Kylie Jenner en Kourtney Kardashian geprezen voor het niet volgen van 'Love Rat' Tristan Thompson

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner en Kourtney Kardashian geprezen voor het niet volgen van 'Love Rat' Tristan Thompson
Kylie Jenner en Kourtney Kardashian geprezen voor het niet volgen van 'Love Rat' Tristan Thompson
Anonim

Kylie Jenner en Kourtney Kardashian zijn geprezen door fans nadat ze Tristan Thompson, de baby-papa van hun zus Khloe Kardashian, hebben ontvolgd.

Tristan Thompson is gezien met een groot aantal vrouwen tijdens zijn Europese excursie

Khloe's zus is het misschien zat dat Thompson hun zus in verlegenheid brengt tijdens zijn vakantie in Mykonos, Griekenland. Dinsdag werd hij gespot in het gezelschap van nog twee mysterieuze vrouwen. Het middaglunchuitje komt nadat de atleet zondag hand in hand werd gespot met een prachtige brunette. De basketbalster droeg die dag een feloranje setje, bestaande uit een korte broek en een T-shirt, die hij combineerde met witte sneakers en sokken.

Gossip Of The City heeft de eerste foto gedeeld van de mysterieuze vrouw hand in hand met Tristan Thompson in de straten van Griekenland. Haar naam en beroep zijn niet bekendgemaakt. De beeldschone brunette werd tot in de vroege uurtjes met Thompson gezien in nachtclub Bonbonniere, meldt TMZ.

De basketbalster leek op zijn gemak met zijn laatste verovering terwijl hij een overhemd met bloemenpatroon, een zwarte broek en witte sneakers droeg. Ondertussen liet zijn metgezel haar tengere figuur zien in een nauwsluitende oranje jurk en zwarte sandalen.

Tristan Thompson verwacht de 'aanstaande' komst van zijn vierde kind met Khloe Kardashian

E! Nieuws bevestigde afgelopen donderdag dat Khloe en Tristan een zoontje verwachten. De vertegenwoordiger van Khloe bevestigde het nieuws in een verklaring en voegde eraan toe dat de baby in november werd verwekt. De datum is de sleutel, zoals het was voordat Khloe erachter kwam dat Tristan een zoon had verwekt bij personal trainer Maralee Nichols.

"We kunnen bevestigen dat True een broer of zus zal hebben die in november is verwekt", begon de bomverklaring. "Khloe is de buitengewone surrogaat ongelooflijk dankbaar voor zo'n mooie zegening. We willen graag om vriendelijkheid en privacy vragen zodat Khloe zich kan concentreren op haar familie."

Tristan Thompson en Khloe Kardashian 'zijn niet weer samen'

Bronnen zeggen dat ondanks de bevestiging van Khloe dat ze nog een kind verwacht, zij en Tristan zich niet hebben verzoend. Een bron dicht bij de familie stelt dat het paar "niet weer bij elkaar is" en "sinds december niet meer met elkaar heeft gesproken buiten co-ouderschapskwesties."

Slechts zeven maanden geleden zat Tristan midden in een vaderschapsschandaal nadat een vrouw genaamd Maralee Nichols beweerde dat ze zwanger was van hun kind. Ze verwekten het kind in maart 2021 terwijl Tristian nog een relatie had met Khloe. Nichols beviel op 1 december van hun zoon, genaamd Theo Thompson, hoewel Tristan publiekelijk ontkende dat het kind van hem was. Pas in januari 2022 gaf de NBA-ster toe de vader van Theo te zijn.

Volgens Nichols heeft Tristan zijn zoon niet ontmoet. In een bericht dat op Instagram is gedeeld, verontschuldigt Tristan zich publiekelijk tegenover Khloe voor zijn herhaalde flirten. "Je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld", schreef de 31-jarige. Afgezien van de zes maanden oude Theo Thompson, deelt Tristan de vijfjarige zoon Prince met model ex Jordan Craig, en de zoon True Thompson, vier, met Khloe.

Aanbevolen: