Dit zijn de vijf kinderen van Kimora Lee Simmons

Inhoudsopgave:

Dit zijn de vijf kinderen van Kimora Lee Simmons
Dit zijn de vijf kinderen van Kimora Lee Simmons
Anonim

Kimora Lee Simmons plaatste met haar gezin van vijf kinderen een zeldzame foto voor een terug-naar-school-weggeefactie in augustus 2022 in Los Angeles.

De 47-jarige modemagnaat en model stond in het midden van de show met haar armen om haar jongste, Wolfe, 7, die ze deelt met Tim Leissner, dochters Aoki, 20, en Ming, 22, die ze deelt met Russell Simmons, Kenzo, 13, wiens vader acteur Djimon Hounsou is en haar geadopteerde zoon Gary, 12.

Deze terug-naar-school weggeefactie werd georganiseerd door Lee Simmon's iconische bedrijf Baby Phat, de Boys & Girls Club of America, Family Dollar, Dollar Tree en Crayola.

Ze zei tijdens het evenement: "Ook al is het een stressvolle tijd, het is waarschijnlijk ook een zeer ontspannende tijd voor de ouders, dus ik wil de ouders helpen de kinderen er in stijl uit te krijgen."

Dus wie zijn haar kinderen en wat heeft ze gezegd over het opvoeden van een kroost?

8 Wie is Kimora Lee Simmons?

Kimora Lee Simmons, geboren in 1975 in St. Louis, begon te werken als model op 13-jarige leeftijd toen ze werd ontdekt tijdens het bijwonen van een modellencursus.

Op 14-jarige leeftijd liep ze op de catwalk voor iconische merken zoals Chanel. In 1998 trouwde ze met hiphopmagnaat Russell Simmons. Het echtpaar creëerde Phat Fashions, waarbij Kimora de hoofdontwerper was voor het Baby Phat-label.

Ze is ook verschenen in realityshows zoals Kimora: Life in the Fab Lane en Kimora: House of Fab.

7 Wie is de geadopteerde zoon van Kimora Lee Simmons, Gary

Kimora adopteerde Gary in 2020, toen hij nog maar 10 jaar oud was.

"Hij voegt zich bij de familie omdat Kimora's twee dochters naar de universiteit zijn gegaan", vertelde de vertegenwoordiger van de modeontwerper aan Ons. “Ming Lee Simmons is tweedejaarsstudent aan NYU, en de volgende jongste (dochter Aoki Lee Simmons) is eerstejaarsstudent aan Harvard. Beiden zijn hun studieloopbaan begonnen en voegen zich bij Kimora als het gezicht en de creatieve visie achter hun nieuw opgestarte familiebedrijf, Baby Phat van Kimora Lee Simmons. Kimora heeft nu alle jongens in huis. Gary voegt zich bij zonen Kenzo Lee Hounsou en Wolfe Lee Leissner.”

6 Kimora Lee Simmons verwelkomde zoon, Wolfe, met echtgenoot Tim Leissner

Kimora Lee Simons verwelkomt zoon Wolfe Lee Leissner, in april 2015 met echtgenoot, bankier en voormalig directeur van Goldman Sachs, Tim Leissner.

Tim werd echter beschuldigd van betrokkenheid bij het 1Malaysia Development Scandal. Tijdens het proces onthulde hij dat hij nog steeds getrouwd was met zijn tweede vrouw Judy Chan Leissner en valse echtscheidingsdocumenten aan Kimora had getoond. Het paar is sindsdien uit elkaar.

5 De voogdijstrijd van Kimora Lee Simmons over Kenzo Lee Hounsou

Kimora deelt ook een zoon, Kenzo Lee Honsou, met Blood Diamond-acteur Djimon Hounsou.

Hounsou en Simmons hadden een lange juridische strijd om Kenzo, waarbij de Guardians of the Galaxy-acteur om gezamenlijke voogdij vroeg van de oprichter van Baby Phat. In een interview met TMZ beweerde de voor een Oscar genomineerde acteur dat Simmons Kenzo doelbewust van hem weghield op Vaderdag, en ze heeft hem ervan beschuldigd een afwezige vader te zijn.

De 1,80 meter lange tiener houdt van basketbal en helpt zijn moeder soms met branding-deals.

4 Aoki Lee Simmons is de Harvard-student van Kimora Lee Simmons

Aoki Lee Simmons, geboren op 16 augustus 2002, is de jongste dochter van Russell en Kimora Lee Simmons.

In mei 2019 werd aangekondigd dat de toen 16-jarige Aoki Lee werd toegelaten tot de Harvard University. Op haar Instagram-pagina onthulde Aoki Lee dat ze klassiekers studeerde aan de prestigieuze Ivy League-universiteit en naar verwachting in 2023 afstudeert.

Ze is schoonheid, maar ook hersens. Terwijl ze studeerde aan de prestigieuze school, trad ze in de voetsporen van haar moeder en liep ze over de catwalk in de haute couture-presentatie van Pyer Moss. In september 2021 werkte Aoki Lee samen met JustFab om haar eigen capsulecollectie te lanceren.

Aoki is getekend bij Nomad Management en heeft geposeerd voor grote merken en ontwerpers zoals Calvin Klein, Pyer Moss en Baby Phat. Eerder deze maand kreeg Aoki kritiek op TikTok nadat commentatoren haar carrièrekeuze in twijfel hadden getrokken. Eén gebruiker vroeg zelfs waarom de "bespraakte en duidelijk opgeleide" student in de eerste plaats zou willen modelleren.

3 Wie is mode-icoon, Ming Lee Simmons?

Ming Lee Simmons trad ook in de voetsporen van haar moeder in de mode-industrie. Ze werkte samen met Boohoo als ambassadeur voor het populaire kledingmerk.

"Toen ik voor het eerst de kans kreeg om met boohoo te werken, was ik erg enthousiast omdat ze me de kans boden om mijn eigen collectie te ontwerpen en er mijn eigen gedachten en hart in te stoppen", vertelde Simmons aan ESSENCE. "Ik heb veel input gegeven aan mijn moeder en mijn zus als we samenwerken, maar deze keer doe ik het zelf, en daar ben ik erg enthousiast over."

2 Kimora Lee Simmons is een strenge moeder in vergelijking met Russell Simmons

Kimora Lee Simmons onthulde dat ze een no-nonsense moeder is met dochters Ming en Aoki.

“En ik voel me waarschijnlijk vaak de moeder en de vader. Hun vader is een beetje meer af. Hij is niet zo betrokken of de disciplinaire en nu zijn ze volwassen, "zegt ze over hun mogolvader, Russell Simmons. Dat ben ik zeker om je op het rechte pad te houden en geen gekke dingen te doen."

Kimora was net 17 toen ze de 64-jarige Russell ontmoette tijdens een New York Fashion Week. Ondanks het leeftijdsverschil van 18 jaar trouwden de twee in 1998. Na een succesvolle realityshow over hun gezinsleven en modesamenwerkingen, ging het paar in 2006 uit elkaar en scheidde later een paar jaar later.

1 Kimora ondersteunt kinderen, ongeacht hun passies

Kimora ligt onder vuur omdat haar slimme dochters mode verkiezen boven onderwijs. Simmons heeft verklaard dat "Het is belangrijk om al je passies te verkennen."

“Ik vind het geweldig dat ze in mijn voetsporen probeert te treden. Maar ik denk ook dat het vervelend is, want als ik iets had gehad van wat zij hebben, zou ik misschien geen model zijn geweest. Maar ik denk dat het gewoon naar verschillende kanten van een medaille kijkt, 'zei Kimora ter verdediging van Aoki, die besloot om te gaan modelleren ondanks dat ze naar een Ivy League-school ging.

"Waarom ga ik naar een vakgebied dat niet per se een diploma vereist, of een heleboel boekenwijsheid, terwijl ik veel opleiding heb?" Aoki aangesproken in TikTok. “Eén, omdat ik er dol op ben. Ik denk dat we moeten normaliseren dat je iets leuk vindt. Je hoeft niet te doen waar je meteen goed in bent.”

"Ik begon mijn carrière op zeer jonge leeftijd, dus ik weet hoe dat kan zijn", legt Kimora uit terwijl ze probeert haar dochters te helpen werk en onderwijs te combineren. “En ik was al op zeer jonge leeftijd een ouder - 12 of 13 jaar oud, dus ik weet hoe dat is, door deze grote steden bewegen, dus ik denk dat het gewoon je kinderen in de gaten houden, betrokken zijn, de het beste wat je kunt. Ik ben niet perfect, maar laat me zien. Ik ben er elke dag voor mijn kinderen. Elke dag.”

Aanbevolen: