Hoeveel is de cast van 'Edward Scissorhands' waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de cast van 'Edward Scissorhands' waard in 2021?
Hoeveel is de cast van 'Edward Scissorhands' waard in 2021?
Anonim

Tim Burtons Edward Scissorhands uit 1990 sterft nooit, en miljoenen wachten op Halloween om de romantische fantasiefilm te zien. De film is gebaseerd op een verhaal geschreven door Tim Burton en Caroline Thompson en volgt het verhaal van Edward Scissorhands, een onvoltooide menselijke creatie met schaarhanden. Edward wordt geadopteerd na jaren van isolatie. De dingen worden echter dramatisch zodra Edward iemand met geweld vermoordt. De muziek, visuals, personages en cinematografie waren allemaal meeslepend en geavanceerd voor die tijd.

Castleden van de film zijn onder meer de beroemdste Johnny Depp, beroemdheidsactrice Wionna Ryder, actrice Kathy Baker, Robert Oliveri en anderen. De meeste acteurs in de film hebben na Edward Scissorhands een glanzende en succesvolle carrière gehad. Ze werden enorm rijk dankzij hun acteerwerk. Laten we eens kijken hoeveel de castleden van Edward Scissorhands waard zijn in 2021.

8 Johnny Depp als Edward Scissorhands bovenaan de lijst met $200 miljoen

Volgens Ca Knowledge heeft de internationale ster Johnny Depp een nettowaarde van $ 200 miljoen en verdient hij een maandelijks inkomen van $ 2 miljoen. Johnny is een van de best betaalde acteurs ter wereld. Hij ontving $ 55 miljoen voor de hoofdrol in de vierde aflevering van de Pirates Of The Caribbean-film, On Stranger Tides. Nog eens $ 20 miljoen werd betaald aan Johnny voor de hoofdrol in Fantastic Beast s. Johnny Depp speelt de hoofdrol van Edward Scissorhands, een onvoltooide humanoïde uitvinding in de film Edward Scissorhands.

7 Winona Ryder als Kim Boggs - $ 16 miljoen

De vijftigjarige actrice Winona Ryder speelt sinds 1986 in films. Ryder won een Golden Globe Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film The Age Of Innocence uit 1994. Ze speelde in meer dan 45 films en 13 tv-films en series. In Edward Scissorhands speelde Winona de rol van Kim Boggs, de minnaar van Edward.

In de afgelopen jaren is Winona Ryder weer populair geworden door Joyce Byers te spelen in Stranger Things, de hitserie van Netflix. Ryder zal de hoofdrol spelen in haar aankomende mysteriethrillerfilm, The Cow. Volgens We althy Gorilla vergaarde Winona Ryder een rijkdom van $ 16 miljoen tijdens haar meer dan drie decennia van acteren.

6 Alan Arkin als Bill Boggs - $15 miljoen

De 78-jarige acteur, regisseur en scenarioschrijver Alan Arkin bracht bijna zeven decennia door in zijn acteercarrière en maakt nog steeds nieuw werk. In 2020 speelde Arkin als Henry Cimoli in de film Spenser Confidential. Bovendien nam hij in 2018 en 2019 deel aan de serie The Kominsky Method als Norman Newlander. Alan speelde in meer dan 20 series en tv-films en 80 films op groot scherm. Een legendarische beroemdheid, hij speelde de rol van Bill Boggs, de vader van Kim in Edward Scissorhands. Volgens Celebrity Net Worth heeft Alan Arkin een fortuin van $15 miljoen verdiend.

5 Robert Oliveri als Kevin Boggs - $8 miljoen

De voormalige Amerikaanse acteur Robert Oliveri stopte in 1994 met acteren. Robert is waarschijnlijk het best bekend als Nick Szalinski in de Disney-film Honey, I Shrunk The Kids. In Edward Scissorhands speelt Robert Kevin Boggs, het jonge broertje van Kim. Robert Oliveri heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen, per Idol Net Worth.

4 Anthony Michael Hall als Jim - $4 miljoen

Anthony Michael Hall speelt Jim, de vriend van Kim en de vijand van Edward in Edward Scissorhands. Michael Hall staat algemeen bekend om zijn rollen in bioscoopfilms zoals The Breakfast Club, Weird Science en Sixteen Candles. Tijdens bijna vijf decennia acteren speelde Anthony in meer dan 40 films op groot scherm en 48 tv-films en series. Volgens Celebrity Net Worth vergaarde Anthony Michael Hall een vermogen van $ 4 miljoen.

3 Kathy Baker als Joyce Monroe - $2 miljoen

Kathy Baker staat algemeen bekend om haar rol als Dr. Jill Brock in de dramaserie Picket Fences. Ze acteert sinds 1983 en de beroemde actrice speelde tot op heden in meer dan 50 films. In 2020 speelde ze als Diana in de film Love Is Love Is Love. Tussen 2016 en 2020 deed ze mee aan de serie The Ranch, waarin ze de rol van Joanne speelde. In Edward Scissorhands speelt Kathy de rol van Joyce Monroe, die liegt over een affaire met Edward. Volgens Celebrity Net Worth bedraagt het vermogen van Kathy Baker $ 2 miljoen.

2 Caroline Aaron als Marge - $2 miljoen

De 64-jarige actrice Caroline Aaron speelde in meer dan 50 films en 50 tv-films en series in haar 39 jaar acteren. Daarnaast speelde Aaron vijf theaterrollen op Broadway. Ze speelde de rol van nieuwsgierige buurvrouw Marge in Edward Scissorhands. Volgens Worth Rich is Caroline Aaron vanaf 2021 $2 miljoen waard.

1 Dianne Wiest als Peg Boggs - $500, 000

Ondanks de hoofdrol in meer dan 40 films op groot scherm en 15 tv-films en series, is het vermogen van Dianne Wiest slechts $ 500.000, per Netto waarde van beroemdheden. In 2015 verklaarde de actrice dat ze haar huur niet had kunnen betalen en dat ze binnenkort uit haar appartement zou moeten verhuizen. In Edward Scissorhands speelt Wiest Pegg Boggs, de moeder van Kim.

Aanbevolen: