Wie heeft een hoger vermogen Kathy Hilton of Kyle Richards?

Inhoudsopgave:

Wie heeft een hoger vermogen Kathy Hilton of Kyle Richards?
Wie heeft een hoger vermogen Kathy Hilton of Kyle Richards?
Anonim

Aangezien Kyle Richards een van de beroemdste Real Housewives-sterren is en Kathy Hilton zo'n beroemde achternaam heeft, is het geen wonder dat fans gefascineerd zijn door hun levensstijl. Fans wilden Kyle's reactie weten toen Kathy voor seizoen 11 bij R HOBH kwam, en het was lief om hun zusterlijke connectie tijdens de afleveringen te zien bloeien. Alleen al in seizoen 11 werden fans getrakteerd op een fantastisch etentje bij Kathy's huis, een kerstma altijd bij Kyle's en een verblijf in een prachtig hotel. Nu Kathy terugkeert voor seizoen 12, wordt het leuk om te zien wat ze uitspoken.

Fans zijn benieuwd hoe de financiële situatie van Kathy en Kyle is en welke zus rijker is. Blijf lezen om erachter te komen of Kathy Hilton of Kyle Richards een hoger vermogen heeft.

Heeft Kathy Hilton of Kyle Richards een hogere nettowaarde?

Kathy Hilton heeft een vermogen van $ 350 miljoen en dat is hoger dan het vermogen van Kyle Richards.

Kyle Richards heeft een nettowaarde van $ 100 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Hoewel beide zussen al een lange tijd rijk zijn en ze zeker geld hadden voordat ze in de reality-serie zongen, lijken ze goed geld te verdienen om op RHOBH te verschijnen.

TMZ meldde dat Kathy Hilton ermee instemde om deel te nemen aan seizoen 12 van RHOBH en dat Kathy naar verluidt meer geld wilde krijgen. Radar Online meldde dat Kyle voor elk seizoen $ 500.000 krijgt. Camille Grammer zei zelfs dat Kyle meer verdiende dan wie dan ook in het eerste seizoen: volgens Camille kreeg de cast $ 36.000 voor dat eerste seizoen en kreeg Kyle $ 134.000.

Kyle Richards heeft het goed gedaan in de acteerindustrie

Fans van horrorfilms konden Kyle Richards zien terugkomen om Lindsey Wallace te spelen in Halloween Kills in 2021. Kyle speelde Lindsey in de Halloween-film uit 1978 toen ze nog maar een kind was, en in Halloween Kills helpt Lindsey Tommy Doyle (Anthony Michael Hall) en een groep beu Haddonfield-bewoners in de strijd met Michael Myers.

Het lijkt erop dat Kyle aardig zou zijn betaald om terug te keren naar de franchise.

Kyle speelde ook in de Peacock Christmas-film The Housewives of the North Pole naast Betsy Brandt.

Kyle Richards werd geïnterviewd over de kerstfilm en vertelde dat ze geen grote fan was van de titel van de film. Terwijl het eerst The Real Housewives of the North Pole heette, wilde Kyle dat het "echte" weg zou zijn.

Volgens UPI zei Kyle: "Ik kan niet aan deze wereld ontsnappen. Het was zijn eigen ding. Het is een film. Het is acteren en het is gescheiden. Ik wil mijn acteerleven gescheiden houden van mijn realiteitswereld. Dus ik heb zeker gevochten om dat niet de titel te laten zijn, maar ik heb duidelijk verloren."

Bravo TV meldde dat Kyle elk jaar de wintervakanties graag viert, dus ze vond het geweldig om zich bij het project aan te melden. Kyle legde uit: "Ik voelde me ook aangetrokken tot het feit dat het gewoon een feelgood-film is. Het is een film over vriendschap en liefde en familie en jonge liefde. En het is gewoon iets dat je aan het lachen maakt en je aan het huilen maakt en je kijk met een ongelooflijke glimlach op je gezicht. Het script was geweldig."

Kathy Hilton is druk bezig geweest met het filmen van 'This Is Paris'

Toen Paris Hilton in november 2021 trouwde met Carter Reum, werden de viering en de voorbereidingen ervoor gefilmd voor een realityserie die beschikbaar is om te streamen op Peacock. En Kathy Hilton maakte er deel van uit, wat leuk was voor fans die graag naar Kathy keken in The Real Housewives of Beverly Hills.

Toen Andy Cohen Kathy Hilton interviewde voor zijn SiriusXM-show "Andy Cohen Live", zei hij dat mensen zeiden dat zij en Kim Richards boos waren dat niemand mobiele telefoons mocht gebruiken op de bruiloft. Kathy antwoordde met haar typische gevoel voor humor: "Wat me schokte, is dat ik zelfs mijn telefoon thuis heb gelaten."

Kathy vertelde Hollywood Life dat Parijs vooraf "koude voeten" had.

Hoewel Kathy geld verdiende aan verschillende projecten, handelde Kathy Hilton als kind: volgens Nicki Swift zat ze ook in dezelfde branche als haar zussen Kyle en Kim Richards. Ze had kleine rollen in Happy Days, The Rockford Files, Bewitched en Family Affair. Ze stond zelfs in een advertentie voor Dial soap toen ze nog maar een baby was.

Kyle Richards wil blijven acteren en volgens People zei Kyle: "Het is echt mijn eerste liefde en ik geniet er zo van." Het lijkt erop dat Kyle haar vermogen zal blijven vergroten naarmate ze meer acteerprojecten op zich neemt.

Aanbevolen: