Waarom heeft de vrouw van Armie Hammer hem echt verlaten?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft de vrouw van Armie Hammer hem echt verlaten?
Waarom heeft de vrouw van Armie Hammer hem echt verlaten?
Anonim

Acteur Armie Hammer en televisiepersoonlijkheid Elizabeth Chambers trouwden in 2010 en samen hebben de twee twee kinderen Harper Grace geboren in 2015 en Ford Douglas Armand geboren in 2017. In juli 2020 kondigde het paar echter hun scheiding aan, en pas een paar maanden later kwam er nieuws over het schandaal van Hammer.

Vandaag bekijken we de redenen achter de scheiding van het paar nader. Waarom heeft Elizabeth Chambers een echtscheiding aangevraagd - en hoe is de relatie tussen haar en Armie Hammer vandaag? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoe reageerde de vrouw van Armie Hammer op de beschuldigingen?

Hoewel sommigen misschien denken dat Armie Hammer en zijn vrouw uit elkaar gingen nadat de gruwelijke beschuldigingen waren geuit, gingen de twee in juli 2020 uit elkaar en kondigden ze hun scheiding aan op Instagram met de verklaring:

"Dertien jaar als beste vrienden, zielsverwanten, partners en daarna ouders. Het was een ongelooflijke reis, maar samen hebben we besloten om de pagina om te slaan en verder te gaan met ons huwelijk. Terwijl we dit aangaan volgend hoofdstuk zullen onze kinderen en onze relatie als co-ouders en dierbare vrienden onze prioriteit blijven. We begrijpen dat dit nieuws zich leent voor een publieke dialoog, maar in het belang van onze kinderen en ons gezin vragen we om privacy, medeleven en liefde in deze tijd."

Nadat het nieuws over de beschuldigingen in januari 2021 bekend werd, erkende Elizabeth Chambers het op Instagram, waar ze schreef: "Wekenlang heb ik geprobeerd alles te verwerken wat er is gebeurd. Ik ben geschokt, diepbedroefd en er kapot van. Liefdesverdriet terzijde, ik luister en zal blijven luisteren en mezelf informeren over deze delicate zaken. Ik realiseerde me niet hoeveel ik niet wist. Ik steun elk slachtoffer van aanranding of misbruik en dring er bij iedereen op aan die deze pijn heeft ervaren de hulp die zij of hij nodig heeft om te genezen."

Chambers voegde eraan toe dat ze geen commentaar meer zal geven op de beschuldigingen en voegde eraan toe: "Mijn enige focus en aandacht zal blijven uitgaan naar onze kinderen, mijn werk en genezing in deze ongelooflijk moeilijke tijd. Bedankt voor alle liefde en steun, en bij voorbaat dank voor uw voortdurende vriendelijkheid, respect en aandacht voor onze kinderen en mij terwijl we manieren vinden om vooruit te komen."

Het is onduidelijk of Elizabeth Chambers op de hoogte was van de beschuldigingen voordat ze openbaar werden - en of dit de reden zou kunnen zijn dat het paar een half jaar eerder uit elkaar ging.

Waarom heeft Elizabeth Chambers een echtscheiding aangevraagd?

Volgens Vanity Fair besloot Elizabeth Chambers de zaken met Hammer te beëindigen nadat ze een ordinair sms-bericht van hem had ontvangen - een bericht dat niet voor haar bedoeld was. "De Hammers hadden dure gezinstherapie gehad, maar voor Elizabeth waren de indiscreties - en meer in het bijzonder zijn beslissing om het gezin te ontvluchten tijdens een wereldwijde pandemie - de laatste druppel", beweerde de bron."Toen Armie in de VS landde, stuurde hij per ongeluk een ordinair sms-bericht dat voor iemand anders was bedoeld, naar zijn vervreemde echtgenoot. Elizabeth vroeg kort daarna de echtscheiding aan."

Naar verluidt was Chambers op de hoogte van Hammers ontrouw toen de acteur in 2017, kort na de geboorte van zijn zoon, bekent vals te spelen. Later vond Chambers echter "bewijs van een affaire die Armie had met een costar".

Is Armie Hammer nog steeds dicht bij zijn ex?

Wat de reden voor hun scheiding ook is, het lijkt erop dat Armie Hammer en Elizabeth Chambers tegenwoordig een goede relatie hebben. Een bron voor People magazine onthulde in februari 2022 dat "Elizabeths prioriteit altijd haar kinderen en hun welzijn is geweest. Het afgelopen jaar was niet gemakkelijk, maar zij en Armie hebben altijd liefde voor elkaar gehad. dingen uit als een paar, maar ouders zijn van hun twee kinderen komt altijd op de eerste plaats."

Een andere bron voor de outlet beweert dat Armie Hammer "echt de liefde van haar leven" is en dat "ze duidelijk veel problemen hadden, maar Armie's revalidatieverblijf toonde aan dat hij toegewijd was aan grote veranderingen. Ze kunnen goed met elkaar opschieten en geniet van het rondhangen met de kinderen."

Een bron voor E! Nieuws onthulde dat hoewel het voormalige paar het goed lijkt te doen, ze zich niet snel zullen verzoenen. "Ze zijn niet meer bij elkaar", onthulde de insider, eraan toevoegend dat "ze communiceren en gefocust zijn op de kinderen en ze zorgen ervoor dat co-ouderschap werkt."

Hoewel het paar in de zomer van 2020 hun scheiding aankondigde, is hun scheiding nog niet rond - en het is onduidelijk of ze hiermee doorgaan. Een bron voor People onthulde dat "ze duidelijk veel problemen hadden, maar Armie's revalidatieverblijf toonde aan dat hij toegewijd was aan grote veranderingen. Ze kunnen goed met elkaar overweg en genieten ervan om met de kinderen om te gaan."

Aanbevolen: