‘Squid Game’ Cast onthult de oorsprong van de iconische pop met rood lichtgroen licht

Inhoudsopgave:

‘Squid Game’ Cast onthult de oorsprong van de iconische pop met rood lichtgroen licht
‘Squid Game’ Cast onthult de oorsprong van de iconische pop met rood lichtgroen licht
Anonim

Netflix' Zuid-Koreaanse horror-dramaserie Squid Game is momenteel de grootste show ter wereld. Het staat op nummer 1 in 90 landen, domineert de conversaties op sociale media volledig en is op weg om de grootste show in de Netflix-geschiedenis te worden!

Het kwam dus niet als een verrassing voor fans toen de hoofdcast van Squid Game werd uitgenodigd om te verschijnen in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol! Acteurs Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon en Jung Ho-yeon voegden zich bij Fallon terwijl ze de show, de enorme populariteit en de oorsprong van de angstaanjagende Red Light, Green Light-pop bespraken.

De pop is geïnspireerd op Koreaanse leerboeken

De serie volgt 456 mensen die met onmogelijke financiële problemen worden geconfronteerd, terwijl ze strijden in 6 dodelijke spellen om een enorme geldprijs. De spellen zijn geïnspireerd op die van Zuid-Koreaanse kinderen, maar met een twist. Hier betekent eliminatie niet het verliezen van een wedstrijd, het betekent de dood.

In de eerste aflevering spelen de spelers Red Light, Green Light. De regels zijn eenvoudig: groen licht betekent dat een speler moet beginnen te lopen om een lijn over te steken, en rood licht roept iedereen op om te stoppen met bewegen en stil te blijven. Het spel wordt bewaakt door een griezelig uitziende pop die griezelig rood licht, groen licht zingt en de spelers in de gaten houdt door haar hoofd rond te draaien en ze te bekijken met haar rode led-ogen.

De pop is een fenomeen geworden sinds de show op 17 september werd uitgebracht. Het blijkt dat ze haar eigen oorsprongsverhaal heeft!

Toen gastheer Jimmy Fallon de castleden vroeg of het personage was geïnspireerd door Koreaanse leerboeken, maakte acteur Jung Ho-yeon (die Kang Sae-byeok speelde) van de gelegenheid gebruik om het uit te leggen.

"Toen we op school zaten, waren er karakters. De ene is een jongen en de andere is het meisje. De naam van de jongen was Chulsoo en de naam van het meisje was Younghee. En zij is degene, "vertelde de acteur.

De fictieve serie creëerde een pop geïnspireerd door Younghee en transformeerde haar in een wrede moordenaar die je doodschiet zodra ze beweging detecteert. De pop is ook tentoongesteld in een tentoonstelling in een koetsmuseum in Jincheon, Zuid-Korea.

Squid Game wordt nu gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: