Waarom Michael Cera naar een donkere plek ging na zijn superslechte roem

Inhoudsopgave:

Waarom Michael Cera naar een donkere plek ging na zijn superslechte roem
Waarom Michael Cera naar een donkere plek ging na zijn superslechte roem
Anonim

Superbad heeft een aantal grote sterren gecreëerd. Emma Stone werd een begrip na de film, maar in werkelijkheid worstelde ze vlak daarvoor met audities.

Het ging de andere kant op voor sommige van de andere cast, Christopher Mintz-Plasse ging een beetje van de kaart, terwijl Michael Cera's carrière ook een wending nam.

We bekijken wat er achter de schermen gebeurde met Michael Cera en waarom hij naar een donkere plek ging.

Er is hoop op een Superbad 2 in de zeer verre toekomst

In 2007 werd Superbad een enorme hit - de komedie verdiende $ 170 miljoen aan de kassa, met nieuwe sterren Michael Cera en Jonah Hill in de hoofdrol.

Sinds de film werd uitgebracht, zijn fans niet gestopt met praten over een mogelijk vervolg. Jonah Hill besprak uiteindelijk de zaak en beweerde dat hij open staat voor een deel twee, maar in de zeer verre toekomst.

“Wat ik wil doen is, als we 80 zijn, een Superbad 2 doen. Zoals, old-folks-home Superbad, ' vertelde Hill aan W. “Onze echtgenoten sterven, en we zijn weer vrijgezel. Dat is wat ik wil dat Superbad 2 is, en dat is de enige manier waarop ik het ooit zou halen.'

Wat betreft Michael Cera, hij staat open om zijn rol opnieuw te spelen naast de voormalige cast, maar in een ander project, vooral gezien hoe geweldig de eerste Superbad was.

"Ik bedoel, ik zou ervoor openstaan om gewoon iets te doen met die groep mensen," zei hij. "Ik denk dat iedereen hier nogal fel tegen is, gewoon omdat we ons goed voelen bij de film. Het kan alleen maar iets aantasten dat een goede herinnering is. Dat gezegd hebbende, ik zou gewoon graag iets doen met dezelfde groep mensen, zelfs als het is niet Superslecht." Luister, als het niet krijgen van Superbad 2 betekent dat we nog een Cera-Hill-Stone-team krijgen, dan nemen we het", vertelde Cera aan Esquire.

Cera's humeur lijkt te zijn veranderd als het om de film gaat en aanvankelijk was hij gewoon niet klaar voor de hoeveelheid aandacht en roem.

Michael Cera was niet klaar voor zijn superslechte roem en het schaadde zijn persoonlijke leven

Na de explosie van Superbad onthulde Cera samen met GQ dat hij echt niet klaar was voor alle aandacht die ermee gepaard ging. In werkelijkheid was de acteur nog steeds in een poging om zichzelf en het juiste carrièrepad te vinden.

“Voor mij was het een beetje een crisis. Het was heel raar", vertelde Cera aan Hill over zijn carrière na Superbad. "Ik was zo onzeker, en er was niets dat me veel zin gaf aan de manier waarop mijn leven was geconfigureerd. Ik had niet het gevoel dat het iets was dat ik had gebouwd. Ik heb het gevoel dat als je ouder wordt en je volwassen wordt, je een beetje je leven opbouwt, of dat probeert.”

“Ik woonde in L. A. zonder echt te begrijpen waarom ik daar woonde of hoe ik daar belandde,” vervolgde hij. Ik had deze zeer plotselinge blootstelling aan mensen die wisten wie ik was, wat alles nog verwarrender maakte, gewoon op een dagelijkse, bestaande basis. Ik heb ook het gevoel dat die tijd ging over evolueren en uitzoeken wat ik leuk vind, wat ik wil en waar ik naar toe neig.”

Het was een moeilijke plek voor de jonge acteur en in werkelijkheid trapte hij op de rem bij het nemen van rollen, echt proberend zijn volgende stap te bedenken. Hoewel Cera de projecten kalmeerde, was het op dat moment de beste keuze voor zijn persoonlijk welzijn.

Michael Cera en Jonah Hill zijn dicht bij elkaar gebleven

Superbad-fans zullen een kick krijgen als ze weten dat Cera en Hill vandaag extreem close blijven. Ze klikten vanaf het begin in de vroege jaren 2000 met het filmen van Superbad en dat is vandaag niet veranderd, zoals beide constant hebben verklaard in recente interviews.

Bovendien is Cera dankbaar voor Hill's geduld met hem terwijl hij nog zo jong was en op een andere plaats in zijn carrière.

Als ik naar de beelden kijk van hoe we rondhangen, denk ik: 'Wauw, Jonah tolereert me als 19-jarige echt op een heel lieve manier', zei Cera. “We hadden veel liefde voor elkaar en dat is blijvend. Ik kijk naar de krankzinnige versie van mezelf en ik heb zoiets van: 'Die vent is verschrikkelijk. Ik kon geen vijf minuten met hem doorbrengen.'”

Aanbevolen: