Britney Spears' handlers vertonen vreemdheid, herhaling en onderwaterbeelden

Inhoudsopgave:

Britney Spears' handlers vertonen vreemdheid, herhaling en onderwaterbeelden
Britney Spears' handlers vertonen vreemdheid, herhaling en onderwaterbeelden
Anonim

Iemand moet Britney serieus bevrijden. Het voortdurende drama rond haar welzijn gaat al maanden door zonder dat het einde in zicht is, en recente berichten suggereren dat haar begeleiders nog een tijdje met fans zullen blijven spelen.

Je leest het goed, niemand betwist zelfs het feit dat we Britney's berichten niet echt zien - we hebben allemaal in het reine gekomen met het feit dat iemand anders namens haar iets plaatst, en zij heeft geen mogelijkheid om uit vrije wil met haar publiek om te gaan.

Er zijn meer bizarre dansmoves opgedoken, en natuurlijk draagt Britney Spears nog steeds die crop-top met bloemenprint die ze voortdurend lijkt te recyclen. Recyclet ze het, of is het een dag video-opname die talloze keren wordt geknipt en opnieuw gepost? Vraag het iemand aan haar handlers zodat we geïnformeerd kunnen worden. Net toen we dachten dat we alles hadden gezien, bevat Britney's Instagram nu ook een aantal bizarre onderwaterbeelden. Laten we hierin duiken….

Onderwater duiken met de handler van Britney Spears

Het is tijd om Britney's begeleider wat meer humor te geven. Deze keer is het om te ontdekken wat er onder water gebeurt. Probeert hij ons te vertellen dat Britney aan het verdrinken is? Verstikt zijn? Is dit een voorbode van iets kwaadaardigs en sinisters? Het kan niet zomaar een willekeurig bericht over onderwater zijn dat geen betekenis of verband met haar leven heeft. Dit is te raar. Het is ongelooflijk willekeurig en verplaatst en nu willen fans natuurlijk weten hoe deze onderwaterbeelden en verwijzingen verband houden met het bizarre gedrag van Britney. Naast de cryptische berichten maken fans zich nog meer zorgen over haar en proberen ze wanhopig deze verborgen boodschap te ontcijferen.

Een fan schreef de opmerking; "Ik probeerde te schreeuwen, maar mijn hoofd was onder water", en veel fans stemden in met vrijwel exact hetzelfde commentaar. Anderen schreven "ben je aan het verdrinken", en een andere opmerking vermeldde; "ze wordt verstikt door haar team; ze verdrinkt." Dit is de nieuwste laag in de FreeBritney-saga… de onderwatercomponent.

Meer van het oude

Het was niet alleen nieuwe inhoud die op Britney's Instagram verscheen. Fans werden ook getrakteerd op meer van hetzelfde. De hernieuwde opkomst van die belachelijk overspeelde crop-top was overheersend, evenals de toevoeging van een aantal meer fantastisch bizarre danspasjes.

Britney's dans is allesbehalve normaal, terwijl ze voortdurend over het scherm loopt, een pose aanneemt en wegloopt - allemaal op de melodie van Madonna's La Isla Bonita. Het is werkelijk duizelingwekkend en veel te repetitief. Ze maakt dan een vreemde dansbeweging alsof ze pikt als een vogel, en elke keer dat ze voor de camera verschijnt en weer verschijnt trekt ze een erg overdreven gezicht.

Als je 1 minuut en 46 seconden hiervan aankan, kijk dan gerust. Anders kunt u uw aandacht richten op het conflicterende bijschrift. Ze vertelt fans dat ze van haar haar houdt en "legt uit" dat deze video en veel foto's van haar in deze top inderdaad "vorige maand" zijn gemaakt.

Niemand koopt het. Kelly Oxford schreef: "Dit account werd eindelijk te eng voor mij", en Rudy Bundini merkte op; "Als je haar bijschrift leest en nog steeds voelt dat ze in orde is

Ik weet niet wat je nog meer de ogen zou openen."

Iemand moet Britney serieus bevrijden… voordat het te laat is. Ze zou kunnen verdrinken.

Aanbevolen: