Hoeveel verdient de cast van Discovery's dodelijkste vangst?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient de cast van Discovery's dodelijkste vangst?
Hoeveel verdient de cast van Discovery's dodelijkste vangst?
Anonim

Er is geen twijfel dat er avontuur is in de diepblauwe oceaan en, interessanter, er zijn mensen die ervan houden om op zee te zijn om de vele vissen en schaaldieren te vangen die daar leven.

Dus, stel je een show voor over vissers die hun brood verdienen met jagen op de vele grote schaaldieren van de zee. Nou, hier komt het goede nieuws, de show bestaat al, en het is een aanbevolen show op Discovery genaamd 'The Deadliest Catch'.

Natuurlijk is het leven aan boord niet gemakkelijk voor de dienstdoende matrozen en er zijn veel dingen die leden van de bootbemanning niet willen dat hun kijkers weten. Als gevolg hiervan kunnen kijkers zich afvragen hoeveel deze bemanningsleden verdienen en hoe hun leven aan boord is. Fans zijn altijd achterdochtig geweest over de waarheid als het om de show gaat.

Zoek niet verder, dit artikel komt je te hulp. Laten we eens kijken of de financiële compensatie alle diepwaternavigatie waard is.

Wie heeft de hoogste nettowaarde op Discovery's Channel 'The Deadliest Catch'?

Het lijdt geen twijfel dat kapiteins van krabbenvissers aan het hoofd staan van operaties die miljoenen dollars kosten. Als men bijvoorbeeld rekening zou houden met de hoogte van de speciaal gebouwde boten, zouden niet veel mensen de juiste schatting maken. In feite kost een gebruikte boot ongeveer $ 1 miljoen. Verrassend, toch? Vergeet niet om verschillende apparaten en zware uitrusting toe te voegen om de kapitein en zijn bemanning te ondersteunen terwijl ze door enkele van de meest barre zeeën ter wereld varen.

De kapitein van een krabvissersvaartuig kan ongeveer $ 200.000 USD aan jaarsalaris verdienen. Dit is indrukwekkend, aangezien het typische krabseizoen ongeveer drie maanden duurt. Voor de zeven aanvoerders van 'The Deadliest Catch' is dit cijfer waarschijnlijk hoger, gezien de extra inkomsten die een hoog gewaardeerde televisieserie biedt.

De rijkste Deadliest Catch-kapiteins zijn Sig Hansen, Captain F/V Northwestern met een geschatte waarde van ongeveer $ 3,5 miljoen. Hij wordt dan gevolgd door "Wild" Bill Wichrowski, Captain F/V wiens rijkdom wordt geschat op ongeveer 3 miljoen, en Jake Anderson, Captain F/V Saga heeft ongeveer $ 1,8 miljoen verzameld.

Keith Colburn is kapitein van F/V Wizard en heeft een gerapporteerde nettowaarde van $ 1,5 miljoen en kapitein Steve Davidson van F/V Southern Wind heeft een nettowaarde van $ 1,5 miljoen in 2020.

Kapitein Josh Harris van F/V Time Bandit heeft een nettowaarde van $800k, terwijl kapitein Johnathan Hillstrand van hetzelfde schip een nettowaarde heeft van $2,2m volgens de Celebrity Net Worth.

De twee kapiteins met het lagere nettovermogen zijn Casey McManus van F/V Cornelia Marie heeft een geschat vermogen van $ 700k, terwijl Scott Campbell Jr, kapitein van F/V Lady Alaska een nettowaarde heeft van $ 600, 000.

Hoeveel verdient de 'Deadliest Catch' Deckhands?

Naast de individuele inkomsten die de kapiteins verdienen, is 'The Deadliest Catch' een van de Discovery Channel-shows die zeer gewaardeerd wordt, vooral omdat het gaat over het documenteren van het leven op zee van krabvangers. Het is een ongelooflijk gevaarlijke baan, die soms gepaard gaat met ongelukkige incidenten, zoals verdrinking van vissers of hun lichaam dat subnormale lichaamstemperaturen ondergaat. Daarom worden mensen goed betaald voor het riskeren van hun leven.

Net als de kapiteins werken de bemanningsleden op de boten die in de show worden getoond drie maanden per jaar aan hun schepen. Gemiddeld verdienen de matrozen ongeveer $ 15 per uur, wat vergelijkbaar is met een druppel in een badkuip water in vergelijking met hun kapiteins. Alle hoop is echter niet verloren, aangezien matrozen ook een percentage van de vangst van de boot ontvangen, wat ongeveer $ 50.000 per persoon is.

De meeste matrozen hebben soms een tweede baan voor de rest van het jaar, dus hun jaarlijkse inkomenspotentieel is hoog. Anderen vertrouwen alleen op hun matroossalaris om verder te studeren of te reizen.

Hoeveel seizoenen zijn er van de 'dodelijkste vangst'?

The Deadliest Catch ging officieel in première op Discovery Channel in april 2005 en is tot op heden wereldwijd in totaal 18 seizoenen uitgezonden. De afgelopen 18 seizoenen heeft het publiek kapiteins en hun bemanningen zien navigeren door verraderlijke zeeën om manieren te vinden om de kost te verdienen.

Iedereen die de show door de seizoenen heen volgt, is zeker geïntrigeerd door de strijd die de vissers en kapiteins doorstaan om de Alaska-koningkrab en sneeuwkrab te vangen tijdens de visseizoenen in de Beringzee. Een paar doelgroepen vragen zich misschien ook af of de strijd de moeite waard is. Veel van de krabbenjagers aan boord lijken hun ervaring op zee zeker te waarderen, ongeacht hun inkomen.

Aanbevolen: