Aan welke nieuwe projecten werkt de cast van 'Superstore' nu?

Inhoudsopgave:

Aan welke nieuwe projecten werkt de cast van 'Superstore' nu?
Aan welke nieuwe projecten werkt de cast van 'Superstore' nu?
Anonim

De verrassend populaire NBC-sitcom Superstore ging in première in 2015 en liep tot 2021, en werd in die tijd zes seizoenen uitgezonden. De serie speelde een aantal gevestigde artiesten, zoals America Ferrera en Mark McKinney, maar liet fans ook kennismaken met verschillende nieuwe namen, zoals Lauren Ash en Nico Santos. Hoewel de sitcom nooit een van de meest bekeken programma's op tv was en ook niet genomineerd was voor heel veel prijzen, heeft hij onlangs een grote fanbase opgebouwd dankzij streamingdiensten zoals Netflix.

Hoewel het einde van de show triest nieuws is voor fans, vooral degenen die er net in zijn gekomen, is het goede nieuws dat alle castleden aan nieuwe projecten werken waar fans van kunnen genieten. Dit is waar de belangrijkste castleden van Superstore aan hebben gewerkt sinds de show eindigde.

8 Ben Feldman (Jonah Simms)

Ben Feldman speelde de hoofdrolspeler van Superstore, Jonah Simms. Jonah is een schoolverlater die spontaan besloot te solliciteren bij een Cloud Nine-superstore. Voordat hij in Superstore werd gecast, was Feldman vooral bekend bij de wereld vanwege zijn rol in Mad Men. Het nieuwste project van Ben Feldman is de Disney+ animatieserie Monsters At Work, een spin-off van de razend populaire film Monsters, Inc. uit 2001. Feldman schittert naast de originele Monsters, Inc.-sterren Billy Crystal en John Goodman, en hij speelt het gloednieuwe personage Tylor Tuskmon. Het tweede seizoen van Monsters At Work gaat ergens in 2022 in première.

7 America Ferrera (Amy Sosa)

America Ferrera, die Amy Sosa speelde in de eerste vijf seizoenen van Superstore, was waarschijnlijk het beroemdste castlid toen de serie voor het eerst werd uitgezonden. Ze had naam gemaakt door Betty Suarez te spelen in Ugly Betty en door haar rol in de populaire film Sisterhood of the Traveling Pants. Ze verliet Superstore voorafgaand aan het zesde seizoen om andere projecten na te streven. Ze is momenteel een uitvoerend producent van de Netflix-serie Gentefied en ze is van plan om binnenkort haar eerste film te regisseren, genaamd I Am Not Your Perfect Mexican Daughter.

6 Lauren Ash (Dina Fox)

Lauren Ash speelde assistent-manager Dina Fox in Superstore en werd al snel een favoriet bij fans. Ze leent momenteel haar stemacteurstalenten aan de Netflix-serie Chicago Party Aunt, waarin ze het titulaire personage vertolkt, en ze heeft een contract getekend met NBC om een nieuwe sitcom te schrijven en te produceren.

5 Colton Dunn (Garrett McNeil)

Colton Dunn speelde de zwaar sarcastische winkelmedewerker Garrett McNeil in Superstore. Nu de show voorbij is, doet hij momenteel stemwerk aan twee geanimeerde comedyshows: Big City Greens, waarin hij de stemmen inspreekt met de namen Russell Remington en Brett, en Middlemost Post, waarop hij burgemeester Peeve vertolkt. Beide zijn kindervoorstellingen.

4 Nico Santos (Mateo Fernando Aquino Liwanag)

Nico Santos werd bekend door Mateo Liwang te spelen in Superstore. Hij had eerder kleine gastrollen en terugkerende rollen gespeeld in een paar comedyseries, maar deze NBC-sitcom was duidelijk zijn grote doorbraak. In 2021 speelde hij stemrollen in zowel een tv-serie (The Prince op HBO Max) als een film (Wish Dragon op Netflix). Hij is momenteel bezig met het filmen van een film genaamd The Re-Education of Molly Singer, waarin ook Britt Robertson en Jaime Pressly te zien zijn.

3 Nichole Sakura (Cheyenne Thompson)

Nichole Sakura was pas 25 jaar oud toen ze debuteerde als de 17-jarige tienermoeder, Cheyenne, in Superstore. Sinds Superstore is afgerond, heeft ze een stemrol gespeeld in Star Wars: Visions en een rol gespeeld in de aankomende ABC-serie Maggie, die gaat over een jonge paranormaal begaafde. Er waren ook geruchten dat Sakura zou schitteren in een spin-off over haar Superstore-personage, genaamd Cheyenne en Bo.

2 Mark McKinney (Glenn Sturgis)

Lang voor zijn dagen bij Superstore stond Mark McKinney wereldwijd bekend om zijn werk aan sketchcomedyshows zoals The Kids in the Hall en Saturday Night Live. Nu is zijn naam dankzij Superstore bekend bij een hele jongere generatie fans. Zijn grootste aankomende project is een reboot van The Kids in the Hall, die in 2022 in première gaat – bijna dertig jaar geleden dat de originele serie uit de lucht kwam. Hij gaf ook zijn stem voor een gastrol in Corner Gas Animated in 2021.

1 Kaliko Kauahi (Sandra Kaluiokalani)

Kaliko Kauahi speelde Sandra, een nogal vreemde vloerwerker, in Superstore. Ze is het enige hoofdcastlid dat de show niet in de hoofdcast is begonnen - ze was gewoon zo populair bij fans dat de producenten besloten om haar halverwege de serie een vaste waarde te geven. Kauahi heeft geen directe projecten in het werk volgens IMDb, maar het is moeilijk voor te stellen dat ze lang uit het spel zal zijn. Voor Superstore was Kauahi een koningin van gastrollen op tv. Ze speelde kleine rollen in shows als The Big Bang Theory, 2 Broke Girls, Brooklyn Nine-Nine en Parks and Recreation.

Aanbevolen: