‘The Batman’: Selina Kyle, oftewel Catwoman, heeft negen levens

Inhoudsopgave:

‘The Batman’: Selina Kyle, oftewel Catwoman, heeft negen levens
‘The Batman’: Selina Kyle, oftewel Catwoman, heeft negen levens
Anonim

Er is een nieuwe trailer voor de door Matt Reeves geregisseerde The Batman, en daar zijn we voor. Het bevat veel gesprekken tussen de caped crusader en anti-heldin/Batman's bekendste liefdesbelang, Catwoman! In de film speelt actrice Zöe Kravitz de femme fatale, wiens echte naam Selina Kyle is.

The Dark Knight-trilogie en andere op Batman gerichte DC-films hebben zelden de verhaallijn van Catwoman getoond zoals The Batman lijkt te hebben gedaan, en we hebben tot nu toe alleen de trailers gezien. Veel acteurs hebben de mantel van de beruchte katteninbreker op zich genomen, die naam heeft gemaakt in Gotham en ondergrondse kringen over de hele wereld. In de nieuwe clip werken Selina Kyle en Bruce Wayne samen om de misdaad in hun stad te bestrijden, en in één scène ook elkaar.

De vleermuis en de kat

De trailer bevat enkele van de meest adembenemende actiescènes uit de film tot nu toe, met in korte momenten een glimp van Paul Dano's gemaskerde Riddler en Colin Farrells onherkenbare pinguïn. Maar het meest opwindende aan de beelden zijn de vele interacties tussen Batman en Selina, terwijl ze samen tegen elkaar vechten.

In de beschrijving van de nieuwe trailer staat: "Wraak is gelijk aan gerechtigheid voor zowel de vleermuis als de kat."

In een van hun scènes is Bruce Wayne van Pattinson te horen die de femme fatale zegt: "Selina, gooi je leven niet weg", in wat een gespannen moment tussen hen lijkt te zijn. Het personage van Kravitz is daarentegen charmant en haar levering doet denken aan het geliefde stripboekpersonage. "Maak je geen zorgen schat, ik heb er negen", grapt ze, verwijzend naar het eeuwenoude spreekwoord.

We zien ook ongelooflijk actiewerk van Catwoman, terwijl ze slechteriken bevecht en van een dak springt. Tegelijkertijd verdedigt de verdediger van Gotham zichzelf tegen een potentiële tegenstander.

Tijdens een van de verwachte vechtscènes van het paar zegt Selina Kyle tegen The Batman: "De vleermuis en de kat - het heeft een mooie ring."

Verder zie je in de duizelingwekkende montage dat The Batman puzzels probeert op te lossen die zijn achtergelaten door The Riddler, terwijl Bruce Wayne wordt bespot vanwege de filantropische geschiedenis van zijn familie, terwijl hij blijft zitten en niets doet. Als ze maar wisten wat er 's nachts gebeurde in Gotham City.

Matt Reeves' The Batman verschijnt op 4 maart 2022 in de bioscoop.

Aanbevolen: