Geheime ceremonies: deze 10 beroemdheden hadden geheime bruiloften

Inhoudsopgave:

Geheime ceremonies: deze 10 beroemdheden hadden geheime bruiloften
Geheime ceremonies: deze 10 beroemdheden hadden geheime bruiloften
Anonim

Het is niet eenvoudig voor een ster op de A-lijst om een geheime bruiloft te volbrengen. Vergeet niet dat deze mensen vrijwel altijd worden gevolgd door de paparazzi. Bruiloften van beroemdheden blijven bijna nooit onopgemerkt, of het nu gaat om één Instagram-bericht of meerdere, een spread in een tijdschrift of een wereldwijde uitzending voor iedereen. De uitzonderingen zijn deze. Deze geheimzinnige pasgetrouwden hebben heel weinig onthuld over hun grote dag, van dates tot jurken tot details, behalve dat ze getrouwd zijn. Enkele van de grootste namen in muziek, film en televisie behoren tot de beroemde mensen die geheime huwelijken hebben. Terwijl sommige beroemde mensen van hun bruiloft een met sterren bezaaide openbare spektakels maken, kiezen steeds meer stellen voor privéceremonies. Dit zijn de grootste A-listen die weigerden deel te nemen aan het mediacircus en niets zeiden over het huwelijk. Deze beroemdheden verrasten hun fans met hun onverwachte festiviteiten of hielden de details van hun privé-evenementen geheim.

9 Ariana Grande en D alton Gomez

Op 17 mei 2021 bracht de popsensatie haar fans in vervoering door te onthullen dat ze in het geheim met haar verloofde Gomez was getrouwd. Volgens Grande waren er minder dan 20 mensen aanwezig, waardoor het een klein en besloten feest was. De ruimte was ongelooflijk vreugdevol en liefdevol. Ariana Grande & D alton Gomez zijn allebei extatisch, net als hun families. Bijna een jaar na hun romance kondigden Grande en de 25-jarige makelaar in december 2020 hun verloving aan. Het paar, dat in januari 2020 aan het daten was, bracht de maatschappelijke crisis door in het huis van de popster in LA.

8 Emma Stone en Dave McCary

Tijdens een privéceremonie in september 2020 werden actrice Emma Stone en komiek en auteur Dave McCary man en vrouw. In december 2019 maakten Stone en McCary hun verloving openbaar. Emma Stone en schrijver en regisseur Dave McCary hadden zich vóór de coronaviruspandemie voorbereid op hun huwelijk. Iedereen verwachtte dat het paar hun huwelijk zou verzetten nadat de lockdown was opgeheven nadat ze haar huwelijk had uitgesteld, dat aanvankelijk in maart 2020 zou plaatsvinden. Hun grote dag zou in maart 2020 plaatsvinden, maar de COVID-19-epidemie veroorzaakte dat wordt uitgesteld. Het jaar daarop kregen ze hun dochter Louise Jean, hun eerste kind.

7 Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy

Het paar, dat in 2010 begon te daten, voedde aanvankelijk speculaties over een bruiloft in de zomer van 2016 in de Hamptons, maar schokte later iedereen met een supergeheime ceremonie die werd gehouden tijdens het Thanksgiving-weekend in Midtown East. Volgens rapporten was de bruiloft klein, privé en zeer geheimzinnig; een vertegenwoordiger van de actrice die Amerikaanse modeontwerper is geworden, moet de verklaringen echter nog bevestigen of weerleggen. Hun korte verbintenis eindigde in een omstreden echtscheiding die in januari 2021 werd afgerond.

6 Jay-Z en Beyonce

Het huwelijk van Queen Bey en Jay-Z in 2008 vormde geen uitzondering op de traditie van het paar om zich onopvallend op te stellen. Ze wisselden in het geheim geloften uit in Jay's TriBeCa-residentie. Er werd beweerd dat de Carter-Knowles in september 2014 in het geheim hun geloften hernieuwden en er nog een ring op deden. Op 1 april 2008 vlogen ze naar Scarsdale, New York, ongeveer 40 mijl ten noorden van de opgravingen van zijn stad, om heimelijk de vereiste huwelijksvergunning te verkrijgen net voor de 24-uurslimiet.

5 Colin Jost en Scarlett Johansson

De SNL-komiek en actrice trouwden in 2020, naar verluidt tijdens een privéceremonie in hun residentie in Palisades, New York. Naar aanleiding van Covid-19 sociale afstandsbeperkingen trouwde het paar in oktober 2020 tijdens een kleine, intieme ceremonie. Het goede doel Meals on Wheels America, dat ook donaties opriep via een foto van de Staten Island Ferry met de woorden "Jost Married" boven de veerboot, maakte de wereld op de hoogte van hun huwelijk.

4 Ed Sheeran en Cherry Seaborn

De muzikant trouwde met Cherry Seaborn, zijn levenslange geliefde. Volgens Sheeran, die onlangs vader werd, toen hij sprak met de podcast Table Manners, wisselden ze rond middernacht geloften uit. Fans wisten niet dat hij zelfs getrouwd was, totdat hij naar haar als zijn vrouw verwees in de tekst van het nummer dat hij dat jaar uitbracht, genaamd Remember the Name. Ondanks Ed's beroemdheidspositie, trouwde het paar, dat nu ouders zijn van een pasgeboren meisje genaamd Lyra, in januari 2019.

3 Amanda Seyfried en Thomas Sadoski

In 2017 waren de beroemdheden getrouwd en Sadoski kondigde het goede nieuws aan op James Corden's The Late Late Show. Sadoski onthulde dat het alleen de twee waren die het land in gingen met een officiant, en ze deden ons ding. Een paar dagen later beviel het gelukkige paar van een meisje dat ze Nina noemden. Thomas, het tweede kind van het stel, werd in 2020 geboren dankzij Seyfried.

2 Jennifer Aniston en Justin Theroux

Jennifer Aniston en Justin Theroux verrasten iedereen door in augustus 2015 stiekem in hun tuin te trouwen, na jaren van zwangerschap en geruchten. Het paar trouwde blijkbaar in het bijzijn van 70 goede vrienden en familieleden, en Sia zong op de bruiloft. De meeste details zijn echter nog onbekend. Theroux noemde de breuk tussen de acteurs hartverscheurend toen deze plaatsvond in 2018.

1 Dwayne 'The Rock' Johnson en Lauren Hashian

De voormalige WWE-worstelaar die acteur werd, schokte fans door op Instagram aan te kondigen dat hij in 2019 met zanger Lauren Hashian gaat trouwen. Toen ze in 2006 voor het eerst contact maakten, gingen ze allebei uit elkaar. De acteur, langdurige partner en zanger/muziekproducent Hashian trouwden op 29 augustus 2019 tijdens een privéceremonie in Hawaï, zoals te zien is op een foto die op Instagram is geplaatst.

Aanbevolen: