Fans denken dat Brad Pitt Jennifer Aniston dit zinvolle cadeau heeft gegeven voor haar 50e verjaardag

Fans denken dat Brad Pitt Jennifer Aniston dit zinvolle cadeau heeft gegeven voor haar 50e verjaardag
Fans denken dat Brad Pitt Jennifer Aniston dit zinvolle cadeau heeft gegeven voor haar 50e verjaardag
Anonim

Fans zullen waarschijnlijk nooit over de unie heen komen die Brad Pitt en Jennifer Aniston was. Ja, het is lang geleden dat de twee echtgenoten waren, en zeker lang geleden dat ze bevriend waren. Maar dat betekent niet dat fans geen reünie organiseren, en als we de geruchten mogen geloven, heeft Brad misschien ook wat gedachten over de kwestie.

Fans geloven bijvoorbeeld dat toen Jen in 2019 50 werd, Brad alles op alles zette en haar het meest betekenisvolle cadeau gaf.

Fans op Quora zeggen dat Brad alles uit de kast heeft gehaald en $ 79 miljoen heeft uitgegeven aan een superluxe cadeau voor Jen. Maar wat was het high-ticket item, en waarom was het zowel waanzinnig duur als super zinvol?

Nou, zeggen fans, Pitt deed de extravagante stap om het voormalige huis van het stel in Beverly Hills terug te kopen. Blijkbaar lieten de ex-echtgenoten het huis gaan tijdens hun echtscheidingsconvenant, en fans suggereren dat Jennifer altijd boos was over het verlies van het eigendom.

Het was hun "droomhuis", zeggen bronnen, en Brads beslissing om het terug te kopen en aan Jennifer te geven was een belangrijke daad van vriendschap (of misschien iets meer). Fans zeggen ook dat "Brads gebaar de actrice naar verluidt ongelooflijk emotioneel heeft gemaakt."

Hoewel dat schattig klinkt, en precies het soort groots gebaar dat Brad zou gebruiken om weer in de gunst van Jennifer te komen, noemden sommige commentatoren de theorie nep.

Om te beginnen, heeft het paar echt een huis verloren tijdens hun echtscheidingsprocedure? Het is waar dat het paar geen huwelijkscontract had, dus fans hebben zich vaak afgevraagd hoeveel Brad Jen moest betalen. Maar het lijkt erop dat ze hun eigendom redelijk gelijk verdelen, inclusief het productiebedrijf waarvan ze mede-eigenaar waren.

Wat betreft dat landgoed in Beverly Hills? Bronnen suggereren dat Jennifer het huis tijdens de scheiding heeft gekregen. Maar zoals Architectural Digest meldde, verkocht het paar het pand na hun scheiding; het leverde hen in 2006 $28 miljoen op.

Zowel Brad als Jennifer gingen door met het kopen van andere eigendommen. Maar in 2019 ging hun voormalige Beverly Hills-pad weer op de markt. Alleen kostte het geen 70 miljoen dollar; Architectural Digest meldde dat het huis oorspronkelijk in 2019 op $ 56 miljoen stond. Het werd later in 2020 verkocht voor $ 32,5 miljoen.

De transactie was echter buiten de markt en het huis werd verkocht aan een niet nader genoemde koper. Een hedgefondsmanager was de vorige eigenaar en hij had Pitt en Aniston jaren geleden uitgekocht.

Dus hoewel het mogelijk is dat Brad het huis opnieuw heeft gekocht in een stille transactie, gebeurde het zeker niet voor Jens 50e verjaardag. Ter referentie: Jennifer's 50e was februari 2019, terwijl het huis in augustus 2020 werd verkocht.

Bovendien had Jennifer elk huis kunnen kopen dat ze wilde met haar eigen geld. Jen is $200 miljoen waard voor Brad's $300M. Dus hoewel haar celeb-vrienden blijkbaar willen dat Jennifer Aniston met een bepaalde komiek uitgaat, heeft ze absoluut geen man nodig.

Aanbevolen: