20 Personages' Bruiloften Vs. Hun echte ceremonies

Inhoudsopgave:

20 Personages' Bruiloften Vs. Hun echte ceremonies
20 Personages' Bruiloften Vs. Hun echte ceremonies
Anonim

Ah, bruiloften … iedereen is verkleed en ziet er piekfijn uit. Er klinkt mooie muziek. Er worden liefdevolle woorden uitgewisseld, en die woorden kunnen mensen zelfs tranen in de ogen brengen. Er wordt gedanst, er is taart en er is een herinnering aan hoe geweldig relaties kunnen zijn.

Ja, er v alt veel te genieten als het gaat om prachtige ceremonies en recepties, wat betekent dat tv- en filmscènes met bruiloften tot de beste scènes behoren die er zijn. Vaak laten deze scènes twee bekende personages zien die in het huwelijksbootje stappen, en fans hebben het gevoel dat ze er echt zijn en het grote moment vieren!

Wat nog verbazingwekkender is, is wanneer sterren in het echte leven worden gekoppeld. Te midden van acteren en leven vinden ze een speciaal iemand en (als fans geluk hebben) zijn er foto's van de speciale dag, die worden gedeeld via sociale media, in exclusieve tijdschriftartikelen of door de paparazzi.

Nu is het tijd om de trouwdagen van personages te vergelijken met de echte bruiloften van de acteur. We zullen terugkijken op enkele van de meest iconische tv- en filmscènes, evenals enkele van de meest opvallende bruiloften van beroemdheden ooit. Dus pak wat tissues (voor het geval dat) en geniet van deze ongelooflijke foto's!

37 Monica Geller Vs. Courteney Cox

36

Friends is misschien wel het meest populaire en succesvolle televisieprogramma aller tijden, en, zoals de meeste fans weten, kwamen Monica Geller en Chandler Bing samen in deze show terecht. In het echte leven was deze actrice getrouwd met David Arquette van 1999 tot hun scheiding in 2013 werd afgerond.

35 Jim Halpert Vs. John Krasinski

34

Een geweldig fictief liefdesverhaal werd verteld op The Office, toen Jim Halpert en Pam Beesly voor elkaar vielen, trouwden en een gezin stichtten.

Acteur John Krasinski begon te daten met Emily Blunt in 2008, verloofde zich met haar in 2009 en trouwde met haar in 2010. Ze hebben ook twee dochters samen, genaamd Hazel en Violet.

33 Topanga Lawrence Vs. Danielle Fishel

32

Vroeger stapten Cory en Topanga in het huwelijksbootje in de show Boy Meets World. Hun voortzetting van het leven was zelfs te zien in een spin-off-serie die Girl Meets World heette!

Danielle Fishel, die Topanga Lawrence speelde, trouwde in 2013 met Tim Belusko en daarna trouwde ze met Jensen Karp in 2018.

31 Rebecca Pearson vs. Mandy Moore

30

This Is Us is een geliefde show met Mandy Moore als Rebecca Pearson en Milo Ventimiglia als Jack Pearson. Omdat deze serie vol flashbacks zit, is de trouwdag van dit verzonnen stel al een paar keer gezien. In werkelijkheid trouwde Moore vorig jaar met Taylor Goldsmith, de frontman van Dawes.

29 Lily Aldrin vs. Alyson Hannigan

28

Een ander tv-koppel dat een relatie heeft, is Lily Aldrin en Marshall Eriksen uit How I Met Your Mother.

Alyson Hannigan, die Lily speelde, was ook te zien in Buffy the Vampire Slayer en Angel … net als acteur Alexis Denisof. Deze twee stapten in 2003 in het huwelijksbootje en verwelkomden toen dochters Satyana Marie en Keeva Jane.

27 Miranda Hobbes Vs. Cynthia Nixon

26

De serie, Sex & the City, bevatte in de loop der jaren een aantal opmerkelijke bruiloften, omdat het gericht was op een groep vriendinnen in New York. Een bruiloft was tussen Miranda Hobbes en Steve Brady.

In werkelijkheid trouwde actrice Cynthia Nixon in 2012 met een onderwijsactiviste genaamd Christine Marinoni, en ze hebben samen een zoon, die Max Ellington heet.

25 Chris Turk vs. Donald Faison

24

Christopher Duncan Turk, M. D., beter bekend als gewoon Turk, is een personage uit Scrubs. In die show trouwde hij met een personage genaamd Carla Espinosa.

In werkelijkheid was Donald Faison van 2001 tot 2005 getrouwd met Lisa Askey. Daarna trouwde hij met CaCee Cobb in 2012.

23 Lane Kim vs. Keiko Agena

22

Keiko Agena portretteerde Lane Kim op Gilmore Girls, en Kim werd gekoppeld aan Zack Van Gerbig. In 2005 trouwde Agena met Shin Kawasaki.

In de show hadden deze personages een paar ceremonies, om iedereen te plezieren, en in het echte leven trouwde dit stel in een helikopter boven Vegas!

21 Bretagne Pierce Vs. Heather Morris

20

Een andere bekende tv-serie is Glee, en een bekend stel uit deze muzikale show is Santana Lopez en Brittany Pierce. Actrice Heather Morris is echt getrouwd met Taylor Hubbell; ze gingen naar dezelfde middelbare school, maar kenden elkaar pas toen hij haar DM's binnenglipte… op Myspace.

19 Kelly Kapowski vs. Tiffani Thiessen

18

Er bestond een geweldige romance uit de jaren '90 tussen Kelly Kapowski en Zack Morris uit het tv-programma Saved By The Bell.

Tiffani Thiessen, die Kelly speelde, trouwde in 2005 met een acteur genaamd Brady Smith, en ze hebben een dochter genaamd Harper Renn. Ze hebben ook een zoon genaamd Holt Fisher.

Aanbevolen: