Heeft Kathy Hilton RHOBH verlaten vanwege haar zus, Kyle Richards?

Inhoudsopgave:

Heeft Kathy Hilton RHOBH verlaten vanwege haar zus, Kyle Richards?
Heeft Kathy Hilton RHOBH verlaten vanwege haar zus, Kyle Richards?
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills is zeker een van de beroemdste shows in de Real Housewives-franchise. Terwijl Kathy Hilton door de seizoenen heen nogal eens als gast in de show verscheen, werd ze in seizoen 11 een "vriend van de huisvrouwen", wat betekende dat kijkers veel meer van Paris Hilton's moeder te zien kregen.

Het lijkt er echter op dat Kathy na seizoen 12 niet meer terugkeert naar de show, en tijdens het meest recente seizoen is het merkbaar dat ze een stap terug doet van de camera's. Vandaag bekijken we waarom Kathy Hilton nee zegt tegen de beroemde reality-tv-show. Is haar gespannen relatie met zus Kyle Richards de reden - of is er iets anders aan de hand? Blijf scrollen om erachter te komen!

Waar staan Kathy Hilton en Kyle Richards vandaag?

In een scène uit seizoen 12 van The Real Housewives of Beverly Hills is te zien hoe Kyle Kathy door tranen heen vertelt: "Ik voel dat je me haat of zoiets." Kathy Hilton opende over de situatie met haar zus tijdens een interview voor Kathy Hilton opent over haar relatie met zus Kyle Richards E! Nieuws. "Weet je, we zijn zussen en we genieten allemaal van elkaar als we samen zijn", gaf de oudste zus toe. "Ik wil de verhaallijn niet verklappen. Ik had nooit iets tegen iemand moeten zeggen over mijn zus Kyle, of wie dan ook."

Kathy Hilton voegde er ook aan toe dat ze "vriendelijk" is met Lisa Rinna, maar iedereen die de huisvrouwen bijhoudt, weet dat dit niet veel betekent. Op de vraag of ze de reünie voor seizoen 12 zal bijwonen, antwoordde Kathy: "Je kunt het maar beter geloven! Oh ja!"

Kyle Richards vertelde over haar huidige relatie met Kathy Hilton tijdens een optreden op Watch What Happens Live. Toen Andy Cohen de reality-tv-ster vroeg - wie is de enige huisvrouw die sinds seizoen één in de show is geweest - of ze met Kathy kan praten, antwoordde Kyle: "Nou, we hadden een beetje een moeilijke periode na de seizoen.' Het lijkt er echter op dat de twee erin zijn geslaagd om een aantal van hun problemen op te lossen. "Ik kan alleen maar zeggen dat we familie zijn en dat we deze momenten zullen hebben", gaf Kyle toe. "Ik heb het gevoel dat mijn zussen en ik, we hebben ruzies, we verzinnen het, we zijn bloed. Ik weet niet of iedereen zo is. Het feit dat we op televisie zijn, maakt de zaken ingewikkelder."

Op het moment van schrijven volgen Kathy Hilton en Kyle Richards elkaar op Instagram.

Waarom verlaat Kathy Hilton RHOBH?

Het lijkt erop dat het drama tijdens de reis van seizoen 12 naar Aspen ertoe heeft geleid dat Kathy Hilton de show naar verwachting zal verlaten. Het Instagram-account Bravo Housewives schreef in februari 2022 dit op hun account:

"De kans dat Kathy Hilton terugkeert naar The Real Housewives of Beverly Hills is nihil nadat ze in het drama werd meegesleurd toen het seizoen ten einde liep, waardoor ze dit seizoen 3 volledige cast-evenementen miste. Er gaan geruchten dat een vermeend incident op de reis van de dames naar Aspen heeft geleid tot een niet-zo-hunky-dory Kathy Hilton."

Tijdens de damesreis naar Aspen kreeg Kathy Hilton naar verluidt ruzie met meerdere co-sterren, maar degene met wie het argument het meest verhit was, was Lisa Rinna. Hilton's zus Kyle Richards vertelde over Kathy's afwezigheid in een interview met People magazine. "Ze komt dit seizoen niet zo vaak opdagen omdat ze bezig was met het huwelijk van [dochter] Paris en zo. Maar ze is er zeker en ze is altijd grappig," zei Kyle. De dochter van Kathy Hilton, Paris Hilton, trouwde met zakenman Carter Reum tijdens een met sterren bezaaid evenement in Los Angeles op 11 november 2021.

Kathy Hilton's manager gaf aan Radar Online toe dat Kathy alleen zou overwegen terug te keren naar de show als haar zus Kim Richards ook zou terugkeren. Zoals fans weten, was Kim een hoofdrolspeler in de show van seizoen 1 tot het einde van seizoen vijf, waarna ze af en toe als gastster verscheen. "Ik bedoel, kijk, ze staat op het punt nog een kleinkind te krijgen, wie weet wat nog meer. Ik denk dat ze genoten heeft van de ervaring", onthulde Kathy's manager. "Ze praten er met haar zus, Kim, over. Ik denk dat dat een beetje zwaar zou kunnen wegen op haar terugkeer, ja, maar dat kan ik niet garanderen. Ik kan niet zeggen dat ze het nu doet."

Op het moment van schrijven is het onbekend of Kathy Hilton zal terugkeren voor seizoen 13 van de populaire Bravo-show - en of er een zal zijn, aangezien de show nog niet is geannuleerd of verlengd door Bravo.

Aanbevolen: