Is Jordin Sparks bijna gescheiden van haar man Dana Isaiah?

Inhoudsopgave:

Is Jordin Sparks bijna gescheiden van haar man Dana Isaiah?
Is Jordin Sparks bijna gescheiden van haar man Dana Isaiah?
Anonim

Het leven kan soms rommelig worden, en zelfs de rijken en beroemdheden zijn niet vrijgesteld. Helaas voor beroemdheden zijn hun ups en downs, hoogte- en dieptepunten in het openbaar voor vreemden om van te smullen.

Eén zo'n beroemdheid is Jordin Sparks, en de zanger is geen onbekende in de negatieve pers. Van haar breuk met Jason Derulo jaren geleden tot haar stormachtige relatie met echtgenoot Dana Isaiah, mensen willen weten wat er gebeurt in het liefdesleven van Sparks.

Echter, één ding waar American Idol aluin, Jordin Sparks, niet van beschuldigd kan worden, is een niet-ondersteunende vrouw zijn.

Sparks was er snel bij om haar man te verdedigen nadat fans hem hevig bekritiseerden omdat hij een foto van hem en een andere vrouw had gepost. Ze vonden de foto ongepast voor een getrouwde man, ondanks dat de vrouw zijn vriend was.

Gelukkig veroorzaakte het incident geen echtelijke ruzie tussen de tortelduifjes.

Fans beschuldigden Dana van ongepast gedrag

Actrice en zangeres, Jordin Sparks, was pas 17 jaar oud toen ze het zesde seizoen van American Ido l won.

Daarna schoot ze naar het sterrendom en bouwde ze in de loop der jaren gestaag aan haar carrière. Het is veilig om te zeggen dat ze onvoorstelbaar succes heeft behaald sinds American Idol.

Met succes kwam roem - Jordin werd in de schijnwerpers gezet. Haar liefdesleven werd net zo spraakmakend als haar carrière. In 2017 trouwde de zangeres met model Dana Isaiah tijdens een geheime ceremonie op Hawaï.

In 2019 haalde het paar de krantenkoppen toen Dana een foto op zijn Instagram-account deelde van hem samen met een andere vrouw. De vrouw was toevallig zijn klasgenoot op de middelbare school, maar fans wilden het niet.

De inmiddels verwijderde post bevatte een foto van Dana met een vrouw die haar arm over zijn schouder had gedrapeerd terwijl de twee naar de camera glimlachten.

Hij schreef bij de foto: "Niet veel mensen kunnen… 1). Haal me het huis uit na 10.30 uur. 2). Zorg dat ik zo groot lach. 3)). Laat me praten over de middelbare school. Shoutout naar een echte."

Sparks stond bij haar man

Fans twijfelden ook aan de afwezigheid van Jordin tijdens het uitje, of de vriendschap onschuldig was.

Jordin was het echter niet met hen eens; ze kwam ter verdediging van haar man en sprak over het belang van vriendschap.

De ster reageerde onder de post van haar man, vertelde Dana en de vrouw zelfs dat ze van hen beiden houdt en prees hun vriendschap.

"Jullie allemaal. Hier is een bericht: als je significante ander ervoor zorgt dat je je echt goed afsnijdt, sta op, ben er al sinds altijd vrienden, man of vrouw … GA UIT. (Niet praten over de vrienden die zijn giftig/frenemies, dat is een probleem en moet worden aangepakt.) Dat is controlerend/giftig, en mensen zijn GEEN objecten die je bezit."

Ze vervolgde: "Nogmaals, mensen zijn GEEN VOORWERPEN DIE JE BEZIT. Vrienden zijn super belangrijk voor je welzijn, vooral degenen die je kenden voordat bepaalde grote veranderingen in het leven plaatsvonden. Het is GEZOND."

Jordin vatte het samen door te schrijven: "Ik hoop dat jullie allemaal iemand vinden die je behandelt zoals mijn man en zijn vrienden doen. Ze zijn echt de beste. Moge de kansen ooit in je voordeel zijn … Awww ik hou van jullie allebei! Ze is zo'n schat!"

Dana veroorzaakte geruchten over een splitsing met een ander bericht

In 2020 kwispelde een andere van Dana's posts op sociale media. Hij ging naar Twitter om een cryptisch bericht te delen waardoor fans speculeerden over de status van zijn huwelijk.

Net als de foto die hem het jaar ervoor kritiek van fans opleverde, werd de tweet later ook verwijderd.

Voordat het werd verwijderd, maakte de Shade Room een screenshot van de post, die ze later op Instagram deelden.

De Tweet luidde: "Je kunt iemand niet dwingen om met je getrouwd te blijven", luidde de tweet. "Vooral nadat je ze twee keer in het openbaar als een dwaas hebt laten lijken. God zit daar niet in."

Nogmaals hadden fans veel te zeggen over het paar, en Dana ging terug naar Twitter om de lucht te klaren. Hij deelde een Tweet die leek op een reactie op het gebabbel rond zijn vorige bericht.

"Vertrouw me als ik dit zeg. Als ik en mijn vrouw problemen hadden… GEEN van jullie zou het weten. Lol."

Jordin plaatste ook een foto met haar man en zoon, misschien om de geruchten en speculaties tot rust te brengen.

Ze gaan nog steeds sterk

Als hun posts op sociale media iets betekenen, hebben Jordin en Dana een solide band. Het paar deelt vaak foto's van hun schattige familie op hun respectievelijke Instagram-accounts.

De tortelduifjes zijn nu vier jaar getrouwd en hebben samen een schattige zoon. Hun liefdesverhaal, inclusief het verhaal van hoe ze elkaar ontmoetten, klinkt te mooi om waar te zijn.

Dat is misschien de reden waarom fans zo veel speculeren over het huwelijk van het paar. Niet elke beroemdheid komt tenslotte terecht in een huwelijk dat standhoudt, hoewel Jordin goed op weg lijkt te zijn.

Aanbevolen: