Waarom we de voormalige overlevende schurk Richard Hatch nooit op tv zien

Inhoudsopgave:

Waarom we de voormalige overlevende schurk Richard Hatch nooit op tv zien
Waarom we de voormalige overlevende schurk Richard Hatch nooit op tv zien
Anonim

Als je van reality-tv houdt, heb je waarschijnlijk een seizoen of twee van Survivor gezien. De show heeft legendarische momenten gehad, een aantal echt beruchte deelnemers en een hele reeks winnaars die hun naam in de geschiedenis hebben geëtst.

De geliefde realityshow heeft door de jaren heen een aantal enorme veranderingen doorgemaakt, maar uiteindelijk kunnen fans er nog steeds niet van weerhouden om af te stemmen op wie de Lone Survivor wordt aan het einde van elk seizoen.

Richard Hatch was de oorspronkelijke schurk van de show, en het is tijd dat we inchecken en zien wat hij tegenwoordig van plan is.

'Survivor' is een klassieke serie

De dageraad van het nieuwe millennium was een gedenkwaardige gelegenheid, en als zodanig moesten nieuwe netwerken hun best doen om de zaken goed te laten beginnen. In 2000 werd het reality-tv-spel voor altijd veranderd toen een kleine show genaamd Survivor het nieuwe millennium in legendarische stijl aftrapte.

Het uitgangspunt was simpel, de uitvoering was briljant en Survivor was de juiste show op het juiste moment voor CBS. Het was een succes van de ene op de andere dag waar mensen niet mee ophielden, want er was nog nooit zoiets op tv geweest.

Sinds het debuut bijna 23 jaar geleden, heeft de show zijn status op televisie behouden. We zijn op dit moment 42 seizoenen en meer dan 600 afleveringen bezig, waardoor Survivor een van de meest succesvolle tv-shows aller tijden is.

Het moest ergens beginnen, en dat noodlottige eerste seizoen van de show maakte plaats voor vele iconische momenten en zelfs voor een van de grootste schurken van reality-tv.

Richard Hatch was een vroege reality-tv-schurk

Seizoen 1-winnaar, Richard Hatch, is een van de eerste schurken van reality-tv. Fans kunnen nog steeds niet geloven dat hij de show heeft gewonnen, vooral met enkele van de stunts die hij uithaalde terwijl de camera's draaiden.

Hij was er snel bij om de alliantiebal aan het rollen te krijgen, iets dat het publiek jaren geleden onsmakelijk vond. Zijn arrogante houding wreef mensen ook de verkeerde kant op, en deze factoren samen maakten hem tot een gehate schurk die uiteindelijk de show won.

Het was niet allemaal jus na het winnen van de show, aangezien Hatch juridische problemen had waardoor hij tijd achter de tralies moest doorbrengen.

Dingen werden in juridische zin lelijk nadat Hatch de fatale fout maakte door geen belasting te betalen over het geld dat hij met de show won.

"Verrassend genoeg werd hij pas in 2006 veroordeeld voor belastingontduiking. Hij ging 51 maanden naar de gevangenis (iets meer dan vier jaar). Daarna ging hij terug naar de gevangenis toen hij zijn proeftijd schond. Deze keer diende hij Nog negen maanden. Dit zorgde ervoor dat hij verschillende kansen miste om op Survivor te verschijnen, waaronder het populaire Survivor: Heroes vs. Villains. Hatch heeft blijkbaar zijn lesje niet geleerd, want hij verloor in 2013 wat eigendommen in Nova Scotia, je raadt het al, naar verluidt zijn onroerendgoedbelasting niet betaald", schrijft ScreenRant.

Het is een tijdje geleden dat hij uit de schijnwerpers verdween en fans zijn benieuwd wat hij tegenwoordig van plan is.

Wat hij nu doet

Dus, wat doet Richard Hatch tegenwoordig? Nou, de officiële CBS-site laat het klinken alsof Hatch tegenwoordig een drukke man is.

"Richard blijft zijn eigen bedrijf runnen als bedrijfstrainer en -adviseur, en geeft seminars over tal van onderwerpen, waaronder conflictbeheersing, teambuilding, praktische onderhandelingen en spreken in het openbaar. Daarnaast is hij een gediplomeerd makelaar en heeft gewerkt als autoverkoper en barman", schrijft de site.

Hij is al een tijdje niet meer op tv geweest en veel fans waren verrast dat hij niet in seizoen 40 was, met winnaars uit het verleden. Blijkt dat zijn eerdere optredens in de show reden tot zorg waren.

"Ik voelde me niet op mijn gemak om hem op de show te hebben en een show voor gezinnen te vertegenwoordigen", zei Jeff Probst over Hatch's afwezigheid.

Het seizoen zou hebben geprofiteerd van het hebben van een originele slechterik daar, maar helaas was Hatch nergens te vinden.

Buiten zijn tijd op Survivor, verscheen Hatch ook op verschillende andere shows zoals Who Wants to Be a Millionaire Australia, The Apprentice en The Biggest Loser.

Het lijkt er zeker op dat de ster in de toekomst niet op andere wedstrijdshows zal verschijnen, maar Hatch is actief op sociale media, dus fans kunnen langskomen en hem een follow-up geven om op de hoogte te blijven.

Survivor seizoen één gaf de wereld een old school reality-schurk, die een wild leven heeft geleid sinds zijn tijd in de show.

Aanbevolen: