Wat is er gebeurd met Amber en Barnett van Liefde is blind?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Amber en Barnett van Liefde is blind?
Wat is er gebeurd met Amber en Barnett van Liefde is blind?
Anonim

Reality TV is de thuisbasis van een aantal solide shows, ondanks de ongelijke geschiedenis van het genre. Shows zoals Survivor hebben jaren geduurd, net als shows als The Bachelor, dat sommige van zijn mensen in sterren heeft veranderd. Deze shows weten hoe ze ervoor kunnen zorgen dat mensen terugkomen voor meer, en Love is Blind vond een paar jaar geleden het juiste recept.

De realityshow was meteen een hit op Netflix en het veranderde Amber en Barnett in bekende namen. Het stel trouwde tijdens het debuutseizoen van de show en ze slaagden erin de show in één stuk te overleven, trouwringen en zo.

Laten we eens kijken bij Amber en Barnett en kijken of ze nog samen zijn.

'Love Is Blind' is een schot in de roos

2020 markeerde het debuut van Love is Blind op Netflix. De release viel samen met het langzaam afsluiten van de wereld, wat betekent dat mensen iets nodig hadden om hun gedachten af te leiden. Dit maakt deel uit van wat het debuutseizoen van de show tot een grote hit voor Netflix maakte.

Dat eerste seizoen legde een hoge lat, toen fans koppels in en uit liefde zagen vallen, waanzinnige hoeveelheden drama zagen en een aantal verhitte uitwisselingen hoorden die mensen tot het uiterste dreven. Ja, het was alles waar het publiek op hoopte, en inderdaad, Netflix bracht de bal aan het rollen in seizoen 2.

Het tweede seizoen van de show was al even chaotisch, en dat is precies waar fans op hoopten. Deze koppels waren op de een of andere manier rommeliger dan wat fans eerder hadden gezien, en toen het stof was neergedaald van het tweede seizoen en de reünie-aflevering, zagen fans de ware liefde opnieuw materialiseren, terwijl ze ook keken naar de opkomst van een schurk waar mensen echt een hekel aan hebben.

De show is al voor drie seizoenen goedgekeurd, wat betekent dat fans in de nabije toekomst kunnen genieten van rommelige vreemden.

Niets van wat we hebben gezien zou mogelijk zijn zonder het geweldige succes van seizoen één, en tijdens dat noodlottige seizoen maakten fans kennis met Amber en Barnett.

Amber en Barnett trouwen tijdens seizoen één

Al vroeg was het duidelijk dat Amber en Barnett een goede match waren. Barnett was echter ook een solide match met Jessica, iemand die in de loop van het seizoen een doorn in het oog werd voor Amber. Nadat Barnett Amber had uitgekozen, ging het paar naar de races en konden ze op het scherm schitteren.

Ondanks de onwelkome momenten van Jessica, hadden Amber en Barnett iets geweldigs tijdens seizoen één. Ze hadden hun meningsverschillen en er waren momenten die een wig tussen hen dreven, maar ze hielden het vol, en aan het einde van seizoen één waren fans er vrij zeker van dat het paar het zou laten werken, wat ze deden.

Tijdens de After the Altar-special was het paar nog steeds sterk, en er ontstond wat spanning op de set toen Jessica verscheen. Het was een beetje veel, maar Amber en Barnett zullen nog steeds samen zijn, en ze leken het heel goed te doen.

Hun seizoen is nu een paar jaar geleden uitgezonden, en natuurlijk willen de fans weten of deze twee geliefden het nog steeds waarmaken.

Zijn ze nog steeds samen?

Dus, zijn Amber en Barnett van Love is Blind nog steeds samen? Indrukwekkend, het duo is nog steeds samen en er zijn enkele updates uit hun persoonlijke leven samen geweest.

InTouch Weekly meldt dat het duo nogal wat tijd doorbrengt met reizen en dat ze een aantal belangrijke ontwikkelingen hebben doorgemaakt.

"Tijdens een Instagram Live Q&A die op 24 januari werd geplaatst, vertelden de realitysterren dat ze in september 2021 een huis hebben gekocht. Hoewel ze de locatie niet hebben bekendgemaakt, legden ze uit dat het huis hun 'project' is en ze hopen om een ander pand te kopen, " schrijft de site.

De site vertelde ook dat het stel bevriend blijft met Cameron en Lauren, die een hoofdrol speelde in seizoen 1.

"Tijdens hun IG Live onthulde Matt dat hij en Cameron goede vrienden zijn gebleven. De getrouwde stellen gingen in juli 2021 op een dubbele date naar Universal Studios Hollywood. "Wat een geweldige dag met geweldige mensen die geweldige herinneringen maken", schreef Matt bij zijn Instagram-carrousel van het uitje, "schrijft InTouch Weekly.

Reality TV-relaties zijn zo ongelooflijk uniek, en het vergt een enorme inspanning van beide partijen om het te laten werken. Dit maakt het feit dat Amber en Barnett nog steeds getrouwd zijn nog indrukwekkender.

Love is Blind werkt misschien niet voor iedereen in de show, maar Amber en Barnett zijn een voorbeeld van wat er kan gebeuren voor degenen die brutaal genoeg zijn om liefde op tv te vinden.

Aanbevolen: