Big Mouth-komiek Jak Knight dood op 28-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Big Mouth-komiek Jak Knight dood op 28-jarige leeftijd
Big Mouth-komiek Jak Knight dood op 28-jarige leeftijd
Anonim

Op donderdag 14 juli schokte de voortijdige dood van Jak Knight de entertainmentwereld. De jonge schrijver en komiek was pas 28, maar hij had al zijn sporen verdiend in de wereld en iedereen was opgewonden om te zien wat hij hierna zou gaan doen. Maker en acteur van shows als Big Mouth, Bust Down en Pause With Sam Jay, hij heeft zeker een impact gehad op televisie en comedy, en zijn vroegtijdige dood is niet alleen erg pijnlijk, maar ook een enorm creatief verlies.

De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt en de familie heeft om privacy gevraagd in hun rouwperiode. Hoewel dit natuurlijk een hartverscheurend moment is, is het belangrijk om de ongelooflijke prestaties van de jongeman te onthouden en deze met trots te vieren.

Tributes stroomden binnen

Nadat het hartverscheurende nieuws over Jak Knight openbaar was gemaakt, deelden beroemdheden uit het hele land snel hun eerbetoon aan de getalenteerde komiek.

"Rust in vrede Jak Knight. Hilarische komiek en een geweldige kerel. Ik kan het niet geloven ", schreef Obi-Wan Kenobi-ster Kumail Nanjiani op Twitter. Actrice Dani Fernandez deed mee en zei: "Ik weet niet wat ik over Jak Knight moet zeggen omdat hij me niet voor de gek zou houden. Maar je was zo ongelooflijk geliefd en gerespecteerd. Er zal nooit iemand zijn zoals jij."

Andere beroemdheden zoals Tim Dillon en Alex Hooper deelden ook hun verdriet over het verlies van hun dierbare vriend. Dat zoveel beroemde, getalenteerde mensen om hem rouwen, getuigt van het soort persoon en professional dat hij was. Hij zal erg gemist worden.

Zijn laatste project

Er is niets dat iemand kan doen of zeggen dat dit verlies minder pijnlijk zal maken, maar fans kunnen in ieder geval de troost hebben dat Jak Knight tot het laatste moment van zijn leven deed waar hij van hield. De schrijver van The Big Mouth, Bust Down en Pause With Sam Jay was verantwoordelijk voor veel van de favoriete shows en personages van mensen, en hoewel hij er misschien niet meer was, liet hij tijdens zijn afwezigheid nog een project voor de wereld om te zien.

Vlak voor zijn dood was hij klaar met het filmen van First Time Female Director, het regiedebuut van Chelsea Peretti, dat zijn eerste en enige filmcredit zou zijn. Hij was gelukkig in staat om het af te maken, en zodra de postproductie klaar is, zal er nog een stuk werk voor de wereld zijn om dit jonge talent te herinneren.

Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.

Aanbevolen: