Deze 'Full House'-ster ging volledig van de kaart na de show

Inhoudsopgave:

Deze 'Full House'-ster ging volledig van de kaart na de show
Deze 'Full House'-ster ging volledig van de kaart na de show
Anonim

De hoofdrol spelen in een populaire show is altijd geweldig voor een acteur, maar soms kan iemand die er doorheen glijdt in een gastrol of een cameo ook een enorme indruk achterlaten op fans. Het gebeurt niet vaak, maar zo nu en dan kan er een bijpersonage langskomen en geweldige dingen doen.

Full House was gevuld met een aantal fantastische personages, en één secundair personage heeft een permanent stempel gedrukt op de fans van de show. Na haar tijd in de show verdween de actrice die het personage speelde echter volledig.

Laten we eens kijken naar het personage en de actrice die haar speelde.

Gail Edwards was te zien op 'Full House'

In de jaren negentig was Full House een van de beste shows op televisie, en het had een geweldige primaire cast, evenals een aantal fantastische secundaire personages. Een zo'n personage was Vicky, die briljant werd gespeeld door Gail Edwards.

Voordat hij het optreden op Full House kreeg, had Edwards jarenlang in verschillende projecten entertainmentrollen gespeeld. Ze had meegewerkt aan projecten als Taxi, Happy Days, MASH, Knight Rider, Benson, Night Court en The Family Man. Het was een gestage stroom van werk, maar het landen van zowel Blossom als Full House in 1991 was enorm voor de actrice.

Vicky werd een enorm populair personage en veel mensen wilden dat ze op de lange termijn met Danny zou eindigen. In plaats daarvan zou het niet werken tussen hen twee, wat de harten van fans brak. Ze hadden iets goeds, maar de schrijvers hadden uiteindelijk het gevoel dat het niet de bedoeling was.

Zoals BuzzFeed schreef: "Hun tragische breuk tijdens het zevende seizoen van Full House was de eerste keer dat ik door televisie veroorzaakte pijn voelde."

Hoewel Edwards succes had met acteren en het redelijk goed deed voor zichzelf op zowel Full House als Blossom, zou ze uiteindelijk de entertainmentindustrie verlaten in de jaren '90, wat mensen verraste.

Dingen veranderden na 'Full House' voor Gail Edwards en haar carrière

Het komt niet vaak voor dat iemand wegloopt van acteren terwijl hij succes heeft in zijn carrière, maar dit is precies wat Gail Edwards jaren geleden deed. In 1994, nadat ze op Full House en Blossom was verschenen, noemde Gail het een carrière, en in plaats van dat dit een kortstondige exit was, bleef ze meer dan een decennium weg.

Over het algemeen is er niet veel bekend over wat ze deed tijdens haar jaren weg van de showbusiness. Gail is al jaren vrijwel van de radar en duikt af en toe op voor liefdadigheidsevenementen. Zelfs toen haalden deze optredens niet bepaald de krantenkoppen van de grote media.

Een ding waar Gail wat meer publiek mee is geweest, is haar liefde voor de ukelele, en ze is naar YouTube gegaan om een video van haar spel te posten. Nogmaals, het is niet veel, maar het is een van de zeldzame dingen die ze openbaar heeft gemaakt.

Gail Edwards is in de jaren '90 misschien weggelopen van acteren, maar een paar jaar geleden zou ze onverwachts terugkeren in een bekende rol.

Gail Edwards maakte eindelijk een terugkeer op 'Fuller House'

Na een enorme onderbreking van acteren verraste Gail Edwards fans overal toen ze terugkeerde op Fuller House als Vicky. Eindelijk zat de actrice weer in het zadel, en dit gaf fans de hoop dat Vicky en Danny weer bij elkaar zouden komen. Ze waren tenslotte een fantastisch koppel op Full House.

Zoals Distractify opmerkte: "De vonken sloegen zeker over toen ze zich herenigde met Danny, maar er is geen melding gemaakt van het feit dat het paar het volgende seizoen weer samen zou zijn. Ze was gekomen om Danny, Joey en Jesse te vieren als DJ, Kimmy en Stephanie gaven een '30th Dadiversary Party' voor hen.'"

Helaas bleven Danny en Vicky alleen vrienden, iets waar veel mensen niet zo dol op waren. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat ze bij elkaar horen, maar helaas vinden de schrijvers altijd een manier om ze uit elkaar te houden. Deze personages verdienen elkaar schijnbaar, en misschien zullen ze samen eindigen als er een Fullest House is.

Desalniettemin was het super cool voor fans om Gail Edwards op het kleine scherm te zien na zo'n enorme pauze. Volgens haar IMDb heeft de actrice vanaf nu niets op de tap. Het kan zijn dat het aanbod om terug te komen voor Fuller House gewoon te goed was om te negeren en niet noodzakelijkerwijs betekende dat ze voorgoed terug zou komen.

Gail Edwards had een behoorlijk solide carrière in Hollywood, maar ze verliet uiteindelijk alles en koos ervoor om een ander leven te leiden, weg van de camera's.

Aanbevolen: