Deze beroemde ster verdedigde Chris Brown na zijn gruwelijke schandaal met Rihanna

Inhoudsopgave:

Deze beroemde ster verdedigde Chris Brown na zijn gruwelijke schandaal met Rihanna
Deze beroemde ster verdedigde Chris Brown na zijn gruwelijke schandaal met Rihanna
Anonim

Chris Brown is altijd een magneet geweest voor controverse. Zelfs tot op de dag van vandaag schelden mensen in de muziekindustrie hem uit en zweren voormalige fans zijn muziek af. Het meeste hiervan komt natuurlijk voort uit zijn gruwelijke woordenwisseling met Rihanna.

Maar ondanks wereldwijde veroordeling verdedigden sommige beroemdheden zijn terugkeer in de schijnwerpers na zijn veroordeling voor zijn misdaad. Dit omvat een van de meest geliefde tv- en filmsterren die vandaag de dag leven …

Chris Brown's schandaal met Rihanna

Er is veel te weten over het strafblad en de aanklacht van Chris Brown. En ze lijken door te gaan met vermeende ruzies op jachten. Maar dit alles werd aangewakkerd na zijn beruchte aanval op Rihanna in 2009 in zijn Lambourgini de avond voor The Grammy's. Iedereen zag foto's van een geslagen en gekneusde Rihanna en was terecht woedend op de rapper.

Zelfs Chris zelf gaf het incident toe, volgens Grazia, en zei: "Zoals ik me herinner, probeerde ze me te schoppen, net als haar pak slaag, maar toen sloeg ik haar echt. Met een gesloten vuist, alsof ik haar stompte, en het brak haar lip, en toen ik het zag was ik in shock, ik was 'f', waarom sloeg ik haar zo? Dus vanaf daar spuwt ze bloed in mijn gezicht, het heeft me nog meer opgevoed. Het is een echt gevecht in de auto en we rijden op straat."

Na het incident werd Chris veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk, zes maanden taakstraf en een jaar begeleiding bij huiselijk geweld. Niet lang daarna won hij enkele rollen in een aantal series en in films zoals Think Like A Man uit 2012. Velen vroegen zich af of het gepast was voor Chris om nog steeds in de schijnwerpers te werken. Maar anderen steunden zijn rehabilitatie, waaronder zijn mede-ster van Think Like A Man, Taraji P. Henson.

Taraji P. Hensons relatie met Chris Brown

Terwijl ze in 2012 Think Like A Man promootte, verdedigde Taraji P. Henson (bekend van Hidden Figures, The Curious Case Of Benjamin Button, Hustle & Flow en Empire) Chris' rechter cameo in de film. Haar werd gevraagd wat ze vond van Chris' betrokkenheid van schrijver Jenni Miller bij Vulture. Taraji had dit te zeggen:

"Ik was blij voor hem omdat ik weet dat hij echt wil acteren. Weet je, hij probeert te acteren. Ik heb geen hekel aan Chris Brown. Ik heb het gevoel dat we allemaal onze skeletten hebben. Het is jammer wanneer je staat in de schijnwerpers die de wereld te weten komt over je vuile was, maar als mensen hebben we het allemaal, dus voor mij om afstand te nemen en hem te veroordelen en te zeggen dat wat hij deed was… is wat hij verkeerd deed? Ik keur het niet goed, maar wat ik zeg is dat we elkaar moeten toestaan om mens te zijn en dat we mensen moeten toestaan fouten te maken en groot genoeg zijn om ze te vergeven. Ik garandeer je dat als je hem die vijf minuten terug zou kunnen geven, hij het zou veranderen. Als hij de geschiedenis kon herschrijven, zou hij dat doen. Maar helaas is hij een mens, net als de rest van ons. En er zijn dingen die ik zou willen wissen. Maar helaas, dat kan niet. Je moet gewoon leven en je moet leren. Heb ik het gevoel dat hij zijn lesje heeft geleerd? Absoluut."

Toen haar werd gevraagd of ze enige flauwekul heeft gekregen om hem te steunen, zei Taraji: "Nee. Ik steun mensen. Als iemand me iets heeft verteld - als ik via de grap iets [slechts] over jou heb gehoord voordat ik dit interview deed - ik zou het interview niet willen doen."

Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Chris Brown?

Chris Brown heeft in de loop der jaren veel muziekvideo's gemaakt en in veel muziekvideo's opgenomen. Ze domineren vrijwel zijn IMDb-pagina. Als het echter om echte rollen gaat, heeft hij lang niet zoveel gescoord als hij wilde. Velen geloven dat zijn vreselijke cameo op The O. C. verpestte zijn kans op een succesvolle Hollywood-carrière.

Tijdens een interview met MTV legde Chris zijn rol in het vierde seizoen van de populaire Fox-serie uit. "Ik speel als een band-nerd - ik stap echt uit mijn eigen karakter. Ik was een beetje een nerd op school, qua klas. Maar qua stijl was ik altijd populair en cool. Maar [op de show] Ik ben helemaal gek. Ik probeer gewoon mezelf te zijn en dan het personage te zijn [de rol vereist]. Ik kijk er niet naar alsof deze rol afbreuk doet aan wie ik ben."

Toen we het hadden over gruwelijke cameo's, legde Billboard.com uit dat terwijl The O. C. schrijvers deden niet veel met het personage dat hij speelde, die tegenover Willa Holland stond, Chris was "emotioneel" in zijn uitvoering.

Na The O. C. kreeg Chris kleine rollen in This Christmas, The Suite Life With Zack And Cody, Takers, A House Divided, Battle Of The Year en natuurlijk Think Like A Man met Taraji P. Henson. Maar niets heeft hem echt tot het sterrendom als acteur gedreven.

Gelukkig voor Chris heeft hij altijd muziek gehad om op terug te vallen. Hoewel velen waarschijnlijk nog steeds vinden dat hij moet worden geannuleerd, geloven sommigen (zoals Taraji) dat hij zijn prijs heeft betaald. Hoe dan ook, het lijkt erop dat hij altijd zijn succesvolle muziekcarrière zal hebben.

Aanbevolen: