Waarom zoveel outfits van Billie Eilish schandalen hebben veroorzaakt

Inhoudsopgave:

Waarom zoveel outfits van Billie Eilish schandalen hebben veroorzaakt
Waarom zoveel outfits van Billie Eilish schandalen hebben veroorzaakt
Anonim

Al op 13-jarige leeftijd is Billie Eilish uitgegroeid tot de volwassene die ze in de schijnwerpers staat. Met haar natuurlijke muzikale compositie en productietalent heeft de 20-jarige artiest bewezen dat ze alle erkenning en fanbase verdient die ze nu heeft. Grote roem gaat echter gepaard met grote verantwoordelijkheid. Een daarvan is hoe ze zich kleedt.

Waarom heeft Billie Eilish nu meer aandacht getrokken vanwege haar outfits? Gaat ze door een nieuwe fase van zichzelf ontdekken, of maakt de media er alleen maar veel ophef over? Blijf lezen om erachter te komen …

6 Billie Eilish's kledingstijl

Billie Eilish is een complete sneakerhead; daarnaast is haar liefde voor wijde, straatkleding die haar stijl vormt. Zoals Vogue haar noemt, is ze de ultieme uitdrukking van Gen Z's eclectische benadering van mode. Veel van haar fans in dezelfde leeftijdsgroep behandelen Billie zelfs als een mode-icoon, waarbij ze haar outfits en stijl bedriegt.

In haar tienerjaren stond ze erom bekend relaxte, oversized shirts en wijde cargobroeken te dragen, meestal in zwarte, bruine en felgekleurde kleding. Haar wijde outfits werden haar handelsmerk, passend bij haar felgroene haar van 2019 tot 2020.

In 2020 verkende ze meer kleurrijke outfitcombinaties, waarbij ze voornamelijk neongroene accenten combineerde met haar haar. Maar in 2021 onderging ze een verrassende transformatie van haar kleurrijke stijl naar een blonde, neutraal gevormde Eilish.

5 Billie Eilish's Met Gala-outfit in 2021

De presentatrice van het Met Gala verraste het publiek met haar volledig blonde haar en glamoureuze Hollywood-geïnspireerde jurk. De media en fans correleerden Billie Eilish als een vakantie-Barbie. Gestyled door Alessandro Michele, de creatief directeur van Gucci, verbaasde Billie Eilish modeliefhebbers omdat haar op Monroe geïnspireerde baljurk is gemaakt van gerecyclede materialen.

Met een outfit die totaal anders was dan haar gebruikelijke wijde kleding, bewees Billie Eilish dat ze met minder punk en meer finesse over de rode loper kon lopen. Ondanks haar stijlvolle uiterlijk was ze echter nog steeds niet vrij van kritiek en schaamte voor het strakke korset. Anderen zouden zeggen dat haar jurk te onthullend was en vroegen zich af of Billie Eilish zich echt op haar gemak voelde bij het dragen van zo'n outfit.

4 Waar ha alt Billie Eilish haar kleren vandaan?

Ondanks de eenvoudig ogende outfits, doet Billie Eilish het goed, high-end modemerken zoals Gucci, MCM en Louis Vuitton houden ervan haar te kleden.

Terwijl Alessandro Michele haar Met Gala-jurk voor 2021 ontwierp, lijkt het erop dat Gucci een speciaal plekje in haar hart heeft om hen te vertrouwen met wat ze draagt. Ze heeft ook regelmatig andere Gucci-items gedragen, zoals bijpassende topjes en broekjes bij andere rodeloperevenementen.

In 2019 maakte Billie Eilish haar stijl ook toegankelijker voor haar fans door samen te werken met Freak City om een kledinglijn te creëren die is geïnspireerd op straatmode. Net als met haar kenmerkende neongroene haartijdperk, verkocht Freak City tanktops, shorts en tubetops met Graffiti-ontwerpen in neongroene en witte kleuren.

Volgens Nylon is een vest dat ze van Louis Vuitton krijgt een essentieel onderdeel van een door Billie Eilish geïnspireerde outfit. Fans kunnen haar iconische gothic-achtige ketting ook kopen via een andere samenwerking die ze heeft met Heart of Bone. Ze heeft ook andere merkpromoties met Burberry via openbare optredens waar ze wordt gezien terwijl ze een van hun kleding draagt.

3 Waarom draagt Billie Eilish geen wijde kleding meer?

In 2022 stond ze nu meer open voor het bespreken van haar worstelingen bij het omgaan met haar persoonlijke leven, carrière en lichaamsbeeld, wat hij de afgelopen jaren zelden deed. Billie Eilish heeft niet alleen geworsteld met mensen die haar wijde outfits te schande maken, maar ook met haar handicap. Billie vertelt David Letterman zelfs dat het syndroom van Gilles de la Tourette een onderwerp is geweest om over te lachen bij het publiek.

Een ander onderwerp waar ze onlangs open over is geweest, is de impact van jarenlang in de schijnwerpers staan op haar perceptie van haar lichaamsbeeld. Ze vertelt Vogue dat ze als kind graag jurken droeg, maar vanwege de kritiek van volwassenen die boosaardigheid in haar ronde lichaam vonden, stopte ze ermee.

Na het coververhaal van Vogue 2021 te zijn geweest, waar ze debuteerde als de blonde Billie die een korset en klassieke lingerie droeg, vond ze echter het vertrouwen om afstand te nemen van wijde kleding. Billie zegt dat ze heeft geleerd het niet erg te vinden wat mensen over haar lichaam vertellen, en zegt dat ze het moet bedekken en terug moet gaan naar haar liefde voor het dragen van jurken en het nog meer ontdekken van haar stijl.

2 Heeft Billie Eilish lichaamsdysmorfie?

Met de media die haar elke beweging en outfit omringen sinds de release van haar allereerste wereldwijde hit, Ocean Eyes, heeft ze gemengde gevoelens gekregen over het feit dat ze een mode-icoon is voor de Gen Z's. De aandacht had nadelige effecten op haar, zoals depressie en lichaamsdysmorfie.

Zelfs als ze zou afvallen, zoals de media van haar zouden willen, zag ze zichzelf nog steeds als belangrijker dan haar werkelijke grootte. Het hielp ook niet dat haar angst een extra laag toevoegde aan de strijd om haar ronde lichaamsvorm te accepteren.

1 Billie Eilish Ervaren Body-shaming

Al op 17-jarige leeftijd heeft de jonge Billie Eilish moeite om zich prettig te voelen in haar lichaam vanwege alle bodyshaming die ze van het publiek ontving. Het resulteerde in haar toevlucht tot wijde kleding om haar lichaamsvorm te verbergen. In 2021 was er zelfs een virale foto van Billie Eilish die werd gespot in een tanktop, wat haar ongewone outfit is, waardoor de media het een van Billie's schandalen noemden.

Aanbevolen: