Wat is er gebeurd met de andere liefde is Blind Seizoen 2 Cast-leden?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de andere liefde is Blind Seizoen 2 Cast-leden?
Wat is er gebeurd met de andere liefde is Blind Seizoen 2 Cast-leden?
Anonim

Love is Blind Seizoen 2 wierp 30 singles in de eerste paar afleveringen, maar niet elke deelnemer kreeg het happy end waar ze naar op zoek waren.

Seizoen twee van Love Is Blind was gevuld met veel ongemakkelijke momenten, maar in ieder geval een handvol koppels liepen verloofd weg. De show wierp oorspronkelijk 30 singles uit Chicago, die allemaal verwachtten de pods te verlaten met hun toekomstige echtgenoot. Helaas was dat bij de meesten niet het geval. De show wordt gehost door het bonafide getrouwde duo, Nick en Vanessa Lachey.

De Lachey's hebben deze en andere datingshows georganiseerd vanwege hun vroege relatie-ervaring. Ze begonnen allebei in een langeafstandsrelatie en realiseerden zich dat het houden van een persoon te maken heeft met meer dan alleen de fysieke verschijning en afleiding van de buitenwereld.

Van de 30 singles die toevallig in de show te zien waren, verloofden zes koppels zich terwijl de anderen singles bleven. Fans van de show hadden daarom alleen het voorrecht om de bloei van de relaties van de paren die het voorstelden te zien. Maar wat gebeurde er met de andere castleden die geen verloofden en verloofden werden?

9 Joey Miller en Caitlin McKee werden gezellig achter de schermen

Het stel, Joey Miller en Caitlin Mckee kregen niet de kans om hun liefdesverhaal te laten filmen zoals elk ander stel waarvan de kijkers op de eerste rij zaten. Het paar werd echter verliefd in de pods, maar had een meer ingehouden ervaring met het testen van de theorie of liefde echt blind is achter de schermen.

Caitlin verklaarde in een eerdere Instagram-post: "We hebben misschien niet de kans gehad om ons verhaal te vertellen zoals de andere stellen deden, maar ik geloof echt dat alles gebeurt zoals het bedoeld is." Het paar slaagde erin om hun moment van intimiteit buiten de camera te beginnen en te beëindigen.

8 Jason Beaumont en Kara Williams begonnen ook een romance buiten de camera

Afbeelding
Afbeelding

Jason en Kara vielen voor elkaar in de pods, maar in tegenstelling tot de andere zes koppels, konden kijkers niet zien hoe hun relatie van de grond kwam, waardoor er veel te raden viel voor hun fans.

Jason bevestigde de relatie tussen hem en Kara in een post op Instagram, die hij later om onbekende redenen verwijderde.

7 Fitnessliefhebber Brandon McGhee vond liefde in andere dingen

Brandon McGhee maakte zijn opwachting in de eerste paar afleveringen van de show, maar hij had niet zoveel geluk met het vinden van liefde in de pods. Maar wat betreft zijn gebruikelijke updates via zijn berichten, fans denken dat zijn ware liefde werkt naast zijn gebruikelijke taakomschrijving van een verzekeringsmakelaar. McGhee heeft kijkers niet veel gegeven om over te speculeren over zijn liefdesleven sinds zijn casting in het tweede seizoen.

6 Hoop dat Antoniello de peulen een eerlijke kans heeft gegeven

Net als iedereen is het doel om verkoopbaar en aardig genoeg te zijn om gekozen te worden zonder gezien te worden en dat is precies wat Hope Antoniello deed.

Vrouwen met een grotere maat hebben vaak te maken met de wereld die hun uiterlijke verschijning beoordeelt zonder ooit hun persoonlijkheid te leren kennen en het doel van Antoniello was om die perceptie te veranderen terwijl ze in de pods waren, omdat er meer is aan een andere persoon dan hun ziet eruit.

5 Chassidy Mickale maakte een gedurfde verschijning op zoek naar liefde

Volslanke Chassidy Mickale maakte een gewaagde verschijning in seizoen 2 van de dating-realityshow, met de hoop net als iedereen liefde te vinden in de pods. Hoewel dat doel niet is uitgekomen, denken fans dat Chassidy zich nu op zichzelf, haar carrière en haar bedrijf als ondernemer concentreert.

4 Love Is Blind Seizoen 2 Ontmoette pizzeria-eigenaar Vito Salamone

Het lijdt geen twijfel dat dit seizoen van de show een breed scala aan persoonlijkheden en beroepen heeft ontmoet, waaronder Vito Salamone, een pizzeria-eigenaar in Chicago. De zakenman helpt ook bij het runnen van een familiecateringbedrijf genaamd CapriExpress, waar ze een breed scala aan Italiaanse gerechten serveren.

3 Rocky Smith's korte optreden in de show

Rocky Smith maakte een korte verschijning op de show en was helaas een van de ongelukkigen als het ging om het vinden van een levenspartner in de pods.

Kijkers denken echter dat de deelnemer de show misschien met een zinvolle ervaring heeft verlaten, ook al heeft hij 'de ware' niet kunnen vinden.

2 Haseeb Hussain beproeft zijn geluk bij het vinden van liefde

De in Chicago gevestigde advocaat Haseeb Hussain probeerde zijn geluk bij het vinden van liefde in de pods van de dating reality-tv-show, maar tot zijn minachting waren zijn inspanningen nutteloos.

Hussain, die van Pakistaanse afkomst is, lijkt zijn fans op de hoogte te houden van sommige aspecten van zijn leven via zijn dagelijkse Instagram-berichten.

1 Love Is Blind Star Aja Johnson is een getalenteerde danseres

Miss Johnson verscheen in de eerste paar afleveringen van de tv-serie, maar ze had niet het geluk haar meest geschikte vrijgezel te vinden. Aja, paralegal en danseres van beroep, houdt haar kijkers op Instagram op de hoogte en heeft een grote aanhang vergaard met haar populaire dansroutines.

Aanbevolen: