Deze huidige 'Saved By The Bell'-ster werd beschuldigd van een gruwelijke misdaad

Inhoudsopgave:

Deze huidige 'Saved By The Bell'-ster werd beschuldigd van een gruwelijke misdaad
Deze huidige 'Saved By The Bell'-ster werd beschuldigd van een gruwelijke misdaad
Anonim

In 1988 debuteerde een vaak vergeten show met de titel Good Morning, Miss Bliss met in de hoofdrollen Mark-Paul Gosselaar, Lark Voorhies, Dustin Diamond en Dennis Haskins. Helaas voor alle anderen die bij die show betrokken waren, werd deze na slechts één seizoen geannuleerd. De show werd echter opnieuw ontworpen, die vier acteurs werden behouden en Mario Lopez, Tiffani-Amber Thiessen en Elizabeth Berkley werden toegevoegd aan de cast van de nieuwe show. In 1989 debuteerde de nieuwe show met de titel Saved by the Bell op NBC en de rest is geschiedenis.

Een van de meest populaire comedyshows voor tieners aller tijden, de herhalingen van Saved by the Bell zijn blijven uitgezonden sinds de serie in 1993 eindigde. De reden daarvoor is dat er nog steeds miljoenen toegewijde fans zijn die van de show houden en willen weten wat er zich achter de schermen van Saved by the Bell afspeelde. Om diezelfde reden debuteerde in 2020 een verrassend geweldige Saved by the Bell-reboot met verschillende nieuwe castleden. Ondanks al het succes dat de Saved by the Bell-franchise heeft genoten, betekent dat niet dat iedereen die bij de serie betrokken is een gemakkelijke weg had om te lopen. Per slot van rekening werd een Saved by the Bell-ster ooit beschuldigd van een gruwelijke misdaad.

De aanvankelijke gruwelijke beschuldiging tegen Mario Lopez

Elf dagen voordat de finale van Saved by the Bell voor het eerst werd uitgezonden, meldde Variety dat Mario Lopez door de politie werd onderzocht. Volgens hetzelfde rapport beweerde een 18-jarig meisje dat ze vrijwillig naar het huis van Lopez was gegaan en dat de toen 19-jarige acteur zichzelf aan haar opdrong. Toen hij werd benaderd voor commentaar, merkte rechercheur John McAvenia op; “Wat we hier hebben, is in feite een beschuldiging van date rpe.”

In reactie op de beschuldigingen tegen hem, de toenmalige advocaat van Mario Lopez, legde Wayne Keeney een verklaring af. In die verklaring schreef Keeney dat zijn cliënt “dit heftig ontkent. Iedereen die deze jongen of zijn familie heeft ontmoet, weet dat hij gewoon een heel zachtaardige ziel en een goed mens is.” Bovendien zei Keeney dat hij geloofde dat de aanklager "misschien de beschuldigingen zou doen om blootstelling of geld te krijgen", wat een bewering was die ze ontkende. Variety schreef ook dat Lopez samenwerkte met rechercheurs.

Mario Lopez werd niet beschuldigd van misdaden omdat er geen bewijs was, volgens aanklagers

Iets meer dan een maand nadat voor het eerst werd gemeld dat Mario Lopez was beschuldigd van een uiterst ernstig misdrijf, meldde Variety dat hij niet langer in juridisch gevaar verkeerde. Nooit echt gearresteerd vanwege de beschuldigingen die tegen hem waren geheven, meldde Variety dat Lopez niet zou worden beschuldigd van misdaden "vanwege een gebrek aan bewijs".

Voor hun rapport over het besluit om Mario Lopez niet te beschuldigen van misdaden in verband met de beschuldigingen die tegen hem waren geuit, citeerde Variety plaatsvervangend officier van justitie Peter Longanbach. “Een lichamelijk onderzoek toonde een gebrek aan bewijs dat wijst op gewelddadige berispingen en er waren verklaringen van getuigen die in tegenspraak waren met het verhaal van de vrouw.”

Hoewel de opmerkingen van de plaatsvervangend officier van justitie het lijken alsof Mario Lopez ten onrechte werd beschuldigd, is het belangrijk op te merken dat een andere vrouw naar voren kwam met beschuldigingen. In hetzelfde rapport waarin ze onthulden dat Lopez niet werd aangeklaagd, schreef Variety over de tweede aanklager.

“De tweede vrouw had nooit aangifte gedaan van de vermeende aanval bij de politie, maar ze had het wel aan de raadslieden verteld, aldus de aanklagers. De vrouw leek geloofwaardig, zei Longanbach. Maar het feit dat ze het incident 18 maanden niet had gemeld, en het gebrek aan fysiek bewijs, verhinderde het indienen van strafrechtelijke vervolging, zei hij.” Enkele jaren later, toen de MeToo-beweging voet aan de grond kreeg, sprak Lopez over valse beschuldigers in hetzelfde interview waarin hij zei dat het geloven van transgenderkinderen gevaarlijk is. Lopez zou zich later verontschuldigen voor zijn opmerkingen over transgenderkinderen.

Dustin Diamond maakte een verbluffende beschuldiging over Mario Lopez

In 2009 werd het boek van Dustin Diamond getiteld "Behind the Bell" gepubliceerd. In dat boek maakte Diamond een reeks verbluffende beschuldigingen tegen zijn voormalige medesterren Saved by the Bell. Het ergste van alles was dat Diamonds boek een hoofdstuk bevatte met de titel 'A. C. Makes the Ladies Scream' waarin hij het deed voorkomen alsof Lopez zich schuldig had gemaakt aan misdaden. Volgens de "Behind the Bell" werd Lopez niet beschuldigd van misdaden omdat NBC-netwerkchefs de aanklager $ 50, 00 betaalden om "haar mond te houden".

Enkele jaren nadat zijn boek werd gepubliceerd, verscheen Dustin Diamond in een aflevering van Dr. Oz. Tijdens die aflevering verontschuldigde Diamond zich tegenover zijn voormalige castmates voor "Behind the Bell" en maakte hij duidelijk dat hij niet achter iets staat dat in dat boek verschijnt."Ik zal zeggen, jongens, ik vind jullie fantastisch, het werken met jullie is slechts een van de iconen van mijn leven geweest en het spijt me dat dit misbruik heeft gemaakt van mij, het boek en andere situaties. zal hier over praten." "Het blijkt dat het grote publiek niet beseft dat ik het boek niet heb geschreven. Ik had een ghostwriter."

Tegen de tijd dat Dustin Diamond helaas stierf aan kanker in 2021, hadden hij en Mario Lopez weer goede contacten. Misschien is de reden waarom de twee voormalige co-sterren vrede konden sluiten, dat de beweringen in het boek van Diamond nooit teveel schade hebben toegebracht aan de carrière van Lopez. Lopez blijft tenslotte rijk en beroemd, hij schittert momenteel in de Saved by the Bell-reboot en hij heeft veel succes gehad als televisiepresentator.

Aanbevolen: