Heeft Yolanda haar dochters Bella en Gigi Hadid eetstoornissen gegeven?

Inhoudsopgave:

Heeft Yolanda haar dochters Bella en Gigi Hadid eetstoornissen gegeven?
Heeft Yolanda haar dochters Bella en Gigi Hadid eetstoornissen gegeven?
Anonim

De modewereld zit vol met modellen met verschillende lichaamsvormen, kleuren en lengtes. Met hoeveel moeite modellen in elke show, tijdschriftomslag en advertentie steken, is modellenwerk een beroep geworden dat zo diepgaand is dat het de levensstijl van een model in een draai van honderdtachtig graden kan veranderen. Maar degenen die een familie-erfenis van modellenwerk hebben, zoals de Hadids, hebben een klein voordeel omdat ze hun prachtige genen als basis hebben. Toch is er nog steeds zoveel kritiek op hun lichaamsbouw, vooral van hun moeder, Yolanda Hadid.

Wat zegt Yolanda Hadid over de lichamen van haar dochters Bella en Gigi? Bepa alt ze hoeveel en wat haar dochters op een dag kunnen eten? Wat voor soort ziekte hebben de Hadids, en is het vanwege hun dieet? Blijf lezen om erachter te komen wat Yolanda mogelijk heeft gedaan …

Is Yolanda Hadid nog steeds getrouwd met Mohamed Hadid?

Yolanda Hadid is een voormalig supermodel dat bekend staat om het modelleren op de covers van Guess en andere bekende modebedrijven. Ze staat bekend om haar goed gevormde lichaam in zwemkleding op het strand, wat haar hielp om prestigieuze sociale evenementen te bezoeken waar fans geloven dat ze de controversiële Mohamed Hadid heeft ontmoet.

Nadat ze de boel samen hadden geschopt, besloten de twee in 1994 in het huwelijksbootje te stappen, en pas na twee jaar huwelijk beviel Yolanda van hun oudste dochter Jelena Noura of Gigi Hadid. In het daaropvolgende jaar werd nog een dochter, Bella Hadid, geboren. De relatie tussen Mohamed en Yolanda duurde echter niet lang, ondanks het feit dat ze samen twee dochters hadden, en in 2000 besloten de twee hun eigen weg te gaan en te scheiden.

Mohamed Hadid's vermogen als socialite wordt geschat tussen $ 100 en $ 200 miljoen, wat afkomstig is van zijn inkomen als nachtclubeigenaar in Griekenland, autorestaurateur en onroerendgoedmagnaat in Washington. Al zijn bedrijven hielpen zijn dochters al op jonge leeftijd een comfortabele levensstijl te geven. Toen Gigi Hadid echter opende over haar bevoorrechte opvoeding en haar zus, zorgde ze ervoor dat ze net zo hard werkte in de modellenindustrie om het 'grote schuldgevoel' dat met hun rijkdom gepaard ging te compenseren.

Wie is de favoriete dochter van Yolanda Hadid?

Hoewel Yolanda heel veel van haar dochters houdt, geloven fans dat de moeder van twee kinderen één duidelijke favoriet heeft, Gigi. Door hoe vaak ze in interviews over Gigi praat en wat ze over haar zegt, lijkt ze meer gefocust op Gigi's carrière, aangezien haar oudste dochter een enorme aanhang heeft op sociale media.

Sprekend met ET Online over Gigi's recente deelname aan het Tommy Hilfiger-evenement, zegt ze: "Ik [Yolanda Hadid] wist altijd dat Gigi [Hadid] geweldige dingen in haar leven zou doen, en dat is ze altijd geweest extreem creatief. Ze houdt ervan om dingen zelf te doen, dat is helemaal haar ding. Je had nooit zo groot durven dromen, maar ik heb altijd geweten dat ze zou slagen in wat ze maar wilde."

Haar extreme aandacht voor Gigi's carrière heeft echter ook nadelen, aangezien Gigi's fans Yolanda de schuld geven van Zayn Malik en Gigi's breuk. Omdat Yolanda veel aandacht heeft besteed aan Gigi's leven en haar bescherming, denken fans dat ze misschien verkeerde dingen heeft gespeculeerd over de relatie tussen Gigi en Zayn die tot conflicten tussen het paar heeft geleid.

Wat is het jeugdtrauma van Bella Hadid?

Yolanda Hadid stond al op veertienjarige leeftijd toe dat Bella Hadid een neuscorrectie kreeg, waar Bella's fans boos over werden. In een interview dat Bella met Vogue had, zei ze toegegeven: "Ik wou dat ik de neus van mijn voorouders had behouden." Haar eerlijke commentaar keerde vervolgens terug naar Yolanda, die door fans werd genoemd als de persoon die verantwoordelijk zou moeten worden gehouden voor het toestaan van haar dochter om zo'n procedure op zo'n jonge leeftijd te ondergaan.

Naast haar fysieke onzekerheid, vertelde Bella Hadid ook breed over haar jeugdtrauma, waarbij ze seksueel, emotioneel en fysiek geen grenzen had.

Fans speculeerden ook dat Bella mogelijk aan eetstoornissen leed nadat ze Vogue had verteld: "Ik [Bella Hadid] vraag mezelf altijd af hoe een meisje met ongelooflijke onzekerheden, angst, depressie, lichaamsbeeldproblemen, eetproblemen, die er een hekel aan heeft om aangeraakt te worden, die intense sociale angst heeft - wat was ik aan het doen om in deze business te komen?"

Heeft Gigi Hadid een eetstoornis?

Gigi's fans hebben Yolanda Hadid 'giftig' en 'problematisch' genoemd vanwege de aandacht die ze aan Gigi's ma altijden schenkt. Hoewel Gigi Hadid haar eetstoornis nooit heeft bevestigd, speculeren fans dat ze misschien niet het voedsel krijgt dat ze wil, omdat Yolanda bang is dat het Gigi's magere figuur zou ruïneren.

Er zijn meerdere clips online geweest van Gigi die subtiel opmerkte dat haar moeder niet blij zou zijn als ze wist dat ze een 'ongezonde' ma altijd zou eten. Ze blijft het echter doen omdat het is wat ze wil.

Aan de andere kant maken de Hadid-fans zich meer zorgen over Bella's gezondheid, omdat ze meer open is over haar fysieke onzekerheden. Omdat Bella eerlijk is geweest over het worstelen vanwege het aantal vergelijkingen tussen haar en Gigi, denken fans dat als ze ooit een klinisch gediagnosticeerde eetstoornis heeft, Yolanda en andere critici van haar lichaam verantwoordelijk moeten worden gehouden voor hun kwetsende woorden.

Aanbevolen: