefde acteur Bob Newhart speelde meerdere keren een gastrol in de show als professor Proton, een voormalige presentator van een wetenschappelijke kindershow die wordt aanbeden door zowel Sheldon als Leonard (Johnny Galecki). Veel fans weten niet dat Newhart werd opgeroepen voor het Amerikaanse leger en personeelsmanager was tijdens de Koreaanse oorlog.

6 Geliefde Stephen Hawking veroorzaakte opschudding

Stephen Hawking als zichzelf
Stephen Hawking als zichzelf

"Hij is de man die de tijd heeft uitgevonden", flapte Penny (Kaley Cuoco) eruit toen hem werd gevraagd wie de beroemde theoretisch fysicus Stephen Hawking is, waarop het antwoord "dichtbij genoeg" naar haar werd gegooid. Hoewel het supergenie verantwoordelijk is voor werken als "A Brief History of Time" en "The Grand Design", publiceerde hij ook een kinderboek met zijn dochter Lucy, ontworpen om theoretische fysica aan kinderen uit te leggen.

5 Is Stuart (Kevin Sussman) een hoofdpersoon geworden?

Kevin Sussman
Kevin Sussman

Arme Stuart. In het begin was hij geliefd als de eigenaar van de stripwinkel waar de bende vaak rondhing, maar na verloop van tijd werd hij de man die iedereen leek te vergeten - die hij, nou ja, aanbad. In het echte leven is Kevin Sussman echter goede vrienden met John Ross Bowie, die fans kennen als Barry Kripke! De twee ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de show Ugly Betty.

4 De domme Zack Johnson (Brian Thomas Smith) werd aanbeden

Brian Thomas Smith
Brian Thomas Smith

Hij charmeerde het publiek met zijn domme manieren toen hij voor het eerst op het scherm verscheen als Penny's vriend, maar acteur Brian Thomas Smith is geen onbekende op het kleine scherm. Hij is verschenen in shows als Two and a Half Men, Happy Endings en Lone Star. Fans zouden eerlijk gezegd graag meer van hem op het scherm zien.

3 Christine Baranski As Beverly Hofstadter Genius

Christine Jane Baranski
Christine Jane Baranski

Ook al was ze geweldig als Leonard's, kouder dan ijsmoeder in de show, actrice Christine Baranski is al jaren een legende op het scherm en op het podium - ze is zelfs een 15-voudige Emmy Award-genomineerde actrice. Ze heeft ook twee Tony Awards!

2 Fans wilden meer van Missy Cooper (Courtney Henggeler)

Courtney Hengeler
Courtney Hengeler

Fans wilden weten wat er gebeurde met de actrice die Missy Cooper speelde en als je toevallig de populaire Netflix-serie Cobra Kai kijkt, weet je precies wat ze doet. Courtney Henggeler speelt eigenlijk Amanda LaRusso, die getrouwd is met Daniel LaRusso (de originele Karate Kid) in de show.

1 Barry Kripke (John Ross Bowie) liet ons in de steek

John Ross Bowie
John Ross Bowie

Barry Kripke was, vaker wel dan niet, een eikel voor in principe alle personages, en was er buitengewoon unapologetisch over. In het echte leven is John Ross Bowie een bekend gezicht in de televisiewereld en heeft hij talloze beroemde shows gedaan zoals Curb Your Enthusiasm, Glee, Reno 911 en heeft hij zelfs geschreven voor publicaties als The New York Press en Go Metric.

Aanbevolen: