Waarom de relatie tussen Vanessa Hudgens en Cole Tucker zo speciaal is

Inhoudsopgave:

Waarom de relatie tussen Vanessa Hudgens en Cole Tucker zo speciaal is
Waarom de relatie tussen Vanessa Hudgens en Cole Tucker zo speciaal is
Anonim

Vanessa Hudgens heeft misschien eindelijk haar prins charmant gevonden! Meer dan een jaar sinds ze begonnen te daten, zijn de Princess Switch-actrice en haar vriend, MBL-atleet Cole Tucker, nog steeds sterk. Het paar veroorzaakte voor het eerst romantiekgeruchten toen ze eind 2020 samen werden gespot, terwijl ze op de pda zaten tijdens een date night in L. A. Later bevestigden ze hun romance door in februari 2021 officieel IG te worden en elkaar te begroeten voor Valentijnsdag. In december van dat jaar vierde het paar een mijlpaal toen ze hun eerste verjaardag als koppel vierden.

Hoewel ze hun romance het liefst buiten de schijnwerpers houden - alleen hier en daar een glimp op Instagram delend - opende Vanessa eerder over haar relatie met Cole en vertelde ze ET Online: "Het is gewoon gemakkelijk. We zijn als dezelfde persoon, heel erg dezelfde persoon, maar met verschillende interesses. We hebben dezelfde geest, denk ik. We zijn allebei gewoon energiek. We willen een leuke tijd hebben, makkelijk, gek. Het is cool." Hieronder leggen we alles uit wat we weten over dit mooie stel.

8 Hoe Vanessa Hudgens en Cole Tucker elkaar ontmoetten

Het was een liefdesverhaal dat begon tijdens COVID. Vanessa Hudgens, 33, onthulde dat ze voor het eerst contact had met haar vriend Cole Tucker, 26, via Zoom op een meditatiegroep. "Het is het ultieme moderne liefdesverhaal", vertelde ze TODAY in september 2021. "Het is belachelijk… Zoals wie zijn wij, het meest new-age koppel ooit?"

De Asking For It-actrice zei dat zij het was die voor het eerst de eerste stap zette met Cole, kort na de virtuele les in zijn DM's gleed. "Ik bedoel, ik ben zo'n doorzetter. Ik heb zoiets van, als ik iets of iemand wil, ga ik achter hen aan", zei ze in mei 2021 in The Drew Barrymore Show. ontmoet je.' Ik denk dat het geen schande is om de eerste stap te zetten."

7 Vanessa Hudgens en Cole Tucker stappen uit in LA

Het stel veroorzaakte voor het eerst datinggeruchten in november 2020 toen ze werden gefotografeerd terwijl ze gezellig aan het eten waren in L. A. The tick, tick… BOOM! ster wordt gezien met haar armen om Cole, glimlachend en totaal verslagen terwijl ze wachtten bij de bediende buiten de Canyon Country Store.

Destijds was Vanessa al bijna een jaar gescheiden van haar voormalige vriend, Elvis-ster Austin Butler. Naar verluidt gingen ze in januari 2020 uit elkaar, na bijna negen jaar samen. "Ze schieten gewoon op twee verschillende continenten en het is een kwestie van afstand", vertelde een bron aan E! Nieuws van toen. "Er is helemaal geen kwaad bloed, en ze hebben veel respect voor elkaar."

6 Vanessa Hudgens en Cole Tucker bevestigen relatie

Kort na hun eerste publieke optreden bevestigde Vanessa Hudgens haar romance met de MBL-atleet via een post op sociale media voor Valentijnsdag. Op haar Instagram-pagina deelde de High School Musical-aluin een schattige foto van haar en Cole Tucker die zoenden, met het bijschrift: "Jij bent het, ik ben het, wij zijn het." Cole wijdde ook een lieve V-Day-post aan Vanessa en plaatste op zijn account een foto van hen die samen in hun pyjama tegen elkaar aan zaten. "Happy V Day", schreef hij gewoon.

In een interview met ET Online in april 2021 gutste de actrice over zijn relatie met Cole en beschreef haar atleet-vriendje als 'perfect'. "Ik ben [gelukkig]. Ik ben het echt," zei ze. "Ik denk dat het ook zo belangrijk is om dankbaar te blijven voor alles wat je in het leven hebt. Ik heb daar een prioriteit van gemaakt, en ik heb het gevoel dat magie alleen maar meer mogelijk wordt."

5 Cole Tucker vertelt over Vanessa Hudgens

Voor de eerste keer opende de korte stop van Pittsburgh Pirates over zijn romance met Vanessa aan de zijlijn van zijn trainingssessie in maart 2021."Ik heb een vriendin en ze is cool", zei Cole over de actrice, zoals gemeld door KDKA. "Ze is geweldig. Ik hou van haar."

"Ze is geweldig. Ze zal in de buurt zijn. Je zult haar zien", beloofde de honkbalspeler voordat hij zijn hoop uitsprak dat Vanessa dezelfde behandeling zou krijgen als de niet-showbizzpartners van de andere spelers. "Ik wil niet dat het is als, 'Oh, Cole gaat uit met Vanessa. Ik wil niet dat ze anders wordt behandeld dan Mitch [Keller] die zijn vrouw laat komen, of Ke'Bryan [Hayes] die zijn vriendin heeft kom naar beneden", zei hij. "Maar je zag de kop. Het is wat het is."

4 Vanessa Hudgens en Cole Tucker maken debuut op de rode loper

Vanessa Hudgens en Cole Tucker maakten hun eerste rode loper-optreden als koppel tijdens de première van Netflix's tick, tick… BOOM! in L. A. in november 2021. De actrice droeg een witte kanten jurk van Vera Wang voor de speciale avond, terwijl Cole voor een eenvoudigere look ging, met een strakke zwarte smoking met een bijpassend shirt eronder. Met name sierde het mooie paar ook de N. Y. C. slechts een paar dagen later in première in het Schoenfeld Theater, arm in arm en passend in hun stijlvolle zwarte ensembles.

3 Vanessa Hudgens praat over ondersteuning van Cole Tucker

Als zijn vriendin heeft Vanessa ook haar steun voor Cole getoond door regelmatig naar zijn honkbalwedstrijden te gaan. In november 2021 zei de actrice tegen ET Online: "Ik ben naar veel games geweest, veel meer dan ik in mijn hele leven heb gedaan in een jaar. Ik hou ervan om hem te steunen en aan te moedigen." Ze voegde eraan toe: "Maar voor de premier-dagen zegt hij: 'Het is speeldag, schat. Het is zo leuk. Ik mag naar je spel komen.' En ik heb zoiets van, 'Ja! Hetzelfde.' Het is geweldig, hij is geweldig."

Nadenkend over haar relatie met de MBL-speler, zei ze: "Het is gewoon makkelijk. We zijn als dezelfde persoon, heel erg dezelfde persoon, maar met verschillende interesses. We hebben dezelfde geest, denk ik. We zijn allebei gewoon energiek. We willen een leuke tijd hebben, makkelijk, gek. Het is cool."

2 Vanessa Hudgens en Cole Tucker Mark eerste verjaardag

Op 30 december 2021 vierden Vanessa Hudgens en Cole Tucker hun eerste verjaardag als koppel. De Downtown Owl-ster wendde zich tot Instagram om de speciale gelegenheid te markeren en deelde een foto van het paar met het bijschrift: "1 jaar niet. Ik hou van je." Onder haar post schreef Cole simpelweg: "De beste."

Destijds vertelde een bron aan Us Weekly dat de zaken serieus zijn geworden voor het paar en dat ze nu werken aan de "volgende stap" van hun relatie: gaan samenwonen. "Ze zijn erg verliefd. Ze zijn op het punt van hun relatie gekomen dat ze serieus zijn geworden en toegewijd zijn aan elkaar", zei de insider. De bron merkte echter op dat Vanessa toegewijd blijft aan haar carrière en nog niet klaar is om na te denken over een setteling met Cole. "[Ze is] momenteel niet in die hoofdruimte waar ze zich op het huwelijk concentreert", voegde ze eraan toe.

1 Vanessa Hudgens belijdt liefde voor Cole Tucker

In juni 2022 deelde Vanessa een lieflijk eerbetoon op Instagram voor Cole ter ere van de 26e verjaardag van de atleet. De half-Filipijnse actrice deelde samen een carrousel van hun foto's en beleed haar liefde voor Cole en wenste hem een gelukkige verjaardag. “Wie is een grote jarige?! @cotuck is,” schreef ze. "Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik het in woorden heb uitgedrukt … wat dacht je van een prachtig leven nu je in de wereld bent. VERDOMME. Gelukkige verjaardag schat." Cole reageerde later en schreef onder haar bericht: "Ik lava youuuuuuu. Dank je schat."

Hoewel ze momenteel druk bezig zijn met hun respectievelijke carrières, lijkt de relatie van Vanessa en Cole nog steeds goed te gedijen, met een insider die Us Weekly vertelt dat de twee "super begrip hebben voor elkaars carrières" en "elkaar de ruimte geven om vrij en gedijen."

"Ze hebben allebei het feit geaccepteerd dat hun leven, inclusief hun relatie, in de schijnwerpers staat, ondanks dat ze allebei privé zijn", zei de bron en voegde eraan toe: "Ze doen echt hun best om elkaar zoveel mogelijk te zien zoals ze kunnen, maar ze missen elkaar ook als ze niet bij elkaar zijn - het maakt hun reünies veel specialer en betekenisvoller.”

Aanbevolen: