Was Lily-Rose Depp ooit echt dicht bij Amber Heard?

Inhoudsopgave:

Was Lily-Rose Depp ooit echt dicht bij Amber Heard?
Was Lily-Rose Depp ooit echt dicht bij Amber Heard?
Anonim

Dankzij het smaadproces van 2022 slaagde Hollywood-ster Johnny Depp erin om een deel van zijn reputatie terug te krijgen. De acteur was getrouwd met collega-actrice Amber Heard. Van 2015 tot 2017, maar zoals iedereen zeker weet, eindigde hun relatie in chaos. Samen met zijn ex Vanessa Paradis heeft Depp twee kinderen, dochter Lily-Rose geboren in 1999, en een zoon, Jack geboren in 2002.

Vandaag bekijken we hoe Depps dochter Lily-Rose denkt over zijn ex, Amber Heard. Was de jonge actrice ooit dicht bij de ex-vrouw van haar vader? Blijf scrollen om erachter te komen!

Is Lily-Rose dicht bij haar vader Johnny Depp?

Voorafgaand aan de beschuldigingen van Amber Heard waren Johnny Depp en zijn dochter Lily-Rose altijd heel close. Hoewel hun relatie de afgelopen jaren schijnbaar enkele ups en downs heeft gekend, lijkt het erop dat het vader-dochterduo nog steeds op goede voet staat.

In een sindsdien verwijderde Instagram-post uit 2016 schreef Lily-Rose Depp: "Mijn vader is de liefste, meest liefhebbende persoon die ik ken, hij is niets anders dan een geweldige vader voor mijn kleine broertje en mij, en iedereen die weet hij zou hetzelfde zeggen." Het is echter onduidelijk waarom de jonge ster de post uiteindelijk heeft verwijderd.

In 2015 vertelde de beroemde Hollywood-acteur over zijn dochter aan de Daily Mail: "Lily is echt samen, ze is een scherp kind en een van de slimste mensen die ik ooit heb ontmoet", zei hij. "Wat ze ook doet, als ze advies nodig heeft, ben ik er voor haar. Kinderen gaan hun eigen beslissingen nemen, maar ik denk dat het enige wat je als ouder kunt doen, is om ondersteuning te bieden. En dat doe ik ook."

Johnny en zijn dochter zijn samen in films verschenen (Tusk en Yoga Hosers), en in een interview met Entertainment Tonight onthulde de jonge actrice dat ze open staat om weer samen met haar vader te acteren. "Zeg nooit nooit," zei Lily-Rose."Dat is echt niet iets dat ik in de eerste plaats overweeg. Wat ik interessant vind, is het specifieke personage dat ik wel of niet speel en dan het verhaal dat het vertelt. Maar ja, ik bedoel, ik werk graag met geweldige acteurs."

Wat was de relatie van Lily-Rose Depp met Amber Heard?

Het lijkt alsof de relatie van Lily-Rose Depp met Amber Heard altijd gespannen was. Om te beginnen was het jonge model/actrice niet aanwezig op de bruiloft van haar vader, wat vanaf het begin een grote indicatie zou kunnen zijn van haar gevoelens voor hun relatie. Tijdens het proces wegens laster gaf Johnny Depp toe dat zijn dochter en Amber niet close waren en dat het huwelijk van het paar bestond uit "eten, dansen en drugs", wat misschien de reden was waarom zijn dochter besloot het door te geven. "Mijn dochter Lily-Rose is niet naar de bruiloft gekomen", zei de acteur. "Zij en mevrouw Heard hadden om verschillende redenen geen bijzonder goede verstandhouding."

In 2015, toen Johnny Depp en Amber Heard nog samen waren, vertelde de actrice in een interview met Marie Claire over haar relatie met Depps kinderen. Destijds zei Heard dat het "een eer is en het grootste, meest verrassende geschenk dat ik ooit in mijn leven heb gekregen… Ik voel nieuwe smaken waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Er zijn nieuwe kleuren toegevoegd waarvan ik niet wist dat ze bestonden aan mijn leven. Ik ben zo gelukkig."

Nadat Amber Heard Johnny Depp in mei 2016 beschuldigde van huiselijk geweld, heeft Lily-Rose altijd aan de kant van haar vader gestaan. De moeder van het model, Vanessa Paradis, heeft ook Johnny Depp verdedigd, wat zeker van invloed kan zijn geweest op hoe zijn dochter zich voelde over de beschuldigingen van Heard. Ik ben op de hoogte van de beschuldigingen waarvan Amber Heard Johnny nu al meer dan vier jaar publiekelijk heeft beschuldigd. Dit lijkt in niets op de echte Johnny die ik ken, en uit mijn persoonlijke ervaring van vele jaren kan ik zeggen dat hij nooit gewelddadig of beledigend voor mij, 'zei Paradis.

Johnny Depp heeft gesproken over de redenen achter het aanklagen van Heard in 2022. "Omdat ik wist dat er geen enkele waarheid in zat, voelde ik het als mijn verantwoordelijkheid om op te staan, niet alleen voor mezelf in dat geval, maar om op te staan op voor mijn kinderen," zei de acteur, "ik wilde mijn kinderen verlossen van dit afschuwelijke ding dat ze moesten lezen over hun vader, wat niet waar was."

Het lasterproces bracht aan het licht dat de relatie tussen Johnny Depp en Amber Heard vanaf het begin problemen had, en het lijkt er zeker op dat Lily-Rose altijd haar vader steunde, wat betekende dat ze niet zo dol op was Amber Heard.

Aanbevolen: