Wat vindt Britney Spears van hoe Kevin Federline hun zonen opvoedde?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Britney Spears van hoe Kevin Federline hun zonen opvoedde?
Wat vindt Britney Spears van hoe Kevin Federline hun zonen opvoedde?
Anonim

Natuurlijk, haar kinderen zijn geen baby's meer, maar dat betekent niet dat Britney Spears en Kevin Federline nog steeds geen co-ouderschap hebben. Het is een moeilijke weg geweest, zowel in termen van hun relatie (vooral met hun reality-tv-show en al die chaos) als in termen van Britney's carrière en persoonlijke pad.

Maar nu de Federline-jongens ouder zijn -- en zich op sociale media uitspreken over de juridische en andere problemen van hun moeder -- wat vindt Britney van de manier waarop haar ex hen heeft opgevoed?

Hoe is Kevin Federline bij de zonen van hem en Britney terechtgekomen?

Het is een tijdje geleden dat Britney Spears zich echt uitsprak over Kevin Federline. In het begin, na hun splitsing, had ze het druk met haar persoonlijke demonen. Dus hoewel ze nog steeds bezig was met de zorg voor hun kleine jongens, had ze minder tijd om met hen door te brengen dan de meeste moeders zouden willen (en ook minder dan wat Britney zei dat ze wilde).

Maar te midden van al het drama en Britney die de voogdij over de jongens verloor nadat specifieke gebeurtenissen zich hadden voorgedaan, moest Kevin een groot deel van de opvoedingsverantwoordelijkheid overnemen. Hij was toen ook geen nieuwe vader; K-Fed had al twee kinderen met zijn ex.

Fans lijken te denken dat Kevin Federline een geweldige relatie heeft met zijn kinderen -- en niet alleen die met Britney. Hij heeft nu immers in totaal zes kinderen; twee met ex Shar Jackson, daarna twee met Britney, en zijn meest recente twee met zijn vrouw Victoria Prince.

Dus Kevin kon zijn vier kinderen samen laten opgroeien, zonder veel inmenging van Britney. Terwijl Britney's vader zeker betrokken raakte - en blijkbaar de kinderbijslagbetalingen afhandelde die het gevolg waren van Kevin's voogdij - viel het feitelijke ouderschap toe aan Federline.

Wat heeft Britney gezegd over Kevins opvoedingsvaardigheden?

Tegenwoordig zegt Britney niet veel over Kevins opvoeding. Sterker nog, ze lijkt behoorlijk hoog over hem te denken. En ze praat altijd over haar jongens, ook al vinden ze haar tegenwoordig 'gênant'.

Maar in een lang geleden interview, toen de jongens nog peuters waren, leek Britney zich zorgen te maken over de manier waarop Kevin hun zoons opvoedde. In een interview in 2008 gaf Spears toe dat de kinderen -- die toen 2 en 3 waren -- "woorden als 'dom' begonnen te leren."

Ter verdediging van Spears, legde ze uit, hebben de jongens 'het niet van ons gekregen' (het is onduidelijk wie 'ons' in die context bedoelde). Integendeel, Preston die zei "het f-woord nu soms" leek afkomstig te zijn van K-Fed.

Britney verklaarde zelfs expliciet: "Hij moet het van zijn vader krijgen. Ik zeg het, maar niet in de buurt van mijn kinderen." Maar zelfs toen noemde Britney haar jongens "speciale mensen" -- ze genoot ervan "elke keer dat ze bij me op bezoek kwamen".

De publicatie merkte destijds zelfs op dat Britney het geruchten conservatorschap niet besprak, maar ze zei wel: "Ik dacht niet dat mijn man me zou verlaten… Anders zou ik bij mijn baby's zijn 24/ 7."

Aanbevolen: