De SNL-hosts die de meeste controverse hebben veroorzaakt (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

De SNL-hosts die de meeste controverse hebben veroorzaakt (tot nu toe)
De SNL-hosts die de meeste controverse hebben veroorzaakt (tot nu toe)
Anonim

Saturday Night Live heeft ongelooflijk hard gewerkt om een absolute instelling te worden als het gaat om de wereld van comedy. Lorne Michaels' oneerbiedige late-night sketch comedy-serie maakte een sterke indruk tijdens zijn debuut in de jaren '70, maar het sketchprogramma draait nog steeds sterk en is een vast onderdeel geworden van niet alleen NBC's line-up, maar de hele make-up van satirische televisiekomedie.

De kans om een castlid te worden van Saturday Night Live wordt nog steeds beschouwd als een grote sensatie en bijna een gegarandeerde manier om een belangrijke speler in de industrie te worden. Tegelijkertijd is er nog steeds net zoveel opwinding rond de mogelijkheid om gastgastheer te zijn op Saturday Night Live. Sommige artiesten hebben het zelfs zo goed gedaan tijdens hun hosting-optredens dat het hun komische carrière een kickstart heeft gegeven. Niet elke host op SNL is echter een succes en er zijn enkele gevallen die complete rampen waren.

15 Adrien Brody's ongepaste improvisatie heeft hem verdreven

Adrien Brody heeft een indrukwekkende filmcarrière opgebouwd en heeft zelfs een Academy Award verdiend. Brody's instincten waren echter niet zo geschikt voor de wereld van live comedy. Brody's maakte een geïmproviseerde indruk tijdens zijn introductie van de muzikale gast van de show, Sean Paul, wat niet alleen iedereen op het programma beledigde, maar het leidde er ook toe dat Brody werd verbannen uit de schetsreeks.

14 Martin Lawrence's kleurrijke monoloog maakte golven

Martin Lawrence heeft de reputatie een wilder komiek te zijn en hij omarmde dat volledig tijdens zijn eerste en enige keer op Saturday Night Live. Lawrence ging uit het boek tijdens zijn monoloog en begon met een litanie van ongepast en geladen taalgebruik. Het leidde ertoe dat de monoloog in de daaropvolgende uitzendingen werd bewerkt en dat Lawrence jarenlang werd verbannen, meldt The Lost Angeles Times.

13 Door het gedrag van Steven Seagal werd hij verbannen uit de show

Steven Seagal paste vanaf het begin niet bij de Saturday Night Live-crew en respecteerde de kans totaal niet. Hij was moeilijk om mee te werken en voortdurend strijdlustig tegen de cast en crew, waardoor hij werd verbannen uit de show. Michaels heeft zelfs gezegd dat Seagal de slechtste presentator is die de show ooit heeft gezien, meldt NY Daily News.

12 Frank Zappa Ran Wild With Power

Sommige gasten lijken misschien natuurlijke gastheren, maar als ze eenmaal in de show zijn, blijkt dat ze gewoon helemaal geen energie krijgen. Frank Zappa is een ongelooflijke muzikant, maar hij plooide onder druk op het schetsprogramma vanwege het live-aspect. Hij beroofde de personages, sprak met het publiek en nam het productie-aspect niet serieus. Het is een andere routine waardoor hij verbannen werd uit de show, beweert Mental Floss.

11 Matthew Broderick werd gevangen in een schets met controversiële taal

Dit is een andere situatie waarin dit incident niet echt de schuld van Matthew Broderick is, maar hier is alleen de gastheer in de aflevering die schittert in een beruchte controversiële sketch. "Nude Beach" bevat Broderick en verschillende andere leden van de mannelijke cast van de show. De schets was berucht vanwege de manier waarop 43 keer een bepaald stuk mannelijke anatomie werd genoemd, iets dat toen nog steeds een groot probleem was. Gek genoeg zijn Conan O'Brien en Robert Smigel verantwoordelijk voor het schrijven van de schets.

10 Sinead O'Connor veranderde haar optreden in een protest

Een ander groot evenement in Saturday Night Live is een iconisch optreden van Sinead O'Connor. O'Connor's gepassioneerde overtuigingen waren te veel voor haar om te verstikken en haar optreden werd gecomplimenteerd door het scheuren van een foto van de paus in de lucht. Het veroorzaakte grote golven en bracht O'Connor een tijdje in de problemen met de schetsreeks.

9 Ashlee Simpson's lipsynchronisatie werd een grote controverse

In wat gemakkelijk een van de meest beruchte fouten in de geschiedenis van Saturday Night Live is, kwam Ashlee Simpson onder groot vuur te liggen toen haar muzikale optreden in een ramp veranderde. Fouten met betrekking tot het nummer dat werd gespeeld, onthulden dat Simpson lipsynchroniseerde in plaats van daadwerkelijk te zingen, iets dat de illusie van live optredens verpest en veel kijkers van streek maakt en de reputatie van de show een tijdje schaadt.

8 Sam Kinisons intense taal leidde tot bewerkingen aan de westkust

Sam Kinison was een gerenommeerd stand-upcomedian, maar hij is ook iemand die het niet erg vond om tot het uiterste te gaan. Dit werkte niet zo goed toen hij optrad op Saturday Night Live en zijn routine werd bewerkt voor de uitzending van de West Coast en de daaropvolgende uitzendingen. Twee grappen, die betrekking hadden op de legalisering van marihuana en de kruisiging, waren de rode vlaggen die resulteerden in een zeer onhandige bewerking.

7 Kristen Stewarts mond ging van haar af

Het live-aspect van Saturday Night Live leidt niet altijd tot fouten of controverse voor het schetsprogramma, maar het is een factor die er af en toe toe doet. Tijdens een van Kristen Stewart's hostingstints was ze zo opgewonden dat ze per ongeluk vloekte tijdens haar monoloog. Ze was gekrenkt over de slip en het was een ruwe manier om de show te beginnen, maar ze is sindsdien weer terug, wat aantoont dat er hier geen kwaad bloed zit.

6 Angst sloopte het podium en verdiende hoge rekeningen

Er zijn genoeg gelegenheden waarbij de muzikale gast van de week op Saturday Night Live interessanter blijkt te zijn dan de acterende presentator. Agressievere bands hebben soms het gevoel dat ze iets te bewijzen hebben als ze optreden in het reguliere programma. Angst ging te ver toen ze tijdens hun optreden het podium volledig vernielden en honderdduizenden dollars aan reparatierekeningen opliepen. Het was een ramp.

5 Woede tegen de weigering van de machine om zichzelf te censureren eindigde slecht

Rage Against the Machine's muzikale optreden in de show in 1996 eindigde in controverse toen hun poging om te protesteren tegen de presentator van de show, presidentskandidaat Steve Forbes. De band hing tijdens hun optreden ondersteboven Amerikaanse vlaggen uit hun luidsprekers, die stagehands snel verwijderden en de band werd verteld om te vertrekken. Ze reageerden door de kleedkamer van Forbes te vernielen en werden verbannen uit de sketch-serie, beweert MusicFanClubs.

4 Kanye West bracht politiek in beeld

Kanye West heeft een aantal zeer unieke en opwindende muzikale optredens geleverd op Saturday Night Live en hij is een muzikant die altijd veel werk steekt in wat hij doet. Tijdens een recent optreden waar hij de muzikale gastheer van de show was, gebruikte hij het einde van de show om wat persoonlijke politieke overtuigingen naar buiten te brengen en de show als een zeepkist te gebruiken. Het wreef veel mensen, inclusief cast, de verkeerde kant op.

3 Een Christoph W altz Digital Short werd onder vuur genomen

Christoph W altz heeft bewezen een van de interessantste werkende acteurs van vandaag te zijn, of het nu in drama of komedie is. De winnaar van de Academy Award heeft zijn komische vaardigheden goed gebruikt tijdens Saturday Night Live, maar een digitale korte film waarin hij een hyper-gewelddadige versie van Jezus was, een parodie op zijn recente Tarantino-film Django Unchained, leidde tot klachten en protesten van christelijke belangengroepen over de inhoud, volgens The Hollywood Reporter.

2 Sam Rockwell raakte verstrikt in het moment

Sam Rockwell is een fantastische acteur en hij heeft bewezen een serieuze aanwinst te zijn in het sketchcomedy-programma. Rockwell raakte echter zo in een van zijn personages in een schets dat het een beetje te ver ging. Tijdens een nagebootste educatieve instructievideo raakt het personage van Rockwell gefrustreerd door de kinderen met wie hij werkt. Op een gegeven moment slaakt Rockwell per ongeluk een krachtterm over de woede van zijn personage. Het was gênant, maar een eerlijke fout.

1 Milton Berle deed alsof hij de show leidde

Milton Berle was een legende tijdens de komst van de televisie en het is dit niveau van perfectionisme dat ervoor zou zorgen dat hij zou proberen de controle te krijgen over welke show hij ook speelde, inclusief SNL. Dit sloeg totaal niet aan bij de cast of Michaels en heeft zo'n nep-sfeertje, compleet met ingestudeerde applauspauzes. Niet alleen verbood Michaels Berle, maar de aflevering werd pas in 2003 herhaald vanwege Michael's verlegenheid erover.

Aanbevolen: