Zac Efron's relatie met Vanessa Hudgens was vanaf het begin gedoemd, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Zac Efron's relatie met Vanessa Hudgens was vanaf het begin gedoemd, hier is waarom
Zac Efron's relatie met Vanessa Hudgens was vanaf het begin gedoemd, hier is waarom
Anonim

Toen ze met elkaar uitgingen, leken Zac Efron en Vanessa Hudgens een match made in Disney-hemel. Toen stopten ze er gewoon mee en braken veel harten. Wat was de reden achter hun splitsing? En waarom was Vanessa 'het zat'? Vanwege verborgen drama's? Het paar had serieuze chemie op en buiten het scherm. Hun relatie was echter vanaf het begin gedoemd te mislukken. Hudgens was 16 en Efron was 17. Ze ontmoetten elkaar tijdens auditie voor High School Musical en begonnen meteen te daten toen ze de hitfilm filmden.

In een interview met Awards Chatter in april 2019 zei Vanessa: Het begon heel organisch. Ik kon destijds niet dankbaarder zijn voor die relatie… En omdat ik een relatie had, hield het me stabiel en geaard.' De tortelduifjes op en buiten het scherm, ook bekend als 'Zanessa', hadden vijf jaar een relatie. beide sterren herinneren zich hun eerste kus niet eens, in tegenstelling tot de regisseur van High School Musical. Hij zei dat hij naar de moeders van Vanessa en Zac ging en toestemming vroeg om een kus tussen de twee tieners vast te leggen. Het gebeurde op het scherm, maar uiteindelijk niet opgenomen in de film. Hier is alles wat er mis ging in hun relatie…

Vanessa Hudgens en Zac Efron's High School Musical Fight

Vanessa zegt dat het niet helemaal soepel ging tussen haar en Efron. Een keer hadden ze ruzie tijdens de repetities en maakten ze zich grote zorgen over de regisseur. "Ik herinner me dat Kenny Ortega [de regisseur] om de hoek kwam met de meest bezorgde blik op zijn gezicht, zoals: 'Oh nee, gaat onze film nu uit elkaar vallen?'" Hudgens vertelde de Hollywood Reporter's Awards Chatter-podcast.

Ondanks de kleine tegenslag wisten Zac en Vanessa het hoofd koel te houden. Ze filmden drie seizoenen van High School Musical en werden uiteindelijk het ultieme Disney Channel-powerkoppel. Ze probeerden het altijd een beetje ingehouden te houden. Maar ondanks dat, opende Efron ooit over zijn toenmalige vriendin. De acteur vertelde Rolling Stone: "Het rare dat niemand van Vanessa had verwacht, is dat er onder zo'n lief meisje… een heel sexy vrouw zit."

In 2007 bevond dat lieve meisje zich in het middelpunt van een intiem fotoschandaal. Naaktfoto's van de toen 18-jarige ster lekten naar het publiek nadat haar telefoon was gehackt. Hudgens leek gekrenkt te zijn. Het was echt een traumatiserende ervaring. Zac gaf geen commentaar op het schandaal, maar hij leek Vanessa bij te staan. Hoewel het verhaal waarschijnlijk wat extra spanning in hun relatie bracht. Toch was het niet het enige probleem.

Waarom zijn Zac Efron en Vanessa Hudgens uit elkaar gegaan?

Vanessa geeft toe dat het niet gemakkelijk was om bij Zac Efron te zijn. Hij was een echte damesman. En dat maakte de actrice natuurlijk vreselijk jaloers. In een interview met The New York Times onthulde ze: "Meisjes renden achter hem aan, en ik staarde ze de dood aan. Toen realiseerde ik me dat dat niet is waar het om gaat." Op een gegeven moment zegt Hudgens dat ze genoeg had van de overweldigende aandacht die Zac had gekregen van zijn toegewijde fans. Destijds worstelde het duo om de band sterk te houden terwijl ze aan verschillende projecten apart van elkaar werkten. Dit scheidde hen voor lange tijd.

Vanessa zei later dat "Langeafstandsrelaties moeilijk zijn, wat er ook gebeurt. Als je geen persoonlijke tijd hebt, is het gewoon anders." Het lijkt erop dat hun relatie na vijf jaar samenzijn ook niet meer hetzelfde was. In 2010 schokten ze hun fans door aan te kondigen dat "Zanessa" voorbij was. Ze scheidden hun wegen en zeiden dat het een wederzijdse beslissing was. Geen drama, geen bedrog. Het lijkt erop dat de affaire uit de hand liep toen ze opgroeiden. Een bron vertelde Us Weekly: "Ze zijn al zo lang samen. Het liep gewoon op zijn beloop."

Is Zac Efron bevriend met Vanessa Hudgens?

Na het einde van hun tienerromantiek ging Vanessa Hudgens verder met haar nieuwe vriend, acteur en zanger Austin Butler. Efron had op zijn beurt wat moeite met het vinden van zijn soulmate. Hij probeerde zelfs online naar liefde te zoeken.

In een interview met The Times onthulde de acteur: "Verbazingwekkend, toen ik me aanmeldde voor Tinder, heeft niemand me gejat! Ze dachten dat [mijn profiel] nep was." Het was echter geen totale mislukking. Hij leidde tot veel datinggeruchten en was naar verluidt gekoppeld aan verschillende costars. In 2012 had hij een korte romance met Lily Collins. Maar ze gingen uit elkaar na slechts drie maanden samen.

Een jaar later begon Zac de krantenkoppen te halen voor iets anders dan zijn onrustige liefdesleven: omdat hij verslaafd was aan cocaïne en alcohol. Misschien brak het probleem niet uit vanwege meisjes. Hij "dronk veel te veel" terwijl hij probeerde zich op te werken van de tienerster naar meer volwassen rollen in The Lucky One en The Paperboy.

Aan de andere kant heeft Vanessa het naar verluidt uitgemaakt met haar langdurige vriend, Austin Butler, na bijna negen jaar samen. Nadat het nieuws bekend was geworden, gingen veel fans naar Twitter en drongen er bij Zac Efron op aan "zijn meisje terug te krijgen". Zac en Vanessa hebben elkaar echter al jaren niet meer gesproken. Dat was wat Zac in 2014 toegaf. Hij prees ook zijn voormalige vlam en zei: "Ze was een heel lief en interessant persoon." Vanessa bevestigde ook dat ze het contact met hem volledig verloor. Helaas was hun relatie vanaf het begin gedoemd te mislukken vanwege hun jonge leeftijd en blootstelling aan het publieke oog.

Aanbevolen: