Heeft Armie Hammer nog geld over?

Inhoudsopgave:

Heeft Armie Hammer nog geld over?
Heeft Armie Hammer nog geld over?
Anonim

Hij werd genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als Oliver in Call Me by Your Name. Maar na een reeks aantijgingen is Armie Hammer nu naar verluidt blut.

Armie Hammer werd afgebeeld terwijl hij in een hotel werkte

TMZ deelde foto's van de voormalige Gossip Girl-ster die in juni werden genomen. Op de foto's zou Hammer naar verluidt aan een bureau in een resort zitten, een poloshirt dragend en een pen vasthoudend. De foto's lijken hem te laten spreken met personen die tegenover hem zitten. Aanvankelijk waren er geruchten dat Hammer een hotelconciërge was. Een flyer die de ronde doet op sociale media met een afbeelding van Hammer, 35, als conciërge in Morritt's Resort in Grand Cayman. Later bleek dat de vader van twee naar verluidt timeshares verkocht.

In een e-mail aan PEOPLE zei Hammers advocaat Andrew Brettler: "Ik weet hier niets van." Hij zei ook in een verklaring aan Entertainment Weekly: "Ik kan het niet bevestigen of ontkennen omdat Armie het niet heeft aangepakt. Als Armie inderdaad timeshares verkoopt, denk ik dat het de media lijkt om hem te schande te maken voor het hebben van een 'normale baan'", zei Brettler in zijn e-mail aan PEOPLE. Hij voegde er in zijn verklaring aan EW ook aan toe: "Wat is hier het verhaal?"

Armie Hammer is de achterkleinzoon van oliemagnaat Armand Hammer. Hij was op het moment van zijn dood naar schatting $ 800 miljoen waard. Maar volgens bronnen staat Armie "niet op de loonlijst van de familie."

Robert Downey Jr. heeft naar verluidt toegestaan dat Armie Hammer bij hem thuis blijft

Het is ook gebleken dat acteur Robert Downey Jr. Armie Hammer ondersteunde nadat zijn carrière op de helling kwam te staan. Naar verluidt heeft hij de acteur in zijn huis laten blijven, nadat hij eerder had betaald voor zijn afkickkliniek.

Variety meldde deze week dat de Hammer de Kaaimaneilanden heeft verlaten en terug is gevlogen naar Los Angeles om aan openbare controle te ontsnappen.

Een bron vertelde de publicatie dat Hammer verbleef in een huis dat eigendom is van de 57-jarige Sherlock Holmes-acteur en "een AA-bijeenkomst bijwoonde" in het gebied. De bron voegde eraan toe dat Downey Hammer "financiële hulp heeft geboden totdat hij weer op de been is". Hammer verblijft daar naar verluidt met de vervreemde vrouw Elizabeth Chambers, 39, en hun twee kinderen Harper, zeven, en Ford, vijf.

De bron onthulde dat het ook Downey was die de ster vorig jaar aanmoedigde om een afkickkliniek in te gaan, nadat zijn carrière in januari 2021 instortte na beschuldigingen van seksueel geweld tegen hem. De insider bevestigde dat Downey voor Hammer betaalde om bijna zes maanden door te brengen in de rehabilitatiefaciliteit in Florida, het Guest House.

Armie Hammer's huidige netto waarde

Armie Hammer's ex-vrouw Elizabeth Chambers, 39, vroeg in juli 2020 een echtscheiding aan na 10 jaar huwelijk. Het kwam nadat er online sms-berichten waren verschenen waarin naar verluidt de gewelddadige seksuele fantasieën van Hammer werden getoond. Chambers vertelde haar Instagram-volgers eerder in mei 2021 dat ze "zich concentreerde op genezing, mijn schatjes en werk". Ze voegde eraan toe: "Ik heb veel willen delen, maar het voelde niet goed [op dit moment]."

Hammer is voor de lente opgenomen in een afkickkliniek voor drugs-, alcohol- en seksproblemen. In december 2021 zei zijn advocaat dat de ster "de behandelingsfaciliteit had verlaten en het uitstekend doet". Een bron vertelde destijds ook aan PEOPLE dat Hammer "door zou gaan met poliklinische behandelingen" en dat hij "het zeer serieus neemt".

Sinds hij door Hollywood op de zwarte lijst werd gezet, vertelde een bron in februari aan PEOPLE dat de acteur van The Social Network zich meer op zijn kinderen heeft gefocust sinds hij de behandelingsfaciliteit heeft verlaten. "De belangrijkste prioriteit van [Armie] is om nuchter te zijn en nuchter te blijven voor de kinderen en Elizabeth", zei de insider destijds. "Ze zijn effectief co-ouderschap en ze zijn erg met elkaar verweven in elkaars leven."

Destijds vertelde een tweede bron aan PEOPLE dat Chambers' 'prioriteit altijd haar kinderen en hun welzijn is geweest'.

"Het afgelopen jaar was niet gemakkelijk, maar zij en Armie hebben altijd liefde voor elkaar gehad", aldus de bron. "Ze zijn langzaam aan het uitzoeken als een paar, maar de ouders van hun twee kinderen komen altijd op de eerste plaats."

Wat zijn huidige vermogen betreft, het lijkt er niet op dat Hammer volledig failliet is. Celebrity Net Worth beweert dat zijn nettowaarde momenteel in het bereik van zes cijfers ligt op $ 100.000. Terwijl andere bronnen aangeven dat de acteur nog een paar miljoen over heeft.

Aanbevolen: