Wat is er met Shaina Hurley gebeurd nadat liefde blind is?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Shaina Hurley gebeurd nadat liefde blind is?
Wat is er met Shaina Hurley gebeurd nadat liefde blind is?
Anonim

Netflix bracht eerder dit jaar het tweede deel van hun experiment Love Is Blind uit. De show was vol drama, variërend van snelle break-ups in Mexico tot driehoeksverhoudingen en huwelijksproblemen. Fans konden de theatrics van één specifieke persoon, Shaina Hurley, niet overwinnen. Ondanks het uiten van gevoelens voor Shayne Jansen, belandde Hurley verloofd met Kyle Abrams. Ze verbrak haar verloving met Abrams vrijwel onmiddellijk en leek zelfs te hebben geprobeerd Jansen en Natalie Lee uit elkaar te halen.

Sinds het einde van de show handhaaft Hurley haar theatrale levensstijl. Hoewel ze geen echtgenoot kon vinden op Love Is Blind, is ze succesvol geweest in de echte wereld. Shaina Hurley is nu getrouwd! Het is nogal verwarrend, dus laten we eens kijken hoe het leven van Hurley is geweest sinds Love Is Blind.

8 Shaina Hurley is bevriend met Deepti Vempati

Shaina Hurley gaf niemand de beste eerste indruk. Na haar tijd in seizoen 2 van Netflix's Love Is Blind, is het schokkend dat iedereen van de cast tijd met Hurley zou willen doorbrengen. Hurley plaatste echter wel een foto van haarzelf die tijd doorbracht met Deepti Vempati, maar het is onduidelijk hoe Deepti tegen hun vriendschap aankijkt.

Nog interessanter is de potentiële relatie van Deepti met Hurley's ex-verloofde, Kyle Abrams. Hurley en Abrams waren kort verloofd tijdens hun tijd in de show, maar Abrams onthulde later dat hij wenste dat hij Deepti ten huwelijk had gevraagd. Hurley lijkt geen wrok te koesteren, dus hopelijk heeft dit geen invloed op haar vriendschap met Deepti.

7 Met wie is Shaina Hurley aan het daten?

Shaina Hurley verspilde geen tijd aan het verlaten van Kyle Abrams. Hun verdeeldheid over Love Is Blind was te wijten aan Hurley's kijk op religie en ze vond dat ze te verschillend waren als mensen. Hurley vond haar match in de echte wereld, toen ze op 13 maart van dit jaar haar relatie met Chris Lardakis openbaar maakte.

Lardakis is Grieks en is de oprichter en CEO van Kanela Breakfast Club. Het bedrijf heeft vier locaties in de omgeving van Chicago, waar Hurley vandaan komt. Lardakis is ook eigenaar van CL Development, dat contractwerk en renovaties levert.

6 Is Shaina Hurley een moeder?

Fans of Love Is Blind noemt Shaina Hurley misschien niet per se moederlijk, maar ze heeft uitstekend werk geleverd bij haar stiefmoedertaken. Chris Lardakis heeft een dochter genaamd Axelle uit een eerdere relatie. Hurley heeft veel tijd met Lardakis en zijn dochter doorgebracht, dus misschien is Hurley niet zo onvolwassen als Love Is Blind haar deed lijken.

5 Shaina Hurley houdt van zelfverbetering

Love Is Blind had een aantal zeer ongemakkelijke momenten, vooral toen Shaina Hurley en Kyle Abrams op het scherm waren. Het opnieuw bekijken van de show gaf Hurley zeker iets om over na te denken, dus het is geen verrassing dat ze zich heeft gericht op zelfverbetering.

Hurley is erg vocaal geweest over haar werk met een personal trainer. Een gezondere, rustigere levensstijl leiden heeft alles voor Hurley veranderd. Tijd aan zichzelf besteden, veranderde hoe ze zichzelf en de rest van de wereld ziet. Ze zegt dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest!

4 Wat gebeurde er tijdens The Love Is Blind Reunion?

Shaina Hurley's tijd op Love Is Blind werd niet goed ontvangen door fans. Hurley werd een van de slechtste castleden in de geschiedenis van Love Is Blind genoemd en haar houding werd niet genegeerd tijdens de reünie-aflevering van het tweede seizoen van de show.

Hurley werd opgeroepen voor haar behandeling van Kyle Abrams tijdens hun korte verloving. Abrams vroeg zich af waarom ze het voorstel in de eerste plaats accepteerde, aangezien ze Mexico vroegtijdig verliet en niet geïnteresseerd leek in het oplossen van hun problemen. Natalie Lee was het ook oneens met Hurley. Lee was boos op het gedrag van Hurley rond Shayne Jansen en beweerde dat het ongepast was gezien de verloving van Lee en Jansen op dat moment.

3 Shaina Hurley reisde de wereld rond

Het drama op de Love Is Blind-reünie heeft Shaina Hurley er niet van weerhouden haar beste leven te leiden. Met haar vriend Chris Lardakis reisde Hurley naar Mykonos. Lardakis moet Hurley een beetje van zijn familiegeschiedenis hebben willen laten zien.

Foto's van hun reis zijn te zien op de Instagram-accounts van de koppels en ze zien er schattig uit samen. Hoewel fans de acties van Hurley op Love Is Blind niet op prijs stelden, zijn ze nog steeds verheugd om Hurley eindelijk in een goede, gelukkige relatie te zien.

2 Shaina Hurley verloofd met Chris Lardakis

Fans waren geschokt toen ze het nieuws hoorden dat Shaina Hurley zich na een jaar daten had verloofd met Chris Lardakis. Het nieuws was vooral verrassend, aangezien het pas enkele dagen nadat het paar eindelijk openbaar was geworden, kwam. Een bron sprak over hun verloving en zei: Dit is de gelukkigste die ik haar ooit heb gezien. Hij heeft aan haar zijde gestaan tijdens al het Love Is Blind-drama en was haar standvastig in de storm.”

Het vermoeden bestaat dat Lardakis Hurley enige tijd ten huwelijk heeft gevraagd tijdens hun reis naar Mykonos, hoewel er geen ring te zien is op de foto's die het paar had gedeeld van hun tijd in Griekenland.

1 Is Shaina Hurley getrouwd?

Shaina Hurley en Chris Lardakis zijn officieel getrouwd! Op 2 juli van dit jaar hebben Hurley en Lardakis geloften uitgewisseld tijdens een besloten gerechtsgebouwceremonie. Alleen de dochter van Lardakis en een goede vriend waren aanwezig. Ze kozen ervoor om deze kleine ceremonie te doen zodat ze legaal konden trouwen in de Verenigde Staten.

Het pasgetrouwde stel is van plan later deze maand een grote traditionele bruiloft te houden in Griekenland. Bij de komende ceremonie zullen meer familie en vrienden aanwezig zijn om de liefde van Hurley en Lardakis te vieren. Gefeliciteerd meneer en mevrouw Lardakis!

Aanbevolen: