Jenni Rivera's tumultueuze relatie met Juan Lopez, en hoe ze verder ging

Inhoudsopgave:

Jenni Rivera's tumultueuze relatie met Juan Lopez, en hoe ze verder ging
Jenni Rivera's tumultueuze relatie met Juan Lopez, en hoe ze verder ging
Anonim

Het is negen jaar geleden dat de wereld afscheid nam van de Amerikaanse muziekster Jenni Rivera, die stierf bij een zeer ongelukkig ongeluk. Rivera wordt met liefde herinnerd door haar dierbaren en haar fans over de hele wereld. Herinneringen aan de Latin popzangeres raken ook haar persoonlijke leven, dat zeer openbaar en tumultueus was. Jenni was drie keer getrouwd, eerst met Trinidad "Trino" Marin met wie ze drie kinderen had: Chiquis, een beroemde zanger; Jaqueline en Michaël. Rivera's eerste huwelijk eindigde met juridische aanklachten tegen Trino. Hij zou Rivera's zus en Chiquis seksueel hebben misbruikt.

Na een aanrandingszaak waarin Trini schuldig werd bevonden, verdween hij. Hij ontvluchtte negen jaar de wet voordat hij uiteindelijk werd aangehouden in 2006. Er was een proces dat een tijdje duurde waarin de advocaat van Trino Jenni Rivera beschuldigde van het verzinnen van de zaak. Hij voegde eraan toe dat Rivera alleen maar probeerde haar carrière vooruit te helpen, iets wat nu bekend staat als 'jagen op invloed'. Dat weerhield het onderzoek er echter niet van, want Trino werd uiteindelijk veroordeeld tot 31 jaar gevangenisstraf. Rivera's ellende eindigde daar echter niet, want ze was toen prominent getrouwd met Juan Lopez, die haar tweede echtgenoot was. Hier is een blik op het leven en de tijden van het duo samen.

7 Juan Lopez en Rivera ontmoetten elkaar in een bar in Los Angeles

Juan Lopez en het showbizz-icoon ontmoetten elkaar in 1995 in een bar in Los Angeles. Rivera zong destijds aan de bar om wat bij te verdienen. Zij en Juan hadden vanaf het begin een klik en na een wervelende romance stapten ze in 1997 in het huwelijksbootje. Hun vroege huwelijksleven was echter ontsierd. Amper twee weken na hun huwelijk werd Juan gearresteerd en veroordeeld voor het tegen betaling aan de grens smokkelen van immigranten zonder papieren. Hij zat zes maanden vast, waarin Rivera hem bijstond.

6 Haar huwelijk met Juan was ook onstuimig

De vakbond leek vanaf het begin gedoemd te zijn gedoemd te mislukken met alle beproevingen die Rivera moest doorstaan. Een paar maanden nadat haar nieuwe echtgenoot achter de tralies werd vastgehouden, kwam Rivera een verwoestende ervaring tegen. Ze werd seksueel misbruikt door een groep mannen die haar aanvielen en haar auto achtervolgden. Ze onthulde in haar boek dat ze op hakken liep, maar ze kon niet te ver komen en de daders konden haar te pakken krijgen. Juan zat zes maanden gevangenisstraf uit en werd herenigd met zijn beroemde vrouw

5 Ze beschuldigde hem van ontrouw

Het paar zette hun huwelijk voort en een paar jaar later verwelkomden ze twee kinderen, Jenicka en Juan Angelo, ook bekend als Johnny Angel. Nadat ze haar kinderen had gekregen, kwam River er al snel achter dat de voorwaarden van haar huwelijk niet waren waarvoor ze zich had aangemeld. Ze schreef details over haar huwelijk met Lopez in haar autobiografie. De Grammy-winnende zangeres vertelde dat ze erachter was gekomen dat haar man vreemdging en bedacht manieren om hem terug te winnen. Ze herinnerde zich dat ze op zijn kantoor was verschenen en eiste om de 'andere vrouw' te zien.

4 Ze beëindigden de dingen na zes jaar

Rivera en Juan zijn in 2003 wettelijk gescheiden en kwamen overeen om samen voor hun kinderen te zorgen. Deze regeling werd echter al snel twee jaar na de scheiding verstoord. Juan werd in 2007 opnieuw gearresteerd en veroordeeld voor het leuren van drugs. Hij kreeg ademhalingscomplicaties terwijl hij in de gevangenis zat en stierf aan een longontsteking.

3 Ze vond de liefde voor de derde keer

De zangeres van "Basta Ya (Banda)" probeerde voor de derde keer te trouwen met voormalig honkbalspeler Esteban Loaiza. Loaiza speelde honkbal voor beroemde teams als de Dodgers, de White Sox en de Yankees. Het stel liep in 2010 door het gangpad en zou twee jaar samen zijn.

Net als de anderen heeft dit huwelijk haar verontrust. Ze geloofde dat Loaiza en haar oudste kind, Chiquis, een affaire hadden. Hoewel het paar dit constant weerlegde, drong Rivera aan. Te midden van het familiedrama vroeg Rivera uiteindelijk een echtscheiding aan. Een paar maanden na haar beslissing om haar huwelijk te verlaten, gebeurde het tragische incident. Rivera was met zes anderen in een vliegtuig over Monterey aan het reizen toen hun vliegtuig een ongeluk kreeg en neerstortte. Ze stierven alle zeven. Een onderzoek dat rond die tijd begon, kon niet vaststellen waarom de crash plaatsvond.

2 Ze had een geheime minnaar

Een paar mensen behalve Jenni's familieleden waren op de hoogte van een geheime liefde, weg van haar veelbesproken huwelijken. In haar autobiografie, Unbreakable, onthulde ze echter dat ze een minnaar had en deelde ze ook een foto van hen beiden.

1 Jenni hield haar familie dichtbij

Ver van het rotsachtige liefdesleven van de beroemde filantroop, was ze in staat om gezond te blijven met de liefde in haar familie. Jenni had een fijne relatie met haar familie en uitgebreide familie. Haar vader, Pedro Rivera, was haar manager, maar het paar was erg hecht. Pedro Jr., haar broer, maakte bekend dat ze zijn rots in de branding was en een goede vriend die hem nooit in de steek liet.

Haar directe oudere broer, Gustavo, was haar vriend en medewerker. Terwijl ze nog leefde, maakten Jenni en Gustavo samen muziek. Jenni's jongere broer, Juan, was meer haar sidekick en hij vergezelde haar vaak als persoonlijke assistent en lijfwacht.

Aanbevolen: