Hoe fans denken over de spelshow Kevin en Frankie Jonas Host

Inhoudsopgave:

Hoe fans denken over de spelshow Kevin en Frankie Jonas Host
Hoe fans denken over de spelshow Kevin en Frankie Jonas Host
Anonim

Reality-tv-shows zijn de afgelopen tien tot vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest bekeken series in de Verenigde Staten. Of het nu gaat om familie, zoals The Kardashians, relaties, zoals Married at First Sight, of gewoon drama, zoals in Jersey Shore , er zijn veel shows om uit te kiezen.

Claim to Fame is een nieuwe, op competitie gebaseerde realityshow die net is uitgezonden op 11 juli 2022. Deze show wordt gehost door de oudste en jongste Jonas-broers, Kevin en Frankie, en brengt een groep mensen samen die beroemd … door relatie. Ze moeten in hetzelfde huis wonen en proberen hun identiteit geheim te houden, want de laatste die aan het einde van alle uitdagingen in de serie staat, wint een geldprijs. Dit is wat fans al zeggen over de show.

9 De inhoud van de show is interessanter dan sommige mensen eerst hadden verwacht

In een wereld waar realityshows de boventoon voeren, lijkt het alsof veel nieuwe series gewoon dezelfde shows zijn met verschillende casts. Claim to Fame heeft fans echter verrast met zijn nieuwe formaat en interessante sterren. De mix van beroemde (van verwante) mensen voor de camera, het mysterie en de reality-programmering zorgt ervoor dat fans zijn afgestemd en klaar zijn voor de volgende aflevering.

8 Deze realityserie is anders dan alle andere

Omdat de show technisch gezien een competitie-realityserie is, gooien sommige fans de vergelijking met de hitserie weg Big Brother omdat alle deelnemers onder één dak leven terwijl ze proberen om tot het einde in de show te blijven. Maar omdat het uitgangspunt is gebaseerd op het blootleggen van beroemde familieleden, zorgt de originaliteit ervoor dat fans elke minuut van elke aflevering betrokken zijn.

7 Fans zijn al overtuigd van Louise's familielid

Veel fans zijn al aan het raden wiens familieleden in de show zijn. Sommige gezichten lijken moeilijker te plaatsen dan andere, maar een paar zijn al verkocht op hun identiteit. Een van hen is Louise, van wie bijna al is bevestigd dat ze de zus van Simone Biles is. Tussen haar hints over de show en de pure overeenkomsten in hun gezichten, is het bijna een goed idee.

6 Sommige mensen zijn verslaafd aan het mysterie

Een deel van de massale aantrekkingskracht van deze show is de mysterieuze component. Met andere realityshows hoog in de hitlijsten, zoals The Masked Singer, maakt de allure van het blootleggen van een puzzel Claim to Fame een hit. Mysteries, competitie en beroemdheden zijn alles wat nodig is voor een televisiehit (en het kan ook geen kwaad om geweldige gastheren zoals die van Jonas te hebben).

5 mensen gaan in 'Full-On FBI-modus'

Velen van ons hebben die vriend, of kennen die vriend, die zou kunnen worden gerekruteerd voor cyberanalyse vanwege hun ongelooflijke detectivevaardigheden. Deze show stelt fans in staat om in die rol te stappen en hun best te doen om Instagram-berichten, oude blogpublicaties en openbare Facebook-foto's te doorzoeken om bewijs van hun gissingen te vinden. Het brengt het publiek in de plooi, waardoor ze zich betrokken voelen bij de show, wat een deel van de reden is waarom het zo geliefd is.

4 JoBro-fans zijn gewoon opgewonden om Kevin en Frankie weer te zien

Frankie Jonas, die liefkozend bekend stond als de "Bonus Jonas" gedurende het eerste decennium of zo van de carrière van de Jonas Brothers, krijgt eindelijk zijn moment in de schijnwerpers. Fans vinden het geweldig dat de oudste en jongste broers en zussen van Jonas de handen ineen hebben geslagen om deze show te hosten en hun broederlijke relatie voor de camera te delen.

3 De show heeft sommige mensen versteld doen staan

Hoewel sommige deelnemers hun identiteit al hebben bevestigd door fans, blijven anderen volledig anoniem. Een voorbeeld is Pepper, die sommige mensen compleet voor de gek houdt. Op Twitter gooien fans hun gissingen weg, zoals familie van Maya Rudolph, de kleindochter van Dean Martin, of misschien heeft ze een relatie met Ashley Judd.

2 Logan is al een favoriet bij fans geworden

Logan heeft veel mensen die tegenstrijdige gissingen weggooien, maar hij heeft al de harten van fans veroverd. Of het nu komt door het feit dat hij in wezen een Tom Holland lookalike is of zijn zachte zuidelijke charme, het publiek houdt van hem. Sommige fans zijn naar sociale media gegaan en verkondigen dat hij in de verkeerde realityshow zit en zich bij The Voice moet voegen vanwege zijn mooie bereik.

1 Sommige fans hebben… Interessante complimenten over de serie

Terwijl veel mensen die op de show hebben afgestemd, complimenten geven over hoe interessant de serie al is of hoe ze verslaafd zijn vanwege het plezier en het mysterie van dit alles, hebben anderen… verschillende takes. Of de show nu geliefd is vanwege de inhoud, de status van beroemdheid of omdat het een bron van rechtvaardiging is, het lijdt geen twijfel dat deze serie al een favoriet is.

Aanbevolen: